- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Panthera
üzenetére
Szerintem is. Ha rájöttél a megoldásra, kérlek, áruld el nekem is, vendégem vagy egy sörre. Nekem pl. egy helyen, egyetlen telepített nyomtató esetén ugyan nem változik meg az alapértelmezett, de egy olyan felhasználó csatlakozásakor, akinek csak és kizárólag az alapértelmezett nyomtatója (ami egyébként mindig ugyanaz) kerül továbbításra (igaz, az viszont USB-s, lehet, ez a megoldhatatlan feladat, ráadásul - gondolom, + súlyosbító körülményként - XP Home kliensről van szó), néha másik TS portra mutat, és át kell állítania a felhasználónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux felhasználók OFF topikja
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest