Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Szevasztok kedves emberek!
Nagyon rápörögtem az olcsó windows 8 tab témára mostanában, és hezitálok, mert nincs sok egyed, amelyik az elvárásaimnak megfelelne.
A lényeg: 2gb RAM (ebből vásárláskor nem engedek), 8 hüvelyken HD felbontás (kb minden ilyen tableten ez van
), egy akármilyen hdmi, egy alap USB port (aligha lesz), és 30 körüli árazás. Természetesen nem kizárólag belföldi értelemben gondolkodom, akkor már abba is hagyhatnám a keresést.
Néztem rengeteget, a lenovo miix 2 egész pofás főleg mert jobb a procija. De emellett láttam, hogy árulni kezdtek nemrég csínában a chuwi vi8-at, adót most nem beleszámítva alapból 90 dolcsis áron . Valamint van még a jól megszokott voyo a1 mini.
Valaki tudna adni tippet, ezek közül melyik lehet a legjobb választás, és hogy valamit ajánl-e még emellé? Köszönöm a segítséget!
U.I. Még azért azt is szívesen tudnám, melyikkel kell legkevésbé szenvedni, hogy oprendszereket (majdan win 10) toljak fel rá, akarommmondani mókolható legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest