Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hát erre kössetek görcsöt! Itt az én ismereteim kimúltak, de win7 guruk hátha még tudnak tippet adni. Megjavult magától!

Én max. annyit nyúltam a rendszerbe, hogy alvó állapot kezdeményezését 30percől 45-re tettem, de ennek nem kellene hogy köze legyen a nem ébred fel problémához, mert:
1. Egyéb időzítéseimnél a fontosabb adatok: HDD=soha ne kapcsoljon ki, képernyő 20perc volt.
2. Probléma akkor is előjött, ha kézzel (Start menü) küldtem aludni.
Mondjuk azt még nem próbáltam, hogy ha a beállított idő küldi aludni, mi történik, de szerintem nem kellene másként viselkedni, mint amikor kézzel indítom mindezt.Visszagondolva: akkor vettem észre a problémát, amikor elindítottam egy EsetSmartSecurity víruskergetést és otthagytam a gépet, ő meg szépen elaludt.
(Ez is megérne egy külön kérdést: miért szunnyad el a win7 víruskeresés alatt
)
Felébreszteni már csak tápkapcsolóval (vagy a házkapcsoló sokáig nyomva tartásával) tudtam, viszont ekkor jött a szokásos képernyő: "helytelenül lett leállítva, blabla," én meg itt minden esetben a win normál módú indítását választottam.
Aztán kísérleteztem párszor, üresjáratban (nem futtattam semmit, csak amit a win magától), kivártam az elalvás időt, vagy "kézzel" (Start menü) elaltattam.
Az eredmény az amiért írtam: nem ébredt fel. Win helytelen leállítása után minden esetben a win normál modú indítását választottam.
Mára, amikor tovább akartam kísérletezni, megjavult (igaz csak kézzel kezdeményezve az alvást próbáltam)Van ötletetek, javaslatotok, hogyan tudnám kideríteni mi történt? Már csak azért, hogy többet ne legyen ilyen és ne kérdezzek

Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SUSE Linux
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)