- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
cinkoxid
üzenetére
Nekem is ilyen lett volna ha az Ali nem dobja vissza a pénzemet... mindegy az Acer-el is totálisan elégedett vagyok.
Amúgy neked mennyit bír egy töltéssel? Nekem 6 órát megy átlagosan, net + film + munka mellett. Ha csak filmet nézek non-stop akkor inkább 4-5 között van, függvényében hogy hálótól nézek vagy belső tárolóról.
A cikkemből egy összefoglaló képet teszek a belső+külső+microSD sebességekről:

Gyakorlatban az SSD-s laptopomat veri, de az SSD-s asztali gépet is megközelíti a sebességet (Előbbibe Kingmax az utóbbiba pedig Samsung Evo van.)
MicroHDMI-t honnan szereztél? Átalakító vagy rendes kábel?
Én most olyan USB Hub-ot keresek ami egyben töltést is képes átadni a gépnek. Úgy csak rákötném otthon a terás vinyót és meg van oldva a hely probléma, ráadásul még csak nem is merülne. A Madaras Üzletben láttam is 3000-ért de nagyon furcsán nézett ki és az eladók se tudták hogy ez úgy működik-e ahogy én gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Video konvertálás
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest