Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Szevasztok kedves emberek!
Nagyon rápörögtem az olcsó windows 8 tab témára mostanában, és hezitálok, mert nincs sok egyed, amelyik az elvárásaimnak megfelelne.
A lényeg: 2gb RAM (ebből vásárláskor nem engedek), 8 hüvelyken HD felbontás (kb minden ilyen tableten ez van
), egy akármilyen hdmi, egy alap USB port (aligha lesz), és 30 körüli árazás. Természetesen nem kizárólag belföldi értelemben gondolkodom, akkor már abba is hagyhatnám a keresést.Néztem rengeteget, a lenovo miix 2 egész pofás főleg mert jobb a procija. De emellett láttam, hogy árulni kezdtek nemrég csínában a chuwi vi8-at, adót most nem beleszámítva alapból 90 dolcsis áron . Valamint van még a jól megszokott voyo a1 mini.
Valaki tudna adni tippet, ezek közül melyik lehet a legjobb választás, és hogy valamit ajánl-e még emellé? Köszönöm a segítséget!

U.I. Még azért azt is szívesen tudnám, melyikkel kell legkevésbé szenvedni, hogy oprendszereket (majdan win 10) toljak fel rá, akarommmondani mókolható legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), egy akármilyen hdmi, egy alap USB port (aligha lesz), és 30 körüli árazás. Természetesen nem kizárólag belföldi értelemben gondolkodom, akkor már abba is hagyhatnám a keresést.