Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Lehet már tudni a Windows 10 - ról annyit, hogy érdemes-e felfrissíteni a stabil Win8.1 rendszeremet arra?!
Windows 10Szerintetek?! Várjak még vele?
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok a Windows old mappát egy frissítés után hogyan tudom letörölni?
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Ti melyik programokat használjátok Windows 10 OS alatt BD25/BD50 filmek lejátszására?!
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Lenne egy olyan kérdésem mikor frissül a windows build verziója, most jelenleg a 10074 aktív nálam, de tegyük fel pár hét múlva frissíti magát a gépem egy újabb buildra, az adott beállításaid nem vesznek el?
Gondolok itt olyanra hogy fel van telepítve bizonyos játék, nem kell újratelepíteni mindent ez miatt?!ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Én Windows 10 TP 10130 változatot használok abba a fiókomba jelentkezek be itt is mint amin a windows 8.1 eredeti funkcionált.
Az lenne a kérdésem, hogy erről a változatról is frissíthető majd juliusban az eredeti Windows 10?!
Nekem jogvédett Windows 8.-am van amit megvásároltam, azt fellehetett frissíteni ingyen 8.1-re.
Maga a fiókot amibe bejelentkezek azt viszem magammal, így ugyan ezt használom a Windows 10 alatt is.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz FollowTheORI #6432 üzenetére
Na ez az mert én semmi értelmét nem latom hogy most Win10 TP használok és nem tudom felfrissìteni Win10Pro Hun x64-re. Hiszen anno mikor eredeti win8.1Pro-t használtam ők kìnálták fel nekem hogy kipróbálhatom a Beta 10-et. Érdekes.
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a számítógépemmel kapcsolatban, eredeti Windows10 PRO-t használok, többszöri újraindítás után arra lettem figyelmes, hogy nem ismeri fel a memória kártya olvasómat, pen-drivet, mobiltelefon belső tárhelyét sem.
A rendszer valami KOD19 hiába utal, letöröltem az összes ilyen hordozható tárhelyet az eszközkezelőből, illetve kijelöltem hogy törölje a driver-t is hozzá, ezeket végre is hajtja ahogy ismerné fel megint ezeket az eszközöket ugyan úgy KOD19 hibát ír.
Találtam segítséget GOOGle keresztül, de ott csak régi rendszerhez tudták megmutatni, (XP pl.)
Tudnátok segíteni benne, hogy ne kelljen újra telepíteni a gépem?!ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest