Új hozzászólás Aktív témák

• _NCT

addikt

válasz Spa4aPaSWebr #1635 üzenetére

Ha már tanfolyam, akkor esetleg nem tudtok ajánlani valami jó gyakorlati helyet,ahol 0 év szakmai tapasztalattal felvesznek "zöldfülűeket"?! Nézegetem a profession-t,jobinfo-t,monster stb oldalakat,de mindenhol legalább 2-3 év gyakorlatot várnak el. Én igazából addig nem látom értelmét megszerezni a minősítést,amíg nincs egy biztos cég, aki ebben támogatna, továbbá ahová felhasználhatom a tudásom...Mert ugye hiába lesz minősítésem (papírtörlőm),ha 0 szakmai tapasztalatom van.

Eddig a MediaGo alapítványt találtam, ahol 6 hónapos képzés van, viszont nem tudom mennyi szakmai tudást és gyakorlatot tudnak biztosítani,mivel csak ezért járnék fel vidékről, már nincs diákom,így nem akarok 6 hónapot és X összeget rááldozni a semmire....Referenciát nem nagyon találtam a cégről, sem véleményt... Ezért fordulok hozzátok,itt azért jó pár embernek több éves tapasztalata van. Alias a kérdés dióhéjban: ki hogy kezdte a pályafutását? :) Tudom hogy az ember manapság (főleg ebben az országban) nem válogathatja meg a munkahelyét, viszont nekem eddig 1 kikötésem van: sulis rendszergazda sohasem lennék :P

Akár itt, akár privátban várok "élménybeszámolót" :) :R

Új hozzászólás Aktív témák