Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
justaview
senior tag
Tegnap kísérletből a Windows 7 home premium 32bit HU OEM rendszeremre ( nem az élesre
) ráeresztettem a Windows 10 10166 32bit (USA) változatot, upgrade-el, azaz a windows 7-ből indítottam az usb-n lévő W10-et.
Az alábbi ablakkal indult:
Miután a magyar W7-re raktam rá az angol W10-et, ezért az első opciót nem választhattam.Feltelepítéskor nem kért kulcsot, vagyis elég volt neki, hogy a W7 aktivált volt. (Amikor ugyanerről az usb-ről indítva a gépet rátolom a winchesterre, leradírozva mindent, akkor kéri a TP kulcsot.)
Windows 7 esetében nincsen MS ID, így a feltelepült W10 is enélkül ketyegett tovább. Természetesen a bolt így nem elérhető, de ha valakinek ez nem kell, akkor mindegy. Persze amikor már teljesen üzemkész a W10, azért felkínálja, hogy MS ID-re váltsál, mert milyen jó lesz neked, de ez átléphető.Gondolom, amikor megérkezik az RTM, simán ráfrissít erre, amire aztán külön kell feltennem a magyar nyelvi csomagot (ez utóbbit ki is írta telepítés közben).
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Borderlands 4
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest