Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
schumy1
üzenetére
Szia,
Én hálón való másolgatásnál vettem észre hogy ha altatom akkor megszakad a művelet. Így annyit csináltam hogy kivettem az automatikus alvást és csak zároltam a tabletet. Úgy 1 perc után kikapcsolja a kijelzőt, de a háttérben csinálja tovább a dolgát. Hátránya hogy zabálja az akkut, előnye hogy folytatja a tevékenységet amit elkezdtél.
Amúgy azt vettem észre hogy sleep-ben egyedül az Ébresztőóra működik. Minden más folyamat ténylegesen altatva van. Pedig jó volna egy e-mail értesítést, vagy viber üzeneteket "ébren" tartani a háttérben, de hát ez van.

(#12935) azaleericksNekem az Asus Transformer T101HA jól bírja a nyúzást. Most használom 6 óra 28 perce 50%-os fényerőn, neteztem, Wordoztem egy keveset (max 1 órát) de amúgy Kodi segítségével hálózatról nézek sorozatot és most van az akkumulátor 50%-on. BatteryMon-al nézem folyamatosan. Így totál-ba 11 óra 47 percet mond. A BatteryBar pedig 10 óra 5 percet becsül Full Runtime-nak. Szóval eddig jó a dolog.
Annyi hogy a DWM.exe folyamatosan 8-10%-on tekeri a procit és nem lehet kilőni. Google szerint ez az nVidia Shadow Play egyik szolgáltatása... ami azért is fura mert ebben ugye Intel HD van. Az asztali gépemben amiben meg nVidia van teker ez DWM cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Witcher topik
- OLED TV topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Filmgyűjtés
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest