Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1570) vlevi válasza chipesz (#1568) üzenetére


vlevi
nagyúr

Tényleg ott van...
Mondjuk engem a nezargassanak is idegesített, mert, amikor játszok, akkor persze, hogy nem érdekelnek az emailek. De, amikor kiléptem a játékból, vagy akár másból, akkor rögtön zargatott az összes marhasággal, ami aközben történt. Szerintem bőven elég lett volna a korábbi működési mód, amikor, játék közben nem zargat, és elég, ha a jobbalsó sarokban az értesítési ikonon látom, hogy jött valami.
Azt persze nem csinálják meg, hogy az értesítési terület ne fullscreen legyen. Nem látom értelmét, hogy miért jó az, hogy a jobbalsó sarokban kattintok az értesítő ikonra, de, ha 1db értesítés van, akkor az a képernő tetejére kerül. Nem lenne elég akkora méretű értesítőt nyitni, amennyin elférnek az értesítések?

közben töltődik a 120-as

Na, lehet tippelni, belepusztul, vagy sem?
Még itt van a 17115 előtti windows.old, a meghajtó sem egy túl hatalmas darab (64-es SSD), kíváncsi vagyok, mit szól a "disk full" üzenethez. Elvileg mondjuk már a telepítés előtt illene megnéznie, hogy elég lesz-e, ezek szerint megnézte, és elégnek találtatott. Vagy, ha rájön, hogy kevés, letörli a régit?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.