Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a1200
aktív tag
Azért írtam kevés hosszú üzit, hogy minden egyben meglegyen néhány üziben. Jobb így, mint 10-szer ennyi üziben napokig írogatni itt 2-3 dologról/üzi.
Jó lenne végre a kérdéseimmel foglalkoznotok, nem azt firtatni, hogy miért használok egyszerre 130 lapot.
Akinek van pár komoly programja, vagy játszik, stb., annak meg az miatt kell 4-8 GB, nem értem miért fontos ez.Nem azért jöttem ide hogy baszogassatok, kioktassatok, röhögjetek rajtam.
Értelmesen megfogalmazva pontokba szedtem a dolgokat, amiket tudni akarok.
Az OS működéséről szól ez a topik, ehhez szorosan hozzátartozik a hardver, amin fut, a gyorsítótár, a SATA kezelés, a RAM teszt, RAM méret, az SSD, a vírusvédelem, az OS beállításai, a böngészők, a kinyitott lapok száma, ezért kérdeztem ilyeneket. Lehetetlen ezeket külön topikban megkérdezni, mert akkor le kéne írnom a többi dolgot is, ami kell a megértéshez (a RAM mérethez az OS-t, stb., az OS-hoz a RAM méretet, a böngészőshöz az OS-t + a RAM méretet, stb.), ez rengeteg meló, nem vállalom, senki sem vállalná.Ha nem megy az értelmes válaszolás, akkor most fejezzük be, inkább kitapasztalom magam a dolgokat, mindenre rányomok, minden beállítást átnézek, annak a beállításait is, stb., mint az XP-nél is csináltam.
Ha nem segítetek, akkor mondjátok meg itt nyíltan, hogy ne várjak válaszokat.
Pedig még bele se mentünk a W8 mélyebb dolgaiba.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest