Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Windowsos tablet topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#13051) juuzer


juuzer
addikt

Sziasztok!

Szeretnék egy tabletet venni, leginkább sulis felhasználásra (órán pdf-et nézni vagy egy minimális jegyzetelés). Van egy Macbook Air-em ami tökéletes lenne, csak éppen nem akarok órán egy 13"-os laptoppal kitakarni mindent magam előtt ezért gondolkodom tabletben :D

Az lenne a kérdésem, hogy egy használt Surface tablet mennyire felel meg a célnak és mennyire éri még meg a mai nap?

[ Szerkesztve ]

Vamos a la playa.

(#13052) this is life válasza margithid (#13050) üzenetére


this is life
Ármester

Azokban a programokban ahol az egy szalas teljesitmeny szamit ott a cerka az erosebb, a tobb szalat hasznalo programoknal az atom erosebb egy kicsit, ami inkabb a celeron fele billenti a merleg nyelvet , az a ram mennyisege illetve hogy dual chanel ezek mellet magasabb orajelu memoriakat is lekezel . Vsz a cpu-k kozti kulonbseg nem lesz eszlelheto , a memoria mennyisege es a dual chanel sokkal inkabb eszreveheto lesz majd . Nalam legalabbis a 2 giga ram miatt elobb futok a memoria szukosseg gondjaba , sem mint a cpu limitbe ... egy osszetett agyon scriptelt weblap fel tudja enni a ramot , mikozben a cpu ki sincs hajtva ...

juuzer
Lehet surface de csak is amelyik desktop wint futtat , a win rt felejtos (amugy is kukazva lett) de nezhetsz asus t100-at is ,lenovot ...stb amugy hw teren milyen igenyeid lennenek ?

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#13053) juuzer válasza this is life (#13052) üzenetére


juuzer
addikt

Az, hogy időt álló legyen. Nem akarok nagyon durva dolgokat csinálni vele, maximum Lightroomos fényképszerkesztés.

Hardware-ben igazából a 4GB RAM, amit kikötnék mert az alatt bámit is használhatatlan.

Persze felmerül a dolog, hogy ilyen basic texteditinges taskokhoz bőven elég lenne egy droidos tablet is, csak amiket néztem azoknak vagy elég gatya hardverük van és drágák vagy... elég gatya hardverük van és drágák :D

Leginkább használt tabban gondolkodtam :) Ja és a billentyűzetes tok/dock egyáltalán nem hátrány :D

Kb ezek lennének az igények :)

Vamos a la playa.

(#13054) this is life válasza juuzer (#13053) üzenetére


this is life
Ármester

Nagy alltalanossagban a surface3 atom z8700, 4 giga rammal szerelt passziv hutesuvel nem lesz gondod , a hw eleg lesz ha erosebbre lenne igenyed surfece pro de ott a koruk miatti akksi ido lehet a szuk keresztmetszet , s ha zavaro az aktiv hutes ... peldaul itt mazsolazhatsz [link] az asus t300 mar szinten jo, de az mar nagyobb meretu ... esetleg a lenovo 4 giga rammal szerelt tabjai 11 col kornyeken se rosszak [link] vagy ez [link]
Droidot mar reg probaltam , az a baj hogy eros hw tisztesseges mennyisegu ram csak a draga tabletek kivaltsaga, es ugyan ugy egy tartalom fogyaszto eszkoz van az ember kezeben .

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#13055) juuzer válasza this is life (#13054) üzenetére


juuzer
addikt

Köszönöm :) Bevallom minél olcsóbban szeretném megúszni a dolgot. Láttam 65-ért Surface Pro-t és 32-ért Surface RT-t. Gondoltam az utóbbi megéri annyiért touch coverrel :)

Az utóbbi weboldalt már linkelték feljebb, viszont ha jól sejtem, ezek is használt termékek ugye?

[ Szerkesztve ]

Vamos a la playa.

(#13056) margithid válasza this is life (#13052) üzenetére


margithid
veterán

Köszi, ha nincs számottevő különbség a procik között akkor enm váltok, várom az áttörést végre, hogy legyen normális teljesítményű és megfizethető proci tabletekbe.
Egyébként azt, hogyhogy enm tudják megcsinálni X86 alapon, hogy magas órajel lenne, mondjuk 2.5 GHz-es és mondjuk 4-8 mag mint ARM esetében?
Nagyobb hőt termel az X86 mint az ARM vagy valami más oka van?
Csak mert mindjárt itt lesz snapdragon 830, ami egy brutál erős proci 8 mag, 2.5 GHz.

(#13057) kovacs65 válasza juuzer (#13055) üzenetére


kovacs65
senior tag

RT-t ne vegyél, az nem Windows. Gyakorlatilag nincs rá újabb program, frissítés, stb.

Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?

(#13058) this is life válasza juuzer (#13055) üzenetére


this is life
Ármester

A lenovo outlet az refurbised termekeket arul (csomagolas serult, vagy javitott tableteket ) elvileg lenovo garancia vonatkozik rajuk , de ezt jobb tisztazni veluk. A surface rt eszedbe se jusson , se program ra ,se frissites , arm alapu igy az asztali wint is bukod, porfogonak jo csak .

margithid

Hat nagy attores nem varhato , mert az alacsony fogyasztasu jo teljesitmenyu x86/64 cpu-k piacan egyeduralkodo az intel igy nem erdekuk a jo arazas . A 8 mag korlatja pedig az x86/64 cpu-k felepitese , osszetettsege ,architektura sajatossaga az ebbol fakado fogyasztas lehet .

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#13059) margithid válasza this is life (#13058) üzenetére


margithid
veterán

AMD nem aktivizálja magát majd a passzív hűtésű processzorok szegmensében?
Álítólag lesz majd Snapdragon 835ös windows tablet, kiváncsi leszek rá.
Nekem elég lenne 4 magos proci is, csak lenne normális órajel, legalább 2 GHz és l2 cache mondjuk 4mb.

(#13060) this is life válasza margithid (#13059) üzenetére


this is life
Ármester

Szerintem az Amd orul hogy a ryzen desktop cpu-al fel tudott jonni az intel szintjere , keves forrassal gazdalkodnak az ultra alacsony fogyasztasu procik fejlesztesere nem juthat tul forrasuk , de ez hatha valtozik ha sikerul tenyleg talpra allniuk . A qsd 835 win project pedig eselyes hogy csak jovore jon . Elvileg lesz egy windows on arm verzio de ez kb jo egy ev , mar ha az ms is igy gondolja . Jovo novemberben bucsuzik a w10m es ennek az utodja lesz a jelenlegi tervek, pletykak szerint a win on arm , aminek a minimum soc kovetelmenye qsd 835. Hasznaltan aktiv hutesu core i procis tablethez hozza tudsz jutni, ott azert van ero , legfeljebb az uzemido szukosebb lenyegesen .

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#13061) Papooo válasza juuzer (#13051) üzenetére


Papooo
senior tag

Tabletté alakítható laptopban nem gondolkodtál?
Pl. Lenovo x220T vagy HP 2740p csak hogy az 40-50000 forint környéki használt cuccokat nézzem.

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#13062) kkdesign válasza kkdesign (#13048) üzenetére


kkdesign
senior tag

?

(#13063) schumy1 válasza kkdesign (#13048) üzenetére


schumy1
aktív tag

Nem tudom. Most próbáltam ki az enyémmel, nekem jó. Nekem nem tudom milyen, úgy kaptam, ilyen gumis vége van, ha rányomom akkor érzékeli.

(#13064) schumy1 válasza kkdesign (#13048) üzenetére


schumy1
aktív tag

Szia.
Neked szokott olyat csinálni a tablet, hogy az egeret nem lehet használni? Olyan hogy ha húzni akarod, akkor akadozik de össze vissza ugrik. vagy visszaugrik a kezdeti helyére? Ilyenkor vagy egy idő után helyre jön, vagy csak restart után.
Mi okozhatja ezt?

(#13065) kkdesign válasza schumy1 (#13063) üzenetére


kkdesign
senior tag

Érzékeli nekem is. Egyszerű rajztervet akartam csinálni, ekkor jött elő, hogy szaggatottan húzza a vobnalat, míg az újjammal tökéletesen. (így állandóan újjazhatom ;] ;] ;] )

néha előjön nálamis, mozdítsd ki a billentyűzet fölül a tabletet majd vissza, és jó lesz(nálam ez javítja)

(#13066) schumy1 válasza kkdesign (#13065) üzenetére


schumy1
aktív tag

Köszi.
Amúgy mennyire vagy megelégedve eme hibriddel?

(#13067) VaJman


VaJman
csendes tag

Sziasztok,
A tanácsotokat szeretném kérni.
9 és 11 col között keresek olyan tabletet, ami stylus-sal van ellátva (a Wacom technologia előny lenne) kb 150 ezer forintig. Jegyzetelés miatt lenne érdekes a pen, a teljes Office miatt a Windows. Jó felbontás, HD-Full Hd, min 4 GB RAM, ac-s Wifi, LTE internet, min. BT 4 érdekelne. És hogy legyen akksi idő. Kínából tetszene a Cube i7 Book, de a melegedés és a gyenge akksi idő elriaszt a vám és garanciával együtt.

Használtban eddig hasonló paraméterekkel (árban) a MS Surface 3 (sima) -t találtam. De nem tudom tényleg jó-e, vagy csak a paraméterek passzolnak úgyahogy (volt, aki írta, hogy ez sem tud 5-6 óránál többet általános irodai használatban…, hogy ez igaz-e…).

Van esetleg más alternatíva ebben a kategóriában, ami hasonló, mint a két említett és árban elérhető? Lehet valamit nem benéztem az elmúlt hetekben...

Köszönöm előre is a tanácsotokat.
Üdv.,
VaJman

(#13068) Habsteve


Habsteve
tag

Sziasztok.

Chuwi HI10 tabletemnek megrepedt a képernyője. Tudnátok vkit ajánlani aki meg tudja javítani?

Köszönöm!

(#13069) kkdesign válasza schumy1 (#13066) üzenetére


kkdesign
senior tag

Én szeretem, jó cucc, de a windows kicsit csiricsálé még, nem mindig tudom belőni mire képes, és így van hogy másfél napig elő sem veszem mert teló és laptop mellé van, régebben csak tab volt, nem hibrid, az kicsit másabb. Nem a tab hibája de pl normális youtube app nem igen van, a weblap meg kicsit erős neki szerintem. híreket olvasni, fb messenger inta ezekre perfekt. egy blog szerűséget is építgetek lassan azt is szoktam róla wordpresseben. Simán jól viszi.Minecraft sima változata az azért odapörköl neki :D Voltak hangok róla, hogy billentyűzete gagyi. Szerintem pont hogy erőssége a billentyűzet. a tapipad már mondjuk nem annyira.. de ha egér is van akkor úgy zsír a cucc.Gimp is elmegy rajt jól, Office cuccok is mennek rajta, más meg már max csak extra. Mondjuk Nálam talán droidos tab többet volt használva anno, lehet nekem mobil OS jobban megéérné tabletre :)

(#13070) zsocy


zsocy
őstag

sziasztok, nemrég vettem egy windowsos tabot, eddig ios és több androidos gépem volt.
Lehet egyből egy nagyon hülye kérdéssel nyitok,de ti hogy szoktátok ezeket letenni mondjuk éjjelre?
mindig ki kell kapcsolni mintha egy laptop lenne? vagy alvó mód,hibernálás esetleg?
Ezeken le lehet valahogy cserélni a win10 billentyüzetét? Mert ez a gyári elég gyenge mondjuk egy swiftkey után,legalábbis én nehezen szokom.

(#13071) Bazsee71


Bazsee71
őstag

Sziasztok!

Munkához keresek tabletet vagy 2-in-1 eszközt. Komolyabb feladatra van laptop, monitor, kiegészítők stb., de sokat kell helyszínen is jegyzetelni, terveket böngészni, adminisztrálni.

Csak itthoni forgalmazótól történő beszerzés jöhet szóba, megbízható garanciális ügyintézéssel. Fontos, hogy a billentyűzet vagy alaptartozék, vagy külön beszerezhető gyári kiegészítő legyen.

Lehetőleg az újabb Intel CPU-ra épülő típust szeretnék, a CherryTrail-ről nem olvastam jókat. Hátlapi kamera kimondottan jó lenne, de ahogy nézem ezt számomra érthetetlen okból előszeretettel hagyják ki. Kijelző méret 10" körül lenne optimális.

Amiket eddig néztem:
Asus T300CHI - túl nagynak tűnik, nincs hátlapi kamera
Asus ZenBook Flip UX360CA - jó méret, nincs hátlapi kamera
Samsung Galaxy Book 10.6 - árról még nincs információ, ezen sincs hátlapi kamera
Xiaomi MiPad 3 - nem hiszem, hogy lesz hivatalos hazai forgalmazó...

Keret 200e, nagyon indokolt esetben 220e.

Ti mit ajánlanátok?

(#13072) schumy1 válasza zsocy (#13070) üzenetére


schumy1
aktív tag

Nekem 2in1 van, én beállítottam hogy ha megnyomom a kikapcsoló gombot akkor hibernálja magát. Ha letöltök akkor csak lehajtom a fedelet és megy.
Billentyűzetről nincs infóm.

(#13073) schumy1 válasza Bazsee71 (#13071) üzenetére


schumy1
aktív tag

Nekem Lenovo MiiX 310 van, többit nem ismerem. Hosszú üzemidő, hátlapi kamera stb. Én szeretem.

(#13074) varmi2 válasza zsocy (#13070) üzenetére


varmi2
nagyúr

Én sem kapcsolgatom ki meg be. Hanem megnyomom a bekapcsológombot, mint az androidos taboknál, és kialszik a képernyő. Egy idő után elalszik a gép. Ha így van 8-10 órát, akkor 3-4 százalékot fogy csak az aksi. Ami szerintem nem fáz. A billes témához nem tudok mit mondani. Én azt használom.

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#13075) thespilertm


thespilertm
csendes tag

Üdv mindenkinek.
Már több mint egy éve egy Lark 10i (Intel Atom Z3735F, 2GB Ram, 32GB Rom, Win 8.1 32 bit) tabletet hajtok.
Elvagyok vele, rendben van a tablet, csak azért már néha ha sok minden meg van nyitva rajta akkor lassulgat.
Most néztem egy Lenovo Ideatab Miix 310 (Z8350, 4GB , 64GB) gépet amin már elvileg 64 bites Win 10 van(most hirtelen ebben nem vagyok biztos).
Mennyire érezhető a különbség a két vas között? Megéri az árkülönbséget vagy annyira nem számottevő (kétszer annyi ram, jobb proci, stb..)?
Illetve könnyedén meghajt egy full hd monitort? Mert néha arra is rá lenne kötve.
Csak alap dolgokra használom.

(#13076) Bazsee71 válasza schumy1 (#13073) üzenetére


Bazsee71
őstag

Azzal szemeztem én is, de egy kicsit komolyabbat lépnék meg, több évre tervezek vele és munkára. Az 510-es már túl drága és műszakilag számomra túlzó is, egy 410-es lenne az ideális, ha lenne. :)

(#13077) Bazsee71 válasza Bazsee71 (#13071) üzenetére


Bazsee71
őstag

Jól sejtem, hogy nincs sok lehetőségem? :)

(#13078) margithid válasza Bazsee71 (#13077) üzenetére


margithid
veterán

Jól:)
Ami nekem tetszik az a mipad 3, de azt drágálom, a celeronos 6 GB Ramos meg procierőben nem lenne nagy előrelépés, igaz árérzékeny is vagyok ha lemenne 250$ alá akkor megvenném, főleg ha jó áron el tudnám paszolni a T100at.
Szerintem nagy fejlesztés nem várható passziv hűtésű processzorok terén, főleg nem jó áron.
Snapdragonnal szerelt win10es tabletekre leszek még kiváncsi, meg, hogy fog menni ez az emulálás, de ez még odébb van, ki tudja mikor jelenik meg.

(#13079) xpsyx válasza thespilertm (#13075) üzenetére


xpsyx
tag

Ha jól tudom ebből van 1920x1080 illetve 1280x800-as felbontású kijelzővel szerelt, szóval szerintem kihajtja a Full HD monitort is.

PSNID: xPxSxYx | iPhone Xr | Macbook Pro M1

(#13080) Bazsee71 válasza margithid (#13078) üzenetére


Bazsee71
őstag

Nekem is ez lenne a megfelelőbb, de mire ennek hivatalos hazai forgalmazója lesz...

A Samsungnál meg nem tudom értelmezni, hogy a 10"-os miért nem kapott hátlapi kamerát, a 12"-os meg igen. :F

(#13081) margithid válasza Bazsee71 (#13080) üzenetére


margithid
veterán

Ha lesz egyáltalán...
Én mondjuk azért is válallnám be a másik 6 GB Ramosat, mert most még aránylag jó áron el tudnám adni az asus T100at.
Mipad 3 szerintem ha kifutó lesz akkor se lesz 300$ alatt, elvégre a proci kerül majdnem ennyibe.
Azért az tényleg vicc, hogy a bay trial már mikori proci, ez a celeron meg elvileg egy új fejlesztés és sokkal többet fogyaszt, cache ugyanakkora, órajelben van 0.4 GHz eltérés és kb ennyi.
Az asusban lenne 4 gb ram nem gondolkodnék a cserén...

(#13082) tybsen


tybsen
addikt

Windows 10 re tényleg felesleges vírusírtó? Ma mondta egy microsoft értékesítő, hogy felesleges illetve április elsején jönni fog valami tűzfal update, szóval az sem kell.

Feltételezem hogy nem beszél hülyeségeket, de nekem ez újdonság. Mármint azt tudom hogy mindig volt valami minimális védelem régebben ez nem volt elegendő.

De ti tudtok esetleg bővebbet ezzel kapcsolatban?

(#13083) hroberto válasza tybsen (#13082) üzenetére


hroberto
veterán

Alapból benne van a Defender. Az én véleményem az, hogy ha "ésszel" használjuk a eszközeinket, akkor meg lehet lenni nélküle.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#13084) tybsen válasza hroberto (#13083) üzenetére


tybsen
addikt

Köszi! :R

(#13085) MD25


MD25
csendes tag

Sziasztok,

alább EU raktáron találtam most 212USD+ kb 10USD szállítás az alábbi kütyü billentyűzettel

[Chuwi Hi10 Pro - gearbest akció]

8350 proci
4gb ram
64gb eMMC
10,1 képátló

Írnak róla jót s rosszat is a neten, de szvsz 65-ért (mert ugye EU raktárból nincs áfa egyéb sarc) nem rossz vétel... Igaz, azoknak ajánlom, akik nem ijednek meg kis mókolástól és akiknek a garancia nem a legfontosabb dolog, mert értenek a dologhoz és vigyáznak az eszközeikre... Illetve ne feledjük, ez dual boot készülék, vélhetően 5.1 puritán droiddal és Win 10-zel vegyítve érkezik.

Valaki árban tud jobb ajánlatot mostanság?

Üdv!

(#13086) scott_free


scott_free
senior tag

hali,

emailezésre, böngészésre, netes telefonálásra keresek olcsó tabletet. ezek közül jó lehet valamelyik?

Odys Winpad X9
CUBE iWork8 Air Tablet PC
Teclast X80 Power Tablet PC

köszi!

(#13087) kkdesign


kkdesign
senior tag

Sziasztok!

Adott egy lenovo miix 310es 2in1 tablet. elvileg emmc van benne ami ugye elég gyors kéne hogy legyen, mégis az indítási-leállási folyamatok kegyetlen lassúak rajta. lemezkezelős javításokat már csináltam, lemezoptimalizálást is. Mit lehetne kezdeni hogy kicsit gyorsuljon? Creators update előtt factory resetet nem szeretnék :/

[ Szerkesztve ]

(#13088) hroberto válasza kkdesign (#13087) üzenetére


hroberto
veterán

Nem indul túl sok program a rendszerrel együtt? Nekem is 310 van, de nincs ilyen gondom.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#13089) kkdesign válasza hroberto (#13088) üzenetére


kkdesign
senior tag

Nem, minden felesleget letiltok, de eszembe jutott hogy nyomok egy checkdisket ;]

Cégben ahol dolgozom ott sokszor segít, és láss csodát, most hogy épp az előbb lefutott most hamar betöltött :D

chkdsk c: /f és már hasít is :D

(#13090) this is life válasza kkdesign (#13087) üzenetére


this is life
Ármester

Fastboot-ot kikapcsoltad hatha dob valamit a sebessegen , amugy kicsit lassulgat a win ahogy egyre tobb frissites kerul ra , nalam 15-20 mp-rol 40-ig lassult , meguntam igy lett par honapja egy tiszta telepites...azota koser ...😀

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#13091) hroberto


hroberto
veterán

ASUS T300 Chi-vel szemezgetek.
Core M 5Y71-es SoC van benne, és 8 GByte RAM. Jól sejtem, hogy ez már elég erős ahhoz, hogy egy alap laptopot simán kiváltson?
Esetleg valaki ismeri, használ ilyet vagy hasonlót?

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#13092) minimax 116


minimax 116
csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Van egy Lenovo miix 310-es tabletom.Win10.
Programtelepítés közben kikapcsolt,újraindulás után csak az "óráig" tölt be. Utánna elsötétedik a képernyő,majd
újraindul.Majd ezt írja: A Windows nem tudott megfelelően betöltődni.Recoveryben semmit nem tudok csinálni (rendszer visszaállítás,rendszer kép visszaállítás,indítás javítás). Csökkentett mód van.Sajnos nincs biztonsági mentésen. Hogyan lehetne életre kelteni.Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!

(#13093) Papooo válasza minimax 116 (#13092) üzenetére


Papooo
senior tag

Csinálj ezzel egy win10 telepítő pendriveot.
Usb elosztóba bedug, mellé még egy klavi és egy egér.
Bootolásnál biosba belépsz, kiválasztod hogy pendriveról bootoljon, és csinálsz egy tiszta win10 telepítést

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#13094) minimax 116 válasza Papooo (#13093) üzenetére


minimax 116
csendes tag

Sajnos ez sem segít. Nem indul a média creation a gépen. Holnap megy szervízbe! Már nem kínlódok vele!

(#13095) Papooo válasza minimax 116 (#13094) üzenetére


Papooo
senior tag

Bármilyen gépen meg lehet csinálni a telepítőt, nem muszáj a tableten.

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#13096) Pirostank


Pirostank
csendes tag

Sziasztok,egy Toshiba-val küszködök, kb 1 eve, neha rajön, h bekapcsnal, felig lefagy, kiirja,h tölti be a win-t, es ennel tovabb nem megy, amig az akku le nem merül. Van esetleg megoldas, kivenni az akkut nem lehet- hazilag, es nem is akarom- . Rakjam ujra a 8-ast esetleg? Nagyon köszi

[ Szerkesztve ]

Üdv : Tankok

(#13097) this is life válasza Pirostank (#13096) üzenetére


this is life
Ármester

Probald ki eloszor az sfc /scannow parancsot futtatni parancssorban rendszergazdakent , ez ellenorzi es javitja a rendszerfajlokat...kicsit bovebb leiras hozza

Amugy ha power gombot lenyomva tartod kb10mp-ig akkor ki kellene kapcsolnia a tabletnek

hroberto

Passziv hutesu cpu-val szerelt tabletbol ez a legerosebb ajanlat a coreM koroket ver az atomra ,mind gpu mind nyers ero ,szamitasi teljesitmeny teren ... egy osszehasonlito tablazat [link]

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#13098) hroberto válasza this is life (#13097) üzenetére


hroberto
veterán

Két opció maradt. Vagy a T300 Chi, vagy a Zenbook Flip. Kérdés, hogy megéri-e a felárat a Zenbook?

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#13099) this is life válasza hroberto (#13098) üzenetére


this is life
Ármester

Mivel lenyegeben azonos hw-rol van szo a gyarto ugyan az , igy support es szerviz is , nem biztos hogy erdemes egy picit szebb csomagolasert tobbet fizetni ...gondolom az a 0.8 col kulonbseg nem oszt nem szoroz...

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#13100) hroberto válasza this is life (#13099) üzenetére


hroberto
veterán

Hasonló paraméterű Zenbook Flip kb. 40 ezres felár. Ennyit tényleg nem ér. Ráadásul nem is szétcsatolható. A T300 lesz a befutó.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Windowsos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.