Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, ránéztem gyorsan arra a laptop-ra, ami az aláírásodban szerepel, specifikációk alapján közel sem mondható gyengének.
Explorer.exe hiba nálam is volt eleinte, de azt tudtam orvosolni. Mindig csak egyetlen mappában csinálta random időközönként, ha meg volt nyitva az a könyvtár. Egy nagyobb méretű videófájl volt a hibás. Ha Windows Intézőből rá akartam menni jobb egérgombbal erre a fájlra, akkor minden esetben azonnal Explorer.exe hiba. Total Commander esetében ugyanerre a műveletre program .exe hiba volt a válasz. Letöröltem a videót, azóta szerencsére nem találkoztam ilyen hibával, pedig mondhatjuk elég sokat használtam a rendszert.
Elég nagy számban vannak benne olyan funkciók, amelyek egy átlagfelhasználó számára feleslegesek és ölik a gépet rendesen, hasonló volt a 8.1 esetében is, csak itt még rátett egy lapáttal a Microsoft. Ezeknek a kikapcsolásával, letiltásával sokat lehet nyerni gyorsaság szempontjából. Egyébként nekem sem fél perc volt, míg felépítettem a rendszert, hanem jó pár órámba tellett, de még így sincs teljesen kész állapotban. Egyelőre nem is erről internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest