Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• afgk2012

tag

válasz Mikulásbá #12987 üzenetére

"Jelenleg sokaknak nem tetszik az új felület,ez csak megszokás kérdése"

Térjünk vissza ehhez egy picit. Uninstalláltam a Startmenű-programot. Gondoltam szokom a metrózást. Gondjaim adódtak.

Hol vannak a programjaim, amiket felinstalláltam. Például felraktam a Libreoffice-ot, de az istennek sem találom hol kellene megnyitnom a Writert.

A biztonsággal is vannak gondjaim. Olvasom, hogy nem jó rootként használni a Windowst. OK, mondok csinálok egy vendéget, korlátozott jogokkal. Igen ám, de az újraindítás után nem jelent meg a választási lehetőség. Megint csak rootként vagyok a rendszerben. Mit csináltam rosszul?

Illetve az is elég lenne már, ha például egyes alkalmazásoknál (például Firefox) definiálni tudnám a program jogosultságait. De ezt sajnos szintén nem találom hol kellene megadni. Ezt közben megtaláltam.

Aztán érthetetlen okból bizonyos alkalmazások kint vannak a metróban (pl VLC), míg mások (pl Libreoffice) meg nincsenek ott. Hogyan tudok rendet teremteni. Például ha le akartam szedni a "Reset VLC Medi Player" nevű kockát, elkezdte volna uninstallálni. Pedig én csak azt nem akarom, hogy a képernyőn ne legyen rajta.

Segítsetek nekem ezekben a dolgokban legyetek olyan jók!

Új hozzászólás Aktív témák