Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemespet
csendes tag
Sziasztok!
Először is bocsánat, de nem windows tablet témában, hanem általánosságban tablettel kapcsolatban fordulnék Hozzátok.
A srácainknak karácsonyra tablet lesz a meglepetés és nagy gondban vagyok, mert nem igazán tudom mit vegyek.
Mire fogják használni?
1., Játék (nem szókeresőre gondoltam, hanem kb. Asphalt 7: Heat, vagy komolyabb)
2., Film
3., GPS alapú játék (geocaching, ingress)A limitet kb. 55 eFt-ban húztam meg, ha részletre meg tudom venni. Ha nem, akkor max 35 eFt.
Kína nem releváns, mert ismerem a formám és a szerencsém...Előre is köszönöm az ötleteket, amik jöhetnek ide is: nemespet@msn.com
Köszi, üdv:
Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest