Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #797 üzenetére
At lehet
Latom, mar megtalaltad a megfelelo topicot. -
Milestone2
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #797 üzenetére
Azt hiszem van WP insider is, de jóóóóóó helyen vagy itt is...
-
vlevi
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #795 üzenetére
Én meg 14931-nél.
Most tettem fel kábé negyedórája, teljesen nulláról, pendriveról telepítettem, hdd formázással. Insidert átállítottam fást ringre, újraindítottam, frissítésnek töltött le valami kumulatív update-t, de azóta semmi.
Figyeltem arra, hogy totál amerikai legyen a telepítés, mindenhol US van beállítva. (de a magyar billentyűzet csak felkúszott, fingom nincs honnan).Az baj, hogy nekem Home Insiderem van?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #794 üzenetére
És voilá!!
most kezd lejönni 14951.1000
-
Gyufaaa
veterán
válasz
zsoltzsolt #792 üzenetére
Nanee. Akkor már inkább én is. Na majd hétfőn nekileselkedem...
-
Gyufaaa
veterán
Áruházi frissítés is gázos. Várakozóban van minden frissítés
-
Gyufaaa
veterán
válasz
zsoltzsolt #789 üzenetére
Dettó ugyan ez a terv.
-
zsoltzsolt
addikt
Szóljon már valaki, ha jön neki. Hétvégén wdrt-t akarok, s jó lenne az appok telepítése előtt felmenne a legújabb.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
zsoltzsolt #786 üzenetére
Már "kivok", hogy nem jön.
-
Gyufaaa
veterán
Csak nálam áll még mindig 0%-on?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
zsoltzsolt #783 üzenetére
Nálam is dettó.
-
pzstm
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #780 üzenetére
nem. Jelenleg is nézik a kollégák, elég sok embernél ez van. Feedback hubban jelezd mindenképp. Köszi!
-
westlake
félisten
-
pzstm
Topikgazda
válasz
Milestone2 #777 üzenetére
Surface Pro3-nál nekemis ez volt. Mostanival már nem tapasztaltam...legalábbis egyelőre
-
westlake
félisten
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14946 for PC and Mobile
Nohát, már megint...
-
westlake
félisten
Mekkora bug már.
A Task Manager-t hiába állítom át, a következő megnyitáskor megint minden alapértelmezett (14942).Pedig most akartam feltenni vagy 10 gépre.
Valaki legyen már olyan drága és pattintson egy FB-t róla. Köszi!Ráadásul most látom, hogy a jobbgombos Start menüből kiszedték a Control Panel-t. Ez nem pálya!
-
netpeti98
addikt
válasz
tatararpad #771 üzenetére
Ezért írtam, hogy még ráférne egy kis csiszolás, egyrészt túl nagy a fejléc, másrészt a profilkép alá rejtett Beállítások menü megint szembe megy a többi appban használt megoldással (eddig egyedül a Store használta ezt a megoldást)
Az új megjelenítő nézet viszont szerintem jobb lett, bár a Törlés ikont felraknám a felső sávba a többi szerkesztő művelet közé. -
netpeti98
addikt
Megérkezett a szokásos Windowscentral összefoglaló
Apró, de szimpatikus változások. Remélem az új Photos app hamarosan lekerül Production ringre is, bár a GUI-ra még ráférne egy kis igazítás. -
vlevi
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #764 üzenetére
TROLL ON:
Szokjatok hozzá. A posta és naptár egy uwp app, ennyire stabil, ennyire lehet rá számítani
TROLL OFF
Sajnos trollkodás nélkül is ez a véleményem, én is sokszor megpróbálom, beparaméterezem, működik, örülés, aztán 1-2 nap múlva azt veszem észre, hogy nem értesít, néha csak az élőcsempéje használhatatlan, és időnként előfordul, amit most is írtatok, hogy annyit tud tenni, hogy kiírja, frissítés 4 napja. De nem frissül.
Ezért aztán általában rövid együttlét után powershell scripttel törlöm. De mostmár script sem kell majd, mert azt olvastam valahol, hogy a posta appot (és még sok másikat) is lehet majd rendesen uninstallálni.Annyival lehet próbálkozni, hogy a gépházban a hozzá tartozó fiókakat kitörlöd. Nem a windows bejelentkezési fiókra gondolok, hanem van egy ilyen, a postához kapcsolódó fiók, csak most nincs előttem win10 gép, nem tudom megnézni nektek, hogy pontosan mi is az. Szóval ezt kitörlöd, akkor talán nulláról újra beállítva működni fog. Egy ideig. De az is lehet, hogy ez csak a preview verzió miat van így, és majd a következő buildhez íródó "known issues..." azzal fog kezdődni, hogy mail app is not working ...
Aztán talán javíjják. -
Aarpok
őstag
válasz
zsoltzsolt #764 üzenetére
Most próbáltam az outlook.hu-s címem megy az outlook.com viszont nem ki érti ezt?
-
Aarpok
őstag
Nálatok működik a mail app? Azt írja nekem a fiókbeállításaim nem naprakész.
Természetesen 14942 IP-n.
-
westlake
félisten
válasz
Milestone2 #761 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
Nekem épp elindult a 14942 build letoltése.
Nem szóltatok nagyurak, vagy épp aludtam... -
Aarpok
őstag
Mentem volna,de szerintem beakadt ugyanis letöltötte 14936-ot (vagy valamit nagyon gyors volt) majd közölte,hogy néhány frissítés nem települt.Rányomtam a retry-re ezután meg közölte a rendszer naprakész
Újra is indítottam a gépet majd kerestettem vele,de szerinte naprakész.Rejtett könyvtár van "~Windows BT",de ahogy láttam nem a telepítő van benne hanem csomó más fájl.
-
vlevi
nagyúr
Ammior legutóbb belenéztem az insider programba (14393 előtt), akkor felraktam üresen a win10 home 10586-s buildet, üresen egy üres hdd-re. Ezzel léptem be az insider programba, és amikor frissült, akkor megmaradt home vreziónak. A sarokban azt írta magáról, hogy win10 home insider preview.
-
pzstm
Topikgazda
jah home-ot nem vettem észre sorry.....véleményem szerint nem kellene...sima upgradet csinálnék, de szerintem be kell aktiválnia....max utána visszamész rollback-el simán ha mégsem (logikátlannak tartanám, hogy Home-al nem lehetsz insider, pont ez a program lényege ugyanis...)
-
Aarpok
őstag
Nagyjából 1 órája írta Dona, hogy a 14931 kikerült a lassú gyűrűre.[link]
-
westlake
félisten
-
pzstm
Topikgazda
-
pzstm
Topikgazda
hamarosan 14931 érkezik...stay tuned
-
westlake
félisten
válasz
Milestone2 #743 üzenetére
Íme. Ha pedig kellene a decrypter is, az pedig ehun van e.
Mondjuk ezek 14926-os telepítők. Szándékosan említetted a 14915-öst? Mondjuk teljesen mindegy, mert szerencsére találtam olyanokat is. -
westlake
félisten
válasz
Milestone2 #741 üzenetére
Ráálltak arra, hogy legjobb esetben is csak heti egy build-et tesznek közzé.
Mondjuk a 14926-hoz meg pont két hét kellett. -
pzstm
Topikgazda
-
westlake
félisten
-
lanw
aktív tag
-
BiP
nagyúr
-
pzstm
Topikgazda
mindenkit puszil
-
westlake
félisten
Ha tudom használni, de nem legális, akkor miért nem tiltják le? Insider-nél is egyszerűen megoldották, hogy egy héttel a lejárati idő után ne induljon el az operációs rendszer. Az említett dátum után néhány oránként újraindult, majd be sem töltött egyáltalán.
Egyébként biztos vagy benne, hogy valóban nem lehet legálisan használni azután, hogy lejárna az aktiválási határidő? -
BiP
nagyúr
válasz
westlake #718 üzenetére
Ne menj jogásznak
Odáig oké, hogy a telepítő beszerezhető legálisan, fel is lehet telepíteni kulcs nélkül.
Viszont meg van határozva, meddig használható aktiválatlanul. (Talán 90nap, de lehet, hogy verziófüggő)Utána hiába működik, tudod használni, attól még jogilag nem lesz legális.
Az Insiderre meg saját szabályok vannak, ezt próbáltuk meg pongyola módon összefoglalni.
-
westlake
félisten
Már bocsánat, de "bármilyen" Windows letölthető ingyenesen, majd telepíthető , majd használható. Előbb-utóbb elkezd majd zaklatni, hogy nagyon örülne neki, ha aktiválnám. Viszont én nem vagyok köteles aktiválni és ettől még nem használom illegálisan, ha nem aktiválom. Oké, talán az Insider veriókat nem lehet publikusan letölteni, de miért lenne más a helyzet?
Nyilván az a körrekt, ha egy termék használatáért fizetünk, de nekem még senki nem mondta, hogy a nem aktivált Windows verzió használata illegális lenne. -
BiP
nagyúr
Jogos, ezzel a kiegészítéssel.
Az "RTM" előtt 1 héttel tiltották le a szabad csatlakozást. Aki előtte még belépett, annak -amíg tag, és insider windowst használ- elvileg érvényes.
Az utána csatlakozók feltételeit már nem követtem részletesen, de asszem min. 10240-et követel a dolog.Az nem derült ki, hogy wopi mikor csatlakozott, csak hogy 3 hete töltötte le. (gondolom ekkor, tehát friss tag). Így akkor rá a válaszom nem is érvényes, vagy legalábbis nem tudom, milyen feltételekkel, de gyanítom az, amit mondasz, hogy legális win kell hozzá alapnak.
-
vlevi
nagyúr
Amikor a legelső win10 insider kijött, akkor így volt, egészen, 2015 júliusig, amikor a végleges változat kijött. Onnantól kezdve az insider programba már csak úgy lehet belépni, ha egy legális win10-el belépsz az insider programba.
Azt nem tudom, hogy az, aki a legelső win10 insider verziójával frissítgeti folyamatosan, annak ez legális win10-nek számít-e? -
wopi
aktív tag
Köszönöm a válaszod. Letöltöttem a Insider oldalról a 14393.82-t, telepítettem angolul. Kíváncsian várom frissül-e.
Azt írod, hogy ha magyar rendszert teszek fel, nem frissül. Ha angolt teszek fel, és utólag választom a magyar nyelvet, szintén nem? Tehát használjam angolul?
Szerk: Ha insider windows verziót töltök le, használok, az azt jelenti, hogy legális windows rendszerem van?
-
BiP
nagyúr
A 10586.545 amúgy egy naprakész rendszer, viszont ez még Threshold2-es, tehát régi alapra épül, de azon belül megfelelően frissítve van.
A legördülőből az RS1_release is már kifutott az Insiderből (úgymond), mert már Redstone2-nél tart a program,
RS1-ből már van publikus verzió is. 14393.51 vagy .67 a legfrissebb.De ha 14905-öt szeretnél, akkor az
RS_PRERELEASE-t kell választani, és van némi átfutása a dolgoknak, mire átáll az új branch-re. Állítsd erre, és várj picit. (max. 24 óra)Ja, és azzal is kalkulálj, hogy ha magyar windows-t tettél fel, akkor nem fognak jönni az insider frissítések.
Én úgy állnék neki, hogy ISO-ból feltennék egy angol RS1-et (14393), az MS oldalán már ez van fent.
Majd ezt frissíteném, vagy megbízható forrásból beszerezve direktben egy 14905-öst tennék fel. (ESD-ből vagy ISO-ból). -
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérek tőletek. Kb 3 hete töltöttem le a MS Insider oldaláról a fent lévő iso-t. Telepítettem, működik, minden oké. Be is vagyok jelentkezve azzal az MS fiókommal, amivel csatlakoztam az Insider programhoz, mégsem jönnek frissítések. A névjegynél a következő verziót látom: Windows 10 Pro, verzió 1511, build: 10586.545. Ez nem tűnik túl naprakésznek, tekintve hogy Ti már a 14905-nél jártok. Én értelmezem rosszul a feladatot, vagy valóban maguktól kellene jönniük a frissítéseknek?
A Windows Update nem talál új frissítést, a speciális beállításoknál pedig a fast opciót választottam. Ez alatt van egy lenyíló menü: rs1_release, RS_PRERELEASE. Mindkettő beállítást próbáltam.
Mit csinálok rosszul?
Köszönöm!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Milestone2 #706 üzenetére
Nekem már lent is van
-
csizi90
aktív tag
válasz
temagad.aho #705 üzenetére
A póló egész jól néz ki
-
Milestone2
nagyúr
válasz
temagad.aho #705 üzenetére
Ja, jön is...
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
A teblet mellé kaptam egy éves Office 365 előfizetést. Onnan telepítettem az Insider verziót, ha lejár az egy éves előfizetésem, akkor már az Insider programot sem fogom tudni használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest