- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
1 kérdésem lenne: Server 2008 R2 Standard verziót telepítettem VMware-ben.
Telepítés közben megadtam egy XY nevet usernek (jelszó nélkül).
Miután kész lett én csak az Administrator fiókot akartam használni, így adtam neki egy jelszót, átjelentkeztem abba, és a telepítés közben megadott fiókot meg töröltem. (a local users and groups-nál, ill. a mappát is a C:\Users alól)
A Local Group Policy Editorban a Computer/Windows/Security/Local Policy/Security Options résznél átállítottam h ne jegyezze meg a legutolsó bejelentkezett usert:
Interactive Logon: Do not display last user name -> EnabledMégis minden bootolásnál be sem kéri a CTRL+ALT+DEL -t (pedig be van állítva) hanem rögtön 1 képernyő 1 ERROR: rossz username v. jelszó.
Ekkor rákattintok a Change-re és már írom is az Administratort + jelszót, és így persze belép.Hol és hogyan és mit kéne átállítanom, hogy ctrl+alt+del után rögtön az Administratort írhassam be és ne legyen a megelőző hibaüzi ??
nagyon köszi!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7/4080/32GB DDR5/1TB
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny Intel Core i5-6500t / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest