Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Mivel a munkám mobillá vált, és már nem használom annyi szarságra a gépem, mint régen, így erősen elgondolkodtam, hogy nem a Notebook-om hurcolászom (ami nem Mac egyébként), hanem beruházok egy tabletre, + mellé egy billentyűzet, és Pencil!
Nem tudom, hogy milyen gép kellene, iPad-en is gondolkodom, de ha ezekre, amikre szükségem van, jobb egy Windows-os, akkor olyan lesz!
Amire használnám, World, Excel és Pdf dokumentumok olvasása, szerkesztése.
Nem tudom, van e arra lehetőség, hogy egy pdf fájlba mondjuk megjegyzéseket írjak, vagy rajzoljak, vagy kiemeljek benne egy szövegrészt, és úgy mentsem el. De gondolom már létezik olyan alkalmazás, amivel ez lehetséges.
Egyébként nyílászárós dolgokhoz kapcsolódó programokat használok, amik az asztali gépen jól futnak, de pl. applikciója nincs, csak iOS és Androidra!
Kérdés, hogy ami asztali Windows-ra van feltelepítve, azt rá tudom-e így telepíteni a Tabletre?
Ami fontos még, hogy rajzolni tudjak benne, pl egy családi háznak ha felmérem az ablakait, akkor azokat le tudjam rajzolni, írni mellé stb stb. Tehát ne csak egy képernyős legyen a rajzlap, hanem mondjuk lefelé is lehessen görgetni.
Nagy méretű pdf alaprajzokat és terveket, zökkenőmentesen lehessen olvasni és kezelni rajta!
kb ennyi.
Fájlokat tölteni lehessen rá külső meghajtóról!Ha torrentezni is lehet vele, 1-2 filmet vagy programot tölteni, az már csak hab lenne a tortán, de nem ez az elsődleges.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest