Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Windows XP kérdések és válaszok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26044) brd válasza kételkedem (#26038) üzenetére


brd
nagyúr

Ezt most komolyan javasoltad? Ember, gondolkozz már: ha amúgy nem jelenne meg a menü, akkor semmi nem változik, ha meg amúgy is megjelenik, akkor még talán a hülye is rájön, hogy mi a tökre vár a gép (és közben számol vissza), majd' 1 órát, az enterig meg talán eltalálnak. ;)

kovaripeti: A boot.ini törlése emlékeim szerint nem halálos, ha nem létezik, akkor keres a betöltő egy windows-t, és elindítja azt, amit talál.
Inkább valami olyasmi file-t kellene kitörölni, ami már az elején kell a windows működéséhez, pl. hal.dll, vagy átnevezni a system32 könyvtárat (bár ez utóbbi enyhén gyanús lenne egy hozzáértőnek, hogy hogyan történt ilyen :D, ill. lehet, hogy nem is engedi átnevezni), vagy az ntldr, ntdetect.com file-okat letörölni (persze ezen file-ok hiánya gyorsan feltűnik egy hozzáértő embernek) másik kedves dolog: mondjuk elveszed a registry-ben a "system" kulcstól a system jogait (ezt nem próbáltam, de nem hiszem, hogy adna magának, ha nincs). :D Persze ez mind meglehetősen desktrukív megoldás, erősen megnehezíti a windows helyrerakását, úgyhogy csak óvatosan.

The only real valuable thing is intuition.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.