Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz Integra #9548 üzenetére
vezérlőpult->internetbeállítások, kapcsolatok fül
és állítsd be, hogy mindig az alapértelmezett kapcsolatot tárcsázza...
majd bontsd a netet, és indítsd el a böngészőt és mikor kapcsolódni akar akkor pipáld be, hogy autómatikusan kapcsolódjon...
Remélem erre gondoltálA4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Anthony28
őstag
Gyors és sürgős kérdésem lenne!
XP telepítésnél megjelent az egyéb eszközöknél egy kérdőjel..ami ATI RV670 - High Definition Audio Controller-t rejti magában a 4. PCI-buszon. Ezzel mit csináljak? Tiltsam le? Vagy távolítsam el? Mert a 8.2-es driver rendben feltelepedett, csak bántja a szemem a kérdőjel.Gondolom sok vizet nem fog zavarni, mert HD audio-t nem akarok használni a gépen.
Valaki esetleg tudja a megoldást?Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Boci_83
őstag
Üdv!
Megtudnátok mondani hogy az Xp sp2 32 bit kezeli a 4x1 Gb memóriát?
-
Kornel213
tag
Sziasztok!!Lenne egy nagy gondom a gépem nem igazán működik amikor bekapcsolom simán beindul,, tölti a windows-t és amikor bejönne az a képernyő hogy üdvözöljük akkor a monitor kikapcsol!!!Mi lehet a gond
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
Kornel213
tag
Nem hinném mert idáig ment mindig és egyszer csak ezt csinálja!!Tegnap még bejött csökentett módban de ma már ugy se jön be!!!Egyik barátom mondta hogy csökentett módban a dosban irjam be hogy chkdsk /f és rákérdezett valamire hogy a legközelebbi újrainditáskor lellenőrizze a chakdisk a rendszert mondtam hogy igen és minden bekapcsolásnál le akarja ellenőrizni!!!
-
Kornel213
tag
Igen bekapcsolom tölti a windows ahogy szokta és ezután kikapcsol a monitor!!Hálózatba ki tudnám próbálni de nem jön be a windows!!!Monitorral és a vga-val szerintem nincs gond!!Nem lehet hogy vmit dosba kéne beállítani mert a másik gépemen egy pár hete hasonló dolog volt ott se jött be a kép kicseréltem a monitort ott se volt jó már mindenre gyanakodtam alaplap,vga stb...és akkor átjött a haverom dosba beállította a vga-t és utána bejött a kép és semmi baja nem volt lehet, hogy most is ezt kéne de nem tudom hogyan kezdjek hozzá mert a dos-hoz abszolút nem értek be tudom hozni de onanntól kezdve fogalmam sincs!!!!!
-
rlazol
veterán
szerintem a kolléga a parancssoros üzemmódra gondol.
nekem gyanús, h elszállt a rendszerpartíciód, azért kérte a checkdisket mindig, mert hibás volt, most már teljesen meghalt.
próbáld meg xp bootlemezeről a javítást, ill. egy másik hdd-ről a bootot ua-ban a konfigban.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Motaba78
addikt
sziasztok.
olyan segítségre lenne szükségem, hogy xp alól faxolni szeretnék, de nincs faxmodem a gépbe, lan kártyán keresztül adslel van megoldva az internet.
nincs valami megoldás faxolásra faxmodemen kivül ? esetleg valami program ?
köszi a segítséget.
-
csaabz
őstag
Hello!
Biztos sokan kérdezték már, a Service pack 3 mikor jön ki?
Esetleg kijött már?Köszi a választ!
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
chungee
addikt
válasz Steelmanus #9547 üzenetére
Hogyan tudnám kiküszöbölni Mert, amikor telepíti nem kérdezi
-
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném telepíteni a .NET Frameworköt, ebből van 1.1, 2.0, 3.0 és 3.5-ös verzió is. Elég a 3.5-öst telepítenem, az tartalmazza mindet vagy külön fel kell rakni ezeket? Magyar verziót érdemes ezekből felrakni?
Előre is köszönöm a segítséget!!!!!
-
ANT
addikt
válasz hektor24 #9570 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a 2.0, 3.0 és 3.5 egymásra épülnek, azaz a magasabb számú verzió tartalmazza az előzőt. Sztem a legtöbb felhasználónak alapból elég a 2.0 (pl. Catalyst-hoz). Az 1.1 viszont független a többitől, de azt is csak akkor telepítsd, ha valamelyik progi sikítozik érte.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
SworD!
tag
Sziasztok,
Erdekellne hogy van e olyan fordito ami angol Windows XP SP2 bol magyar Windows XP SP2 ot csinal?Ilyen 100 mb-file amit ratelepitek es lefodit mindent benn ami angol!Elore kossz
"Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna." (George Eliot)
-
Djopci
tag
Hali
Olyan gondom van, hogy mikor elindítom a Skype -t és csatlakozni akarok /belépni/ mindíg ujjraindul a gép!!
Probaltam uninstall -t is aztán ismét feltelepítettem de a probléma megmaradt azzal a kis plussz -al, hogy már nemszerpel a programok listában sem hogy eltudjam távolítani...Légyszives segítsen valaki..
Köszi
-
Steelmanus
addikt
válasz hektor24 #9573 üzenetére
Nem mindegy, a kesobbi gubancok elkerulese miatt az MS altall
is ajanlott az op.rendszer nyelvezetenek megfelelot letolteni.
Innen:
Az oldal aljan ott van a nyelvi csomag letolthetosege is.
Bar ez mar egy SP1-es .Net, de erdemes meg ezt is frissiteni az update-rol.
Igy fog kinezni ha jol van telepitve
Link: -
-
-
-
Steelmanus
addikt
válasz chungee #9569 üzenetére
Azert mert mar egyszer fel lett telepitve, es nem lehet levakarni.
En amikor igy jartam, ujra tettem az XP-t.
Azert varjal vele egy kicsit, mert lehet hogy elneztem valamit.
Az SM busz driver a System Control Manager, neked pedig
a Service Control Manager-rel van bajod.
Ahogy elneztem a taszklistadat van benne egy nvsvc32.exe ami
elvben a NVIDIA Driver Helper Service ami nem kell hogy fusson
allandoan, ha helpet kersz a driverhez elindul kezzel is.
Lehet hogy nem tudja a rendszer kiloni a taszkot.
Elobb:
Reg bejegyzes modositasa
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop "AutoEndTasks"="1"
Ha igy sem jo, akkor allitsd le, Futtatas-ba ird be service.msc
es ott elobb allitsd le, majd allitsd at Kezi -re.
Az SM busz drivert ha mar fent van, akkor valahol itt kell keresni
Kep:
Ha tudsz kuldj egy kepet a tiedrol.
Amugy probaltad mar, hogy leallitasz minden progit pl Sky MSN stb,
es ugy kapcsolod ki a gepet?[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Browser-Appliance.vmsd van egy 0 bytes hosszú fájlom ez hiba? Ha kitörlöm nem változik semmi?
[ Szerkesztve ]
-
SPF
senior tag
Ha indítanám a firefoxot, akkor azt írja ki, hogy: A firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert.
Újraindítás után is ezt írja ki... Újra is raktam, akkor is az üzenet jelent meg. Eszközkezelőt pedig nem tudom megnyitni: A feladatkezelőt letiltotta a rendszergazda. Ez jelenik meg. Hogy tudnám leállítani a firefox futását? Vagy az eszközkezelőről hogy lehetne levenni a tiltást? -
Steelmanus
addikt
válasz chungee #9582 üzenetére
Ha a laphoz adott driverlemezrol teszed fel az NForce divert,
akkor az SM driverre nem kerdez, kerdes nelkul felteszi.
Az CD levo amugy nagyon regi.
Csak akkor kerdez, ha kulon letoltott NForce drivert telepitesz,
pl 4.27, 4.31, 5.10, 5.11 ez az utolso. amivel meg elmegy az
NForce 2, ill NForce3 chip. A ket chipnek azonos drivere van,
kiveve a halozati chip drivert, mert telepiteskor csak azt
szabad feltenni amit a laphoz a support oldalon talalsz.
Tehat a driverek ugymond univerzalisak a NForce 2-3 hoz, kiveve
az alaplapi halokartya chip drivere.
Nekem most NFoce 3-as a lapom a a hozza letoltott driver amit
talaltam a supporton az 4.31, ebbol feltelepitve az alaplapi halo
utanna feltelepitve az 5.11.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
Eloszor is, nem te vagy a gepen a rendszergazda, vagyis a jogaid
rendben vannak? Ha ez sajat geped, akkor azt a tiltast biztosan nem
valami barati program csinalta.
Amugy neked nem az eszkozkezelo kell, hanem a Feladatkezelo.
Futtatasba ird be gpedit.msc majd a Felhasznalo konfiguracioja/
Felugyeleti sablonok/Rendszer/Ctrl+Alt+Del beallitasai
jobb oldalt nezz ra a Feladatkezelo eltavolitas opciora.
Kep:
Kattints ra kettot es olvasd el a Magyarazatot. -
SPF
senior tag
Köszi, sikerült visszahoznom! De a firefox még mindig nem indul, ugyanazt a hibát adja, pedig nem látom a folyamatoknál, hogy futna. Erre nincs valami ötleted?
-
tusi74
őstag
Na akkor röviden beszámolok. Az Nlite-tal készített telepítő CD-vel, ahol csak a frissítések voltak beleintegrálva a telepítő magától újraindult, ott ahol már a grafikus rész van. Úgyhogy a munkámat nemhogy gyorsította, hanem elvett belőle 30 percet az egyébként is szűkös rendelkezésre álló 90 percből.
Ugyanazon az oldlaon le volt írva, hogy lehet beleintegrálni az SP3-at az office teleptőbe, az pedig lefagyott telepítés közben. Így nekem ezek a telepítő CD mahinálások nehogy segítettek, hanem, nagyban hátráltattak. Hát sajna ez van.
Pedig jó lenne, ha nem napokig frissítene a gépe egy telepítés után. -
-
chungee
addikt
válasz Steelmanus #9590 üzenetére
Muszáj volt újrahúznom a win-t. Mert ez nem állapot. Szóval vhogy, de nemtom hogy. Sikerült kiküszöbölni az SM telepítését. És eddig úgy nézki, hogy ő a felelős. De nem zárom ki az nvsvc32.exe-t sem. Majd idővel ki fog ez derülni
Íme a kért kép:
-
Jah'rakal
csendes tag
Hi !
Az megoldható hogy két gépet összekötök,úgy hogy az egyiken xp másikon 64bites vista van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest