Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Sziasztok
Megrendeltem aliexpressről a voyo winpad minit, 2 hét alatt meg is jött, szerencsére a vámon is átcsusszant
Maximálisan pozitív véleményem van róla, ezért is írok ide, hogy aki gondolkodik rajta az nyugodtan megveheti. Windows 8.1 van rajta alapból, ráadásul az eladó kérés nélkül magyar nyelvel küldte el
Az üzemidő kiváló, minimális fényerővel is kellően világos, így nyugodtan lehet spórolni vele. Az IPS kijelző jobb nem is lehetne, nagyon szép színei és betekintési szöge van. Micro HDMI kimenet van rajta, így a monitoromra rákötve ugyanúgy használhatom, mint a rendes gépemet. USB-s elosztót mindenképp rendeljetek hozzá, mert így bármennyi eszközt rá lehet kötni egyszerre. 3G modemet rendeltem hozzá, azzal is kiválóan működik. Ha veszel hdd dokkolót, akkor a saját vinyódat is probléma nélkül rákötheted, és használhatod. Szabad helyből nincs hiány, mert a Windows csak pár gigát foglal, ezért 75%-a szabad neki, valamint micro sd-vel bővíthető. A beépített háttétár nagyon gyors, amiről képet is készítettem, mert a hasonló képességű, de nevesebb tabletekben is lassabb szokott lenni. A gyártót nem tudom sajnos, de biztos nem noname. (az írási sebesség is 60mb felett van, az se olyan rossz)Rendkívül fürge, azonnal reagál mindenre, beakadásnak nyoma sincsen. A wifit érdemes b-re kapcsolni n-ről ha közel a router, mert így csak feleannyit fogyaszt (lemértem). A biosban több 100 beállítási lehetőség van, amit hozzáértők állítgathatnak, de az eladó már megtette ezt, ráadásul a biost is frissítette a legújabbra. Billentyűzetes tokkal rendeltem, amit szintén ajánlok hozzá, illetve stylus pen-t is, mert windowsos belül nehéz megfogni a szegélyeket az ujjammal. Egyszóval nagyon elégedett vagyok vele és köszönöm annak a tolvajnak, aki ellopta a telefonomat, mert nélküle nem vettem volna meg a tabletet
Várom a logutos tesztet a kollégától, aki pedig eddig gondolkozott rajta, annak remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest