Új hozzászólás Aktív témák

• blade zte

őstag

válasz fabicska #3135 üzenetére

Flatoutot (2) soha ne féltsd, szerintem nem fog csalódáat okozni. Borderlands 2 gameplay dell venue 8 pro, tyúbon keress rá.

Nekem a következők sarkallatosak: europa universalis 4, victoria 2, crusader kings 2, minecraft. Ha a proci tényleg "jani a kemény", akkor a stratégiákat tolnia kell mint a vajat, bár a nagy gép is megakad tőlük i5-el, a minecraft meg talán optifine-bedobással megy valamire, az tuti viszont hogy RAM-ból alapból max 512mb-t fogyaszthat.

A stratégiák szerintem sem okoznak nagy fejfájást. (És bár szerintem x86-on a francnak sincs kedve, de azért müxenek a wp-s gammák is, azokhoz meg nem kell akkora HW)Mi a sz*rt csinálnak az emberek androidon meg ps vitán, egyszerűen a win8 tabok még a fellépő kompatibilitás, és telj. ellenére is a világ legjobb gaming eszközei, nomeg az áruk sincs sehol a többiekhez. Szégyenletesen elhanyagoltnak érzem a windows tabletpiacot. :D

Ez az 1gb-s butítás gondolom csak direkt van, túlságosan alacsonyra lőtték be ezeket a tableteket, és a felsőkategos win tabletek egyszerűen nem győzik a teljesítményben lehagyni őket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés