Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
westlake
félisten
válasz hektor24 #3047 üzenetére
nem mintha pro lennek, de szerintem (csak) potokat kell engedelyezni.. en mondjuk szemely szerint nem szeretem a beepitett tavoli elerest.. en inkabb ajanlanam neked ezt a progi [link] nekem nagyon bejott.. ennel tuti, hogy a router port forwarding-nal engedelyezned kell a progiban is megadott portot.. lehet, hogy a tuzfal progi nem is fog problemazni..
Play nice!
-
sh4d0w
félisten
válasz hektor24 #3047 üzenetére
ZoneAlarm-ban az Internet felé a biztonsági szintet leveszed medium-ra; engedélyezed a távoli elérést a Windows-ban(alapból nincs engedélyezve) és a routerben a portot át kell irányítani (port forwarding) - alapbeállítás a 3389. Namármost, mivel a routered kapja a szolgáltatótól az IP-címet, nem a géped, ezért azt vhogyan azonosítani kell. Én a dyndns.org-on található kliensprogramot használom, így névvel tudok hivatkozni a gépemre, nem kell tudnom az IP-címet. Így műxik.
[Szerkesztve]https://www.coreinfinity.tech
-
montressor
aktív tag
válasz hektor24 #3771 üzenetére
Ha ketszer ugyanugy ujraraktad, es ugyanezt csinalja en valamelyik progira gyanakodnek, ami kiakasztja az explorert. Probald meg, h vagy az msconfig automatikus inditasabol kiszeded a pipakat, es ugy ujrainditva mit csinal. Esetleg megnezheted a event viewer-t is, hatha van ott egy-ket piros dolog...
-
REDeath
őstag
válasz hektor24 #3783 üzenetére
explorer.exe 100% hoyg nem fut nálad.
nagyapám gépén volt ilyen, odamentünk látogatni 4 napra, 4 napig ezzel szoptam. hogy ha újra feltelpíteted akkor nem tom mi okozza, nála virus szétbarmolta xp-t, de egy telepítőcédével ki lehetett javítani.
amúgy meg a feladatkezelőben a futtatással el tudsz indítani dolgokat (Fájl-> Új Feladat)
és a mappákat is tudod böngészni, legalábbis én legegyszerűbben így oldottam meg: elindítottam internet explorer-t (futtatás --> iexplore.exe) és ennek működnie kell, ha szükséged van hogy mappákat nézegess akkor próbáld ki.Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
hektor24
aktív tag
válasz hektor24 #3771 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget! Persze további ötleteket is fogadok!
Ha hazaértem melóból, lefuttatok egy memória tesztet, aztán valahogy működésre bírom az XP-m, ha kell újratelepítem, majd lefutattatok egy teljes winyótesztet mind2re, végül pedig ha minden ok, akkor lezúzom teljesen az egyik winyóm, a másikat lehúzom, amin az adataim vannak, pár napig használom az XP-t a másik winyó, ill. net nélkül és ha meghal, tudni fogom, hogy nem vírus, ha nem hal meg, akkor valószínű, hogy vírus van a másik winyómon, amit még nem tudom hogyan fogok eltüntetni, mert a NOD32 a másik gépünkről lefuttatva nem talált semmit hálózaton keresztül. -
sh4d0w
félisten
válasz hektor24 #3886 üzenetére
Sanszosan az a probléma, hogy drivereket, programokat telepítesz a másik vinyóról, ami vírusos. Telepíts úgy, hogy csak az a HDD legyen csatlakoztatva, amire a rendszert telepíted, majd a drivereket frissen töltsd le az Internetről és azokat telepítsd - természetesen nem elfelejtkezve a vírusirtóról sem. Ha ez kész, akkor csatlakoztasd a másik HDD-t és mielőtt hozzányúlnál bármihez, ami azon van, futtasd le rajta a víruskergetőt.
wolfman: Nálad a szoftveres hiba/vírus mellett esélyes vmilyen hardverhiba is - legalábbis a kék halál utalhat ilyesmire. Elébb egy memtest-et javasolnék CD-ről futtatva néhány órán keresztül.
[Szerkesztve]https://www.coreinfinity.tech
-
troly
tag
válasz hektor24 #3884 üzenetére
Csáó!
Mindent amit irtál már probáltam.A vinyokat a telepítőnél látja a particiókat is csak éppen ha két vinyó van bent akkor mintha elvesznének a fájlok a meghajtórol de ha kihuzom a vinyót a gépből az addig vinyóra irt fájlokat nem látja akkor se de ha ujra kezdem akkor viszont már megy faszán.Ugyhogy mindeggy ne baromi idegesítő.Főleg ennyi lovét öl az ember a gépbe a szart is kidujja már takarítani de egy szar xp-nem megy normálisan fel.Hát ez gáz."Ha poros a PC, ne mosd ki slaggal !"
-
ANT
addikt
válasz hektor24 #9570 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a 2.0, 3.0 és 3.5 egymásra épülnek, azaz a magasabb számú verzió tartalmazza az előzőt. Sztem a legtöbb felhasználónak alapból elég a 2.0 (pl. Catalyst-hoz). Az 1.1 viszont független a többitől, de azt is csak akkor telepítsd, ha valamelyik progi sikítozik érte.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Steelmanus
addikt
válasz hektor24 #9573 üzenetére
Nem mindegy, a kesobbi gubancok elkerulese miatt az MS altall
is ajanlott az op.rendszer nyelvezetenek megfelelot letolteni.
Innen:
Az oldal aljan ott van a nyelvi csomag letolthetosege is.
Bar ez mar egy SP1-es .Net, de erdemes meg ezt is frissiteni az update-rol.
Igy fog kinezni ha jol van telepitve
Link: -
lúzer
veterán
-
rdi
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külpolitika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest