Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Tegnap meghalt a vga a gépemben, ezért kénytelen vagyok a tabletet használni, mint fő pc. Látnátok azt a kábel rengeteget, amit a sok usb+hdd/ssd+ac adapter+füles+hdmi kábel okoz a tablet körül
Egészen jól használható, 8-10 megnyitott oldal mellett sem akad be, kb 500 mb ramot eszik ilyenkor a firefox. Este pedig bt fülessel néztem a filmet, kb 3 méter távolságról, és szerencsére nem szakadozott a hangsáv, bár elvesztegetem 3 órát arra a goblin nevezetű "filmre", ahol mindig azt vártam, hogy történjen már valami
Tehát egész jól használható, ha játszani akarok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest