Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Nem is fogok 100 ezer alatt ajánlani, ha üzleti célra keres valaki tabletet.
Nem az ár vagy az urizálás miatt, hanem amiatt, mert nem arra való, és nem erre keresett megoldást az első postjában. Ha valaki crossroadozni keres járművet 3 millióért, annak se fogok ajánlani egy Opel Astrát csak azért, mert annak az alapára 3 millió alatt van.
Itt van a Huawei modemes történet, hogy hova vezethet, ha bátran beajánlunk valamit. Az is úgy indult, hogy valaki keresett telefonálásra is alkalmas windowsos tabletet. Ami nincs. De elég volt megemlíteni, hogy rá lehet hackelni, és máris akadt bátor ember, aki nekiállt.
Én ettől távol akarom magam tartani. Tegye ha jól esik, de tudja, hogy az hackelés. Ugyanígy, megveheti a MiiX-et is a cégbe, de azért tudja, hogy az consumer cucc. Te nem írtad oda amikor ajánlottad, ezért én megemlítettem. 
(Egyébként magán használatra én sem vennék Thinkpad-et. Nem azért, mert ne tudnám megvenni, hanem mert nincs rá szükségem. MiiX 10-et vettem itthonra, pont azért, mert itthonra az tökéletes. És ha valaki privát használatra keres tabletet, annak ajánlom is. Annak meg a Thinkpadet nem ajánlom, mert az esetek többségében feleslegesnek tartom kiadni rá a plusz pénzt. Ettől még aki akar vegyen, de ha tanácsot kér, az én tanácsom ez.)
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPad gen 7
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem az ár vagy az urizálás miatt, hanem amiatt, mert nem arra való, és nem erre keresett megoldást az első postjában. Ha valaki crossroadozni keres járművet 3 millióért, annak se fogok ajánlani egy Opel Astrát csak azért, mert annak az alapára 3 millió alatt van.