- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
Topikgazda
érdekes, hogy a watermark és a timebomb is visszatért
-
pzstm
Topikgazda
válasz
Milestone2 #1097 üzenetére
ha nincsen az a baj, ha van az a baj...
nyugi...keddig nem hinném, hogy lesz build
-
pzstm
Topikgazda
-
pzstm
Topikgazda
úton a 15046
-
törölt tag
15031 alatt van már valami olyan lehetőség, hogy az X időben (6 egymást követő óra) korlátlan wifimmel ne bármikor töltődjön le a frissítés, hanem csak az X időszakban?
Rohadt kényelmetlen hét közben éjfélig fent maradni emiatt, ráadásul a másnapi produktív mindenfélémre is rányomja a bélyegét..
-
BiP
nagyúr
válasz
Milestone2 #1089 üzenetére
Nem is mondta senki, de ha eltűnt, akkor eltűnt.
Ez annak a jele, hogy közeledünk. -
westlake
félisten
válasz
Milestone2 #1089 üzenetére
Ez még nem az "RTM". Kell még 1-2 build.
-
pzstm
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #1086 üzenetére
Van akinel fullos restart is kellett
-
pzstm
Topikgazda
érkezik a 15042 és 15043 (PC és mobil)
-
westlake
félisten
Feltettem az otthoni gépemre a 15031-et (a szép, új Samsung 960 PRO-ra), majd ahogy az uTorrent 3.4.9-be betettem 4-5 letöltést, irtózatosan lelassult a kliens. Hiába nyomok a megyitására, körülbelül 2 percet kell várni, míg aktívvá válik. Olyan, mintha megfagyna. A gép többi része tökéletesen működik, úgyhogy az IO részét nem fogja meg. Viszont ilyen nem volt a 14393-mal. Mondjuk abban még 950 PRO dolgozott, de ennek szerintem nincs jelentősége.
-
junior11
veterán
Na kipróbáltam az újdonságokat, ha vissza szeretnék állni az utolsó hivatalos verzióra (.693) és kilépni a programból, elég újratelepíteni a rendszert? Vagy mást is kell még csinálni a program elhagyásához? Köszi.
-
Tombi
őstag
sziasztok !
Történt valami amiről nem tudok?!
Insider buildet használok, de valamiért activációs kódot kér,
mit kezdjek ezzel? -
pzstm
Topikgazda
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
junior11 #1061 üzenetére
bennfentesek (mármint az insidereknél is insiderebbek) szerint a mostani 15031-es build már feature complete , magyarul ami a nagyközönség által használt 14393 óta újdonságot terveztek, az már mind benne van a 15031-es build számú insider previewben, további újdonságok nem várhatóak, csak hibajavítások.
Amúgy igen, van sok újdonság a 14393 (másnéven évfordulós, augusztusi) frissítés óta, de szerintem nem sokat veszítesz, ha nem lépsz be az insider programba.
Olyan, ősrégi problémákat ez sem fog megoldani, amivel nekem bajaim szoktak lenni. -
junior11
veterán
Sziasztok, gondolkodom, hogy kipróbálnám az Insider programot a régebbi asztali gépemen, melyen semmi fontos dolog nincs, elég ha a beállításokban bekapcsolom az Insider funkciót? Fast ring milyen stabil szokott lenni? Gyakran jönnek újdonságok? Aztán idővel ha vissza szeretnék állni a stabil verzióra - hogyan ajánlott - elég kikapcsolni a beállításokban az Insider programot vagy inkább komplett újratelepítése a rendszernek? Van magyar nyelv? Köszi.
-
pzstm
Topikgazda
héten nem lesz build
-
vlevi
nagyúr
Nnnna, nagynehezen, a reset pc után letöltődött, most megy a preparing instal....
Már az iso letöltésén gondolkodtam, de a ms oldalán ez még nincs kinn, csak a 15025 build. Gondolom ez még fastringnek szamit, azokbol sosem volt iso, csak a lassuakbol.
Mostmármindegy, települ. -
vlevi
nagyúr
Gondoltam, ranézek a 10531-re.
Most 15002 build van a gépemen, ami csak egy üres gép, szjmte hozzá sem nyúltam a telepítés óta.
Erre most a taskbar így fogadEnnyit tud. Nem teszi ki az ikonokat, a taskbaron csak homokóra van, és semmi nem inditható. Task manager jön csak be, ctrl+shift+esc-vel.
Ha számit valamit, nvidia kátya van a gépben. -
Vadászmenyét
aktív tag
Valaki esetleg arra megoldást, hogy én a pc-men edget szeretnék használni, viszont a telefonomon chrome-ot. Egy oda vissza automatikus szinkronizálást miképp tudnék megoldani?
-
pzstm
Topikgazda
Ma este hétkor várok mindenkit szeretettel egy kötetlen beszélgetésre, bemutatóra. Beam-en fogok streamelni. Itt lehet majd követni: https://beam.pro/pzstm
Ha nem akarsz lemaradni, érdemes beamen is követni
Várom a kérdéseket! -
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #1027 üzenetére
És lőn, megjött az esze, 15031-et máris simán tölti lefele....
-
westlake
félisten
15031 ISO (64-bit, Pro)
magnet link -
Introducing Dynamic Lock: Dynamic Lock automatically locks your Windows 10 PC when you’re not around based the proximity of a Bluetooth-paired phone. If your Bluetooth-paired phone is not found near your PC, Windows turns off the screen and locks the PC after 30 seconds. To enable Dynamic Lock, make sure your phone is paired to your PC via Bluetooth and go to Settings > Accounts > Sign-in options and toggle Dynamic lock to “on”.
Going to Settings > Devices will crash the Settings app. You will be unable to pair a Bluetooth device. Bluetooth quick actions from Action Center also does not work.
köszipuszi
egyébként az ötlet tetszik
-
pzstm
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #1035 üzenetére
hétre terveznek mobil buildet is, reméljük összejön nekik
-
pzstm
Topikgazda
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #1027 üzenetére
Biztos, hogy nem így fogom csinálni.
Viszont a visszajelzési központban jelezni kellene mindenkinek akinek ilyen, hogy hamarabb legyen javítás.
-
válasz
Milestone2 #1023 üzenetére
Akkor ez van.
-
válasz
Milestone2 #1020 üzenetére
-
válasz
zsoltzsolt #1018 üzenetére
Nekem asztalin nem jött be az angolra állítás. 2 napja megtettem, de azóta sem adott be semmit.
Vagy itt nem működik, vagy valahol, valamit még át kellene állítanom angolra, hogy menjen.. -
pzstm
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #1007 üzenetére
ma este kapsz mobilt is
-
BiP
nagyúr
Reggel rányomtam a frissítésre, Initializing update....
Semmi változás. Aztán olvasom a release notes-ban, hogy ismert bug, türelem, csinálja közben, csak nem mutatja.
Nem tudom, így mennyi idő lett volna, nem tudtam megvárni, majd este újra ránézek. -
pzstm
Topikgazda
válasz
Milestone2 #1009 üzenetére
nekem is most 8 percig tartott a download, máskor 5 alatt megvan
)
-
westlake
félisten
15025 ISO (64-bit, Pro)
magnet link -
Milestone2
nagyúr
Kicsit (nagyon) lassan jön ez lefelé...
-
pzstm
Topikgazda
-
westlake
félisten
Nem szokványos, de a 15019-hez éppen van magyar nyelvi csomag.
#1003: Ez legyen már annak a gondja, aki feltelepíti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest