- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na hát elvitték ma a kocsit.
-
válasz
Hieronymus #8 üzenetére
Jó ötlet éa meglátás. A héten még varok, hogy a szomszednak kell e. Ha nem jelentkezik. Akkor ennyi. Evyébkent a facséra kiraktam akönyv cikket.
-
válasz
Lalikiraly #7 üzenetére
Te nem egy autót adsz el, hanem egy kultikus tárgyat. Nagy az ismertsége, Egy hasonló autóhoz képest sokan ismerik és sokat tudnak róla.
Nyomjad a blogod a fészen és minden lehetséges helyen. Lesz olyan személy, aki meg akarja majd venni. Szinte minden áron, -
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Hát igen, jó meglátás. Érdekes módon rettentően felment az autók ára. Persze a pocsolyatúró forimt miatt is. De eladni? Nulla a vásárlóerő.
-
válasz
Lalikiraly #5 üzenetére
A merci eladáskor mellékelt a blogodat, mint karbantartási jegyzőkönyvet.
Félig kultikus tárggyá emelted már ezt az autót. Ez némi felárat is megér.Nyilván annyi felárat nem fogsz bezsebelni, mint XVI. Benedek pápa (Joseph Alois Ratzinger.) lepusztult VW autójáért kifizettek.
-
Egyébként én is sajnálom eladni, de ahhoz hogy rendbe-szedjem fullra még több energia kéne, meg ott az Opel is. Így inkább mindkettő helyett egy új álomba kezdek. (Már lehet meg is van a kiszemelt áldozat. Nagy meglepetés nem lesz.) Csak talán megfontoltabban. ennyi. Meglátjuk.
-
Nagyon szívesen, de nem fogtok cikk nélkül maradni
Maradunk hazai vizeken.
Az biztos. Hát most egyelőre úgy néz ki, hogy meg sem kell hirdetnem, mert az utca-szomszéddal éppen ma beszéltem. Hát a rézbőrűek lehet hamar elvinnék, de annak nem eladó. Azért nem egy munkásautó. Még ma holnap két három apróságot megcsinálok rajta. Egy égőt is ki kell cserélnem azt megvettem. Meg kitakarítom, és minden olyat kipakolok belőle, ami nyilván nem az új tulajra tartozik.
-
ncc1701
veterán
Kár érte, azt hittem, megtartós lesz. De a munka árakat amúgy simán szorozhatod 5-el, nekem kb annyiba kerül minden itt pesten.
-
Freiherr
őstag
Jó kis sorozat volt, köszi.
-
nikilauda
senior tag
Szerintem ennyiért simán eladod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Hát úgy néz ki eljött az "utolsó" epizód. Persze csak hipotetikusan.A gyakorlat máshogy fog...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest