Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Egy minimális szinten szerintem azért tisztában kell lenni az SQL utasításokkal vagyis inkább az SQL logikájával. Ha másért nem is, könnyebben átlátod a dolgokat, illetve ha egy fejlesztővel kell együttműködj, jobban megértitek egymást.
Fősuli-egyetem témában csatlakozom a többiekhez. Nálunk is mérnök-infó=programozás+elektronika.
Egy tantárgyunk volt, ahol láttunk Server 2003-mat, de a tanár felkészültségét inkább hagyjuk.
Egy szerencsém volt, hogy indult Cisco szakirány, különben mehettem volna robotokat programozni...De mostmár hálisten túl vagyok rajta. Semmi pénzért nem mennék vissza. Inkább csinálok egy raklap gyártói vizsgát.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Köszöni szépen, de nem kéri az NVIDIA H200-at Kína
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Viccrovat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest