Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdsZola
újonc
Üdv mindenkinek!
Pár hónapja vettem egy Acer Iconia w4-820 windows 8.1 táblát.
Tetszik a gép, jó egy teljes értékű windowsos gépet a kézben tartani.
Viszont vannak idegesítő problémák vele. Nem olvastam vissza a topicot teljesen mert rengeteg a hozzászólás, szóval elnézést ha erről már volt szó.
Technikus vagyok, egy internet szolgáltatónál szóval otthon vagyok a windowsban, viszont a 8.1 még új nekem ezért kérek véleményeket tőletek.A problémám az a gépemmel, hogy túl sűrűn lefagy egy modern oprendszerhez képest a jelenség főleg akkor jelentkezik (sőt mostanásg mindig) amikor töltőre rakom fel az Acert. Vagy egyből lefagy vagy csak utána miután alvó módba kapcsolom, a töltés végeztével mondjuk reggel már nem reagál a semmire így resetelni kell. Bekapcsolás után az első az esemény naplót nézem, hogy hátha ír valamit de nem ír semmi olyat amiből lehet valamire következtetni, sőt annyit ír mintha a rendszer nem is fagyott volna csak panaszkodik a futó windows hirtelen és helytelen ujra indítása miatt.
Ha valaki találkozott volna ilyen gonddal, vagy esetleg tudja rá az orvosságot kérem írja meg. köszönöm szépen máris

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elden Ring
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest