- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
schumy1
üzenetére
Szia,
Én hálón való másolgatásnál vettem észre hogy ha altatom akkor megszakad a művelet. Így annyit csináltam hogy kivettem az automatikus alvást és csak zároltam a tabletet. Úgy 1 perc után kikapcsolja a kijelzőt, de a háttérben csinálja tovább a dolgát. Hátránya hogy zabálja az akkut, előnye hogy folytatja a tevékenységet amit elkezdtél.
Amúgy azt vettem észre hogy sleep-ben egyedül az Ébresztőóra működik. Minden más folyamat ténylegesen altatva van. Pedig jó volna egy e-mail értesítést, vagy viber üzeneteket "ébren" tartani a háttérben, de hát ez van.

(#12935) azaleericksNekem az Asus Transformer T101HA jól bírja a nyúzást. Most használom 6 óra 28 perce 50%-os fényerőn, neteztem, Wordoztem egy keveset (max 1 órát) de amúgy Kodi segítségével hálózatról nézek sorozatot és most van az akkumulátor 50%-on. BatteryMon-al nézem folyamatosan. Így totál-ba 11 óra 47 percet mond. A BatteryBar pedig 10 óra 5 percet becsül Full Runtime-nak. Szóval eddig jó a dolog.
Annyi hogy a DWM.exe folyamatosan 8-10%-on tekeri a procit és nem lehet kilőni. Google szerint ez az nVidia Shadow Play egyik szolgáltatása... ami azért is fura mert ebben ugye Intel HD van. Az asztali gépemben amiben meg nVidia van teker ez DWM cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs