Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3475) Rasiel válasza szabonagyur (#3474) üzenetére


Rasiel
senior tag

Igen, ránéztem gyorsan arra a laptop-ra, ami az aláírásodban szerepel, specifikációk alapján közel sem mondható gyengének.
Explorer.exe hiba nálam is volt eleinte, de azt tudtam orvosolni. Mindig csak egyetlen mappában csinálta random időközönként, ha meg volt nyitva az a könyvtár. Egy nagyobb méretű videófájl volt a hibás. Ha Windows Intézőből rá akartam menni jobb egérgombbal erre a fájlra, akkor minden esetben azonnal Explorer.exe hiba. Total Commander esetében ugyanerre a műveletre program .exe hiba volt a válasz. Letöröltem a videót, azóta szerencsére nem találkoztam ilyen hibával, pedig mondhatjuk elég sokat használtam a rendszert.
Elég nagy számban vannak benne olyan funkciók, amelyek egy átlagfelhasználó számára feleslegesek és ölik a gépet rendesen, hasonló volt a 8.1 esetében is, csak itt még rátett egy lapáttal a Microsoft. Ezeknek a kikapcsolásával, letiltásával sokat lehet nyerni gyorsaság szempontjából. Egyébként nekem sem fél perc volt, míg felépítettem a rendszert, hanem jó pár órámba tellett, de még így sincs teljesen kész állapotban. Egyelőre nem is erről internetezek.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.