Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

válasz gzbotii #3140 üzenetére

Amikor meg van nyitva az időjárás ablak, akkor az egeret leviszet a jobb alsó sarokba és előjön oldalt a szokásos 4 ikonos sáv. Ott rámész a fogaskerékre ( beállítások ), majd kiválasztod a settings opciót felül. Na ott lesz a F-C váltás... :)

Na most nálam meg az a helyzet, hogy az időjárás cucc nem tud csatlakozni a netre, mert azt írja, nincs. Viszont a store meg működik, pont most töltöm ezt a "Cut the rope" békás gamét.. :)

Nem tudom mivan az időjárással. Mondjuk annyira nem izgat, mert amúgy sem használnám, csak furcsálom a dolgot. Egyébként az az érdekes, hogy ha nincs megnyitva az alkalmazás, hanem csak a metros csempe látszik, akkor ott mutatja az aktuális időjárást, folyamatosan frissítve magát. :F Csak ugye az alap várost, Seattle-t mutatja, mert átállítani nem tudom, hisz amikor megnyitom, akkor hiába írnék be bármit is, kereséskor kiírja, hogy csatlakozzak a netre. Viszont ha nincs net, akkor honnan frissíti az időjárást a csempés ikonon? :F :)
    Valszeg valami bugba futottam én ezzel, vagy nem tudom már mi lehet vele. Viszont a Win 8-as időjárás gadget meg tökéletesen működik az asztalon! :)

A Windows-t egy külön vinyóra tettem fel, teljesen elkülönítve úm. a Win 7-től ( tehát nem virtuális rendszerként megy ), telepítés idelye alatt lehúztam a többi hdd-t, így boot menü sincs, ezért egyszerűen törölhető lesz a későbbiekben a rendszer.
    Amúgy egész gyors a rendszer, sztm semmivel sem lassabb, mint a DP-volt.
    Játékot még nem néztem rajta, de mostmár idelye volna.
    Este a gépet alvó módba tettem, de a hajnalban arra ébredtem, hogy a gép bekapcsolt magától, pedig nem volt beállítva ébresztési időzítő ( le is van tiltva ), nem tudom miért csinálta. Ez egyébként már a DP. alatt is előfordult. Jó lenne tudni az okát, mert mindig így szoktam a gépet "kikapcsolni", hogy ne kelljen várni a bootra, mikor bekapcsolom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés