Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Windows XP kérdések és válaszok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26042) brd válasza Jazz (#26030) üzenetére


brd
nagyúr

A másik gépbe betett HDD-n a saját tulajdonba vételt majd leírja valaki szorgosabb topictárs, és most köcsög vagyok és nem keresem meg (sokszor le lett már írva a topicban). ;)

1. A rendszer betűjelét nem javasolt megváltoztatni; bár rögtön a telepítés után elvileg nem okoz gondot, de olyankor is csak registry-szerkesztéssel lehetséges.
2. Keresd meg újra, hogy mire nincs szükséged, ez teljesen egyéni igények kérdése. Keress rá mondjuk arra, gúgl barátunkban, hogy szolgáltatások leírása.
3. HDD-re téve, 512 MB-nál, asztali gépben teljesen felesleges nagyobbat beállítani, hosszú távon nincs ép elméjű ember, aki úgy tudná használni (kivéve a különleges, és ritka eseteket, pl. ha fagyás esetén a teljes memória dumpjára szükség van), mert akkor már elviselhetetlenül lelassul a gép (mármint ha használja is, azaz beállítva lehet, de akkor ugye feleslegesen foglalja a helyet).
4. Az alapbeállítás jó (vagyis a bal oldali opció mindkettő).
5. Én azt honnan tudjam? :D Amit beállítottál a telepítésnél, vagy a másik gépen a megosztáshoz. A hálózati meghajtókon kívül mihez kér azonosítást?
6. Ehun' e, a leírás. Feltéve ha a kikapcsolás alatt azt érted, hogy a törlésnél ne a lomtárba dobálja a cuccot, a visszakapcsoló funkció alatt pedig azt, hogy megjelenjen az asztalon. :D
7. Gondolom, ilyesmi, hogy helyi rendszer, system, hálózati szolgáltatás, létrehozó tulajdonos, és hasonló nevek vannak. Az úgy jó, ezek a rendszer működése miatt vannak ott.
8. Lassabb, mint ugyanazt törölni az intézőből? Arra passz. Másik TC-vel próbáltad? Amúgy jól látom, hogy az ablak Vistán készült? Ahhoz nem értek olyan nagyon, elb*szott egy rendszer, igyekszem kerülni (szerencsére eddig nem futottam olyan helyzetbe, ahol nélkülözhetetlen lett volna), ami tudásom van róla, az csak olyan, ami a Server 2008-cal közös kódbázisból fakad.
9. Remélem. :))

The only real valuable thing is intuition.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.