Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
-
Kriza
őstag
hát ez érdekes. Meg az is, hogy randomban jön elő.
Nem nagy dolog, csak azt gondolná az ember, hogy egy oprendszertől elvárhat annyit, hogy az alapbeállításokat megjegyezze. vagy legalább következetesen, nem véletlenszerűen tegyen valamit.
Azért köszi a válaszod!Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
törölt tag
-
Kernel
nagyúr
Az adott webhelyről elmentett favicon.ico az IE temp mappába kerül, ahonnan idővel törlődik. Az IE7-nél már javítottak ezen a kellemetlenségen, de ahogy észrevettem, nem sikerült hibátlanul rendezni végre ezt a látszólag egyszerű dolgot. Már a Win98/IE4 idején is ugyanígy működött(?).
IE6-nál is működik viszont a manuális lehetőség, amikor a favicon fájlokat elmentjük valahová, majd az URL-fájlba beszerkesztjük az elérési útját. Vagy másik lehetőség a megfelelő kedvencre jobbklikk, tulajdonságok, ikoncsere.
További lehetőség valamilyen bookmark-manager program használata, nekem a FavOrg vált be. Végignézi a linkeket (kiszűrhetők mellesleg a halott linkek is), letölti a hozzávaló favicon fájlokat, elteszi külön mappába, beszerkeszti az elérési utat az .url fájlba.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
-
Kernel
nagyúr
Hiába kapcsolod ki ezt az opciót (nekem egyébként első dolgom, hogy bekapcsoljam), egy idő után úgyis cserélődnek a fájlok a temp-ben, előbb-utóbb így is eltűnhet a favicon.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Dagaddt
aktív tag
Bizony el !
Már feltettem a kérdést a Ctalystos totyikban is de senki sem tud segíteni!
Pedig másnak is van vagy volt ilyen problémája!Minden esetre az ATI (AMD) ezekkel a kaotikus Catalyst állapotokkal nagyon leégeti magát!
Én kurva mérge vagyok!
7.9es Catalystot nem tudod honnan tudnék letölteni ahoz már van fixem de maga a Cat. nincs kiakarom próbálni hátha az jó!D°°ci
-
Dagaddt
aktív tag
Köszi szépen!
Lehet hogy ez már jó lessz vagy a 7.8 mert közben én meg le szedtem egy olyat de látom itt minden van!
Már csak egy gondom van mivel legutóbb kézzel instaláltam a Drivert most az ATI eltávolító nem tudja eltávolítani hogyan tudnám manuálisan az összes eddig a winfosba kerülő VGA drivert eltávolítani?????
D°°ci
-
Dagaddt
aktív tag
Kösszi hogy próbálsz segíteni de már nagyon rottyon van a gép valahogy sehogy sem lehet eltávolítani rági meghajtókat leszedem az ATI cuccost restart úgy tűnik hogy le is szedte bár fura hogy driver nélkül hogy megy 1280x1024ben a winXP na mindegy felrakom azt amelyik régen még ment a 7.5öst és már az sem megy. Mostmár bármit csinálok mindíg ehez jukadok ki:[link]
A "Hol a CAtalyst" című a lényeg!
Bocs de csak ezt a megoldást tudtam hirtelen!
D°°ci
-
Ottoka
őstag
Nem. De félreértés az van
Szal én a vista totyikban kérdeztem ezt, hogy az explorer.exe 200.000k fölött zabál ramot. Nos ott azért elfogadható, bár ahogy mondtad a válaszadó összekeverte a dolgokat. Abban a topikban.
Itt az xp topikban egész másért voltam, és megakadt a szemem chilli7 kollega kérdésén, és ezért reagáltam rá, és nem vettem észre hogy rossz a topik....
Nos xp -alatt abszolút nem jó, és valszeg virus/spy valami lesz....
[ Szerkesztve ]
Mezőhegyes
-
Apollyon
Korrektor
A telóm memkártyáját szoktam kártyaolvasóval a gépre dugni, és ily módon transzferrálni a zenéket. Ha a kártyáról törlök valamit akkor a SHIFT+DEL művelettel teszem...
Úgyérted, amit letöröltem a memkártyáról (amit külső meghajtóként észlel) átmásolná pont a G:-re? Csak mert egy másik partíción vannak a zenék....
Szal elvileg a lomtárnak semmi köze nem lehet EBBEN a dologban...
De amúgy a torrenteket először úgy szoktam törölni, hogy jobbklikk, eltávolítás és adat törlése, és akkor a torrent file-t és az adatot is kitörli, és megy az egész a lomtárba. Onnan meg egy lomtár ürítése gomb.. Lehet csak látszólag törölte volna?[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Hja meg jut eszembe... Shift+Del-t már csak reflexből nyomok mindenhová ami nem kell, mert ahogy írtad, ha csak simán Deletelem a fileokat a memkariról akkor sem kerül a lomtárba.
Mindegy, vagy a CCleaner a hibás, vagy a torrent kliens. Vagy a Windows
Szerencsére egyszerűen kitörölhettem ezeket a "fantom" fileokat.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Killing
addikt
Olvastam de az a baj hogy nem látja a sajátgépben de nincs is lemezkezelés fül ott.Lehet hogy Vistás a kolléga?Mondjuk szerintem nem Vistája van mert ez egy XP-s topik.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
marcus.fenix
aktív tag
Igen, ezt én is megtaláltam, és a HD Audio-val tényleg volt ilyen probléma, viszont ez egy ezer éves Mercury lap (tudom, minőség mindenek felett), ráadásul a dedikált hangkártyának azért szólnia kellene. Azért a KB888111-et felraktam, de nem történt semmi.
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Microsoft Excel topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kupon kunyeráló
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest