Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukih
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy gépet amit csak netezésre, filmezésre, word-re (és excel stb) és Hearthstone-ra (kártyajáték) használnék amikor hétvégén hazamegyek vagy ha épp az egyetemen kell jegyzetelni.
Fontos a kis súly és hogy "2 az egyben legyen (tablet-laptop)" és a kisebb kijelző (ezért nem akarok "normál" laptopot venni mert a 15,6" már nagy nekem).
Most az emagon láttam két akciósat és meg szeretném kérdezni róla a véleményeteket, hogy megéri-e és ha igen akkor melyiket válasszam, illetve, hogy a játék (HS) elmegy-e rajta mert sokszor csak arra használnám, hogy ne unatkozzak.
Egy egyik egy Lenovo a másik pedig egy Acer. Megéri az árát vagy keressek mást? Melyiket válasszam ha megfelelőek? Ha nem jó akkor ebben az árkategóriában (65-70 ezer Ft) mit ajánlanátok?
Láttam, hogy előző pár HSZ-ban (nem sokat olvastam el mert most nincs időm bocsi, de fontos lenne a dolog mert minél előbb szeretném rendelni) szó volt a Lenovoról, de azért az Acerről is érdekelne még vélemény.

Választ köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest