Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
üzenetére
De, tudom, hogy sok minden. Viszont tudom azt is, hogy nem annyi, mint egy rendes linuxon.
Mint írtam is, én nem csak "bügykölöm", de fejlesztek is mindegyikre. Mármint nem appstore-os alkalmazásokat (azt is), hanem embedded platformként natív üzleti alkalmazásokat. Destopon azért furcsálltam és nem látom értelmét, mert a java nagyon lassú, sokkal lassabb mint a natív kód. Amit meg konzolból elérsz, natívan, az eléred linuxon is, szóval az a rész ugyanaz. Pontosabban nem ugyanaz, mert linuxon bőven több minden elérhető, mint amit az android kernel tud. De, hát ha neked bejön az android UI, akkor a te dolgod, az a lényeg, hogy elégedett vagy vele. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mint írtam is, én nem csak "bügykölöm", de fejlesztek is mindegyikre. Mármint nem appstore-os alkalmazásokat (azt is), hanem embedded platformként natív üzleti alkalmazásokat. Destopon azért furcsálltam és nem látom értelmét, mert a java nagyon lassú, sokkal lassabb mint a natív kód. Amit meg konzolból elérsz, natívan, az eléred linuxon is, szóval az a rész ugyanaz. Pontosabban nem ugyanaz, mert linuxon bőven több minden elérhető, mint amit az android kernel tud. De, hát ha neked bejön az android UI, akkor a te dolgod, az a lényeg, hogy elégedett vagy vele.