- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
this is life #9792 üzenetére
a Windows úgy működik, hogy minél több RAM-ot kap annál többet használ, a többit a háttértárra pakolja, de mindig pakol oda is, persze ebbe a RAM kezelésbe bele lehet nyúlni (én bele is nyúltam, mindössze 1GB virtuális memória van engedélyezve)
pl az asztali gépemen a 16GB-ból elindulás után csak vírusirtó firefox...1,9GB kajál, szóval így nézzük a 4GB-nak simán lehet értelme egy atom proci mellett is, de közel sem biztos, hogy gyorsabb lesz tőle, mert a számítógép mindig csak annyira gyors, mint a leggyengébb komponense, ami szerintem jelen esetben az atom x5-8500. Ezt csak úgy lehetne kipróbálni, ha a 2GB vs 4GB össze lenne hasonlítva.
Igazából tényleg az a kérdés ér-e 25eFt-ot az a 4GB RAM és a 128-as SSD, áh nézegetem még a vidiket hátha okosabb leszek
úgy látom nem csak engem foglalkoztat a dolog
teszt 1
tezst 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Kerékpársportok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest