- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steph88
csendes tag
Üdv. Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Itthoni környezetben tesztelés és tanulás szempontjából szeretnék létrehozni exchange servert. Már több mint egy hónapja próbálkozom de sehogy sem sikerül. Nem is maga a server telepítése, hanem az Exchange Manager Console-t nem látom soha. Leírom nagyjából a verziókat.
Volt mikor server 2012 alá volt telepítve DHCP, DNS, AD majd az exchange server. Ez leginkább az exchange 2013 volt de próbálkoztam 2010-el és 2016-al is. A 2013 mindig szépen felment, látom az exchange management tools és egy exchange toolbox-ot. De ez jóformán nem jó semmire, nekem tudtommal valami exchange managment console kellene amivel mail fiókokat tudnék létre hozni és szerkeszteni. Ezek a funkciók az exchange-el működnek de úgy gondolom azért valami nem stimmel.
Telepítéskor a mailbox role és a management role is ki van / volt választva. Már ott tartok, hogy két virtuális server van létrehozva, az egyik mint DC az active directory-val, a DNS-el és DHCP-vel a másik szerveren meg csak az EXHCANGE server van telepítve. Kb mint a "nagykönyvben". De itt se látok managment console-t
Pedig minden microsoft-os frissítés is fel van telepítve, kiengedtem nyílt netre. Aztán már elkeseredésemben a DC-re felraktam csak a Management Role funkciókat minden más nélkül de így se azt látom azt a funkciót ami nekem kell.
/Képeket próbálok mellékelni/
Ha valakinek bármi ötlete van, szívesen venném. Hogy a ******* lehet elő csalogatni a management console-t?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest