- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
schumy1 #13066 üzenetére
Én szeretem, jó cucc, de a windows kicsit csiricsálé még, nem mindig tudom belőni mire képes, és így van hogy másfél napig elő sem veszem mert teló és laptop mellé van, régebben csak tab volt, nem hibrid, az kicsit másabb. Nem a tab hibája de pl normális youtube app nem igen van, a weblap meg kicsit erős neki szerintem. híreket olvasni, fb messenger inta ezekre perfekt. egy blog szerűséget is építgetek lassan azt is szoktam róla wordpresseben. Simán jól viszi.Minecraft sima változata az azért odapörköl neki
Voltak hangok róla, hogy billentyűzete gagyi. Szerintem pont hogy erőssége a billentyűzet. a tapipad már mondjuk nem annyira.. de ha egér is van akkor úgy zsír a cucc.Gimp is elmegy rajt jól, Office cuccok is mennek rajta, más meg már max csak extra. Mondjuk Nálam talán droidos tab többet volt használva anno, lehet nekem mobil OS jobban megéérné tabletre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest