- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
#09819904 #83670 üzenetére
"Sosem értettem, hogy az emberek egy amúgy is rohanó világban mégis hova kapkodnak még?" - pedig trivia: egyetlen olyan dolog van az életedben, amit nem kapsz vissza: az eltelt idődet.
Inenntől egy lassú hardverre várni - csak azért, mert nem tol bele a tulaj 15e ft-ot egy SSD-be, hogy legalább a rendszer a maga kis 120 GB-s ssd-jén elfuthasson - gáz. Ha a hardver a "haveré, mert szívességből én, aki értek hozzá, minden IT-s problémáját meg tudom oldani, 0 ft-ból" mentalitású pajtié, akkor Ő lopja el azt az idődet, amit
- a kedveseddel;
- az unokáddal;
- sétálással;
- alvással,
- vagy netán sörözéssel
is eltölthetnél, de nem, mert más kiszúr veled. (és nem is akarja ezt belátni.)Tőlem használhat bárki hdd-t, amíg nem nekem sír, hogy "lassú ez a szar"
Szép napot.
ui: a fórumtárstól a balta a lassú hardvernek szólt, és véleményem nyomokban megértést tartalmaz.
ui2: Nem egy lassú gépet láttam win 7 helyett win 10-el, és egyáltalán nem mondanám, hogy a 10 rosszabbul kezelte volna az adott hardvert, sőt: amiket én láttam, azokon egész jól futott. Persze, azt nem tudom, ebben mennyi szerepe volt annak, hogy természetesen minden esetben tiszta telepítés történt, azaz, új volt az op.rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest