Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kezo0

addikt

Sziasztok, ma váratlanul megoldódott egy hetek óta fennálló Win 10-es problémám, de azért leírom, mert az a tanulság, hogy néha az a legjobb, ha csak várunk. :)
    Szóval az történt, hogy hetek óta nem működött a timeline. Régebben működött, aztán egyszer csak, egyik napról a másikra (talán egyik kisebb update után? de ez egyáltalán nem biztos) megszűnt létezni, és a Task View mindig csak az éppen futó programok ablakait mutatta, kicsiben.
    Rákerestem külföldi fórumokon a jelenségre, és azt láttam, hogy elég sokaknál előfordul, igazából nem nagyon tudni, hogy mi okból. Találtam is rá megoldási javaslatokat, egyiket-másikat ki is próbáltam (pl. registry-szerkesztéssel bizonyos hiányzó kulcsok létrehozása), de nálam egyik sem segített – és az olvasottak alapján ezzel nem voltam egyedül. Igazából az sem derült ki, hogy ugyanaz a workaround miért oldja meg egyeseknél a dolgot, másoknál meg miért nem...
    Már épp készültem rá, hogy megírjam itt a problémát, amikor tegnapról mára hirtelen újra megjelent a timeline, anélkül, hogy bármit csináltam volna. Nem jött új frissítés, nem volt közben kikapcsolva/újraindítva sem a gép, szóval rejtély, mitől javult meg, de most a Task View-ra kattintva újra egy hónapra visszamenően mutatja minden tevékenységemet a timeline. Vagyis a kis rohadék ugyanúgy naplózott mindent, mint korábban, csak nem volt hajlandó megjeleníteni nekem, bármit csináltam...
    Valószínűleg sosem fogom megtudni, hogy most egyszeriben mitől működik újra.

Új hozzászólás Aktív témák