Hirdetés
Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Most tervezem az új I7 + X58A lapra építkező PC-m vásárlását, Win7-el.
Hol tudnék utánanézni annak, hogy mi az előnye / hátránya a 64bites verziónak?
A 32-64bit memóriakezelésével Vista 32bit óta tisztában vagyok, tehát 64bit egyik előnye a nagyon sok GB memória kezelése.
64bit hátrányaként eddig azt olvastam, hogy az IE(64bit) alá nincs 64-es flashplayer, meg egyes cuccokhoz nincs driver.
Ezen ismereteim kevesek ahhoz hogy eldöntsem, 6GB RAM-al 64bites, vagy 3GB-al 32bites op. rendszer kell nekem.
Tudtok segíteni dönteni?[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz sunny84 #30446 üzenetére
Morden24, sunny84 köszönöm!
Már csak az a kérdésem, hogy drágább és nagyobb sebességű (pl. 1866MhzCL9) 3x2=6GB, vagy olcsóbb kisebb sebességű (pl. 1333MhCL7) pl. 6x2=12GB memóriával járok jobban?
Szóval 6GB felett gyorsul-e a 64bites Win?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz Morden24 #30469 üzenetére
Na most hirtelen sok kérdésem lett, ne haragudjatok! Akkor a memóriát közelítsük meg a lapozófájl oldaláról. Mivel rendszerindítónak SSD-t tervezek, az ára miatt nem nagyot, annak nem jó a sok írás. Mi történik a Win7-64-el, ha 6GB mellett kikapcsolom a virtuális memóriát? Eddig ezt egyik általam használt MS.op. rendszer sem szerette, bár utolsó tapasztalatom Vista 32bittel van (ott bizony 3GB mellett reklamál).
És mi történik, ha 12GB mellett kikapcsolom a virtuális memóriát?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Holnap állok neki életemben először telepíteni a mindene új PC-mre a Win7-64-et.
(PC=X58A lap+I7+12GB Ram+SSD+ HDD+ AMD HD69xxVGA). Nem lesz rögtön hálózat a gépen, mert usb wifi adaptere lesz..
Mire ügyeljek a kezdeti lépésekban (annyit tudok hogy SSD miatt bios-ban AHCI-mód, formázatlan SSD és HDD az "alignálás" miatt, mert a win7 azt helyesen megcsinálja). De csak ennyit. Van még több dolog amire figyelnem kell?A Microsoft ®. NET Framework 1-2-3 telepíteni fogja helyből, vagy csak az aut. frissítésen keresztül? (ATI CCC miatt kérdezem).
-
VGYke
addikt
Egy (mai) utolsó kérdés:
Win98 óta nem használtam más levelezőt, mint a beépített outlok (express és vistáig utódjait).
Az office outlokot is kipróbáltam, nekem valahogy nem jött be. "Idegen" levelezővel nem volt még dolgom, de nem is szivesen ismerkedék meg velük.
Mit ajánlotok? A win.live letölthető levelezőjét? Vagy barátkozzam meg az office outlokkal?[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Elnézést a kérdések ismétléséért
Már itt is kérdeztem.
Szóval pl.:
1.) Normális az ha a win7 első telepítése után, az SSD-n 33GB a foglalt terület?
2.) Win7 a másik HDD-n létrehoz magának automatikusan egy "rendszer számára fenntartott" partíciót?
Ha a fentiek nem normális dolgok, mit ronthattam el a telepítés kezdeténél?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz Gorneck #38121 üzenetére
Sub-Zero, Gorneck23 köszönöm!
Szóval telepítés alatt az SSD és HDD is be volt kötve (HDD benne is marad).
Közben kigyilkoltam a lapozófájlt, ami 12GB volt, így most a szűz Win7 20,6GB, bár van benne hiberfil.sys 9GB-al, tehát maga a win 12GB. Én még ezt is sokallom, vagy ez már jó?
Szóval a történet: SSD-re telepítés alatt létrejött a HDD egy partíció kb. 84MB-al.
A mellékelt kép szerinti dolgok vannak rajta (kuka, Boot, System Volume Information könyvtárak, a Boot-ban: különböző nyelveken bootmgr.exe.mui, memtest.exe.mui fájlok és memtest.exe). Dátumok nem változnak, tehát gondolom én, a win nem használja.
Ezt telepítés alatt itt felejtette nekem, vagy normális hogy a HDD-n van? Kell ez ide nekem?
Úgy is újra fogok telepíteni, hogyan / mivel töröljem a partíciót és egyesítsem a HDD-t?Más: win7-ben nincs olyan hogy "asztal" ikon? (sok megnyitott programnál kényelmetlen mindegyiket egyenként a tálcára tenni, hogy hozzáférjek az asztalhoz)
-
VGYke
addikt
válasz sfdrakex #38256 üzenetére
Köszönöm! Mondjuk első telepítésnél csináltam egy hülyeséget: telepítés alatt véletlenül reseteltem (HAF922-háznál ki akartam kapcsolni a világító ventiket és véletlenül reset gomb lett belőle ). Nem emiatt maradt ott a HDD-n az a partíció?
De ok, legközelebbi telepítésnél ami ma lesz, megpróbálom lehúzni. Előtte pl. Hieren's CD-n lévő valamivel töröljem azért HDD "rendszer" partíciót, vagy elég telepítés után Win-el, ha már visszadugtam?Más: a komplett "User" könyvtárat (ahol a felhasználók dokumentumai, kedvencek, letöltések, levelek, stb.stb van) az SSD miatt nem tudom valahogy "átirányítani" a HDD-re?
Szóval úgy, hogy a win eleve ott lássa a felhasználói fiókokat.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz Gorneck #38278 üzenetére
Hát, újra húztam HDD nélkül, csak SSD-re. Most az SSD-re csinált egy kb. 80MB-os "rendszer" partíciót, így most az SSD van kétfelé partícionálva. Normális nekem a Win7?
(Lemezt úgy szereztem hozzá, vásárláskor csak egy matricát kaptam kóddal)kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz polonic #38334 üzenetére
sfdrakex, polonic, köszönöm!
Kicsit olvasgattam és mint ha azt írták volna, hogy ezt (80-100MB rendszer számára fenntartott partíció-t) akkor csinálja, ha a win7 formázza a lemezt, ha meg van formázva, nem kreál ilyet. Ez igaz?
Ha igen, telepítés előtt mivel tudnám leformázni úgy, hogy az SSD miatt helyes legyen a partíció eltolása (ne kelljen "alignálni")?
(Sajnos nincs lehetőségem másik win7-es gépbe betenni az SSD-t, HDD-t)kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz sfdrakex #38435 üzenetére
Hát csak azért zavar, mert egy ssd ne legyen partícionálva, gondolom az élettartamnak nem tesz jót (gondolom az azon lévő adatok ott is maradnak, nem rakosgatja a trim ide oda. Vagy ez hülyeség?). A HDD-n meg ne legyen rendszerhez és indításhoz tartozó partíció.
-
VGYke
addikt
Sziasztok!
Miért van az, hogy a win intéző, ha a mappabeállításokban beállítom hogy lássa a system (rejtett) fájlt, akkor sem látja (pagefiles, hibernálás, stb)? Csak ezért egyenlőre (ghost előtt) nem akarok TotalCommandert feltenni.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nagy nehezen vért pössentve sikerült úgy telepíteme a win7-et SSD-HDD (mindegyik "szűz")-re, hogy végül az az átkozott 100MB-os "Rendszernek fenntartott" partíció nem jelent meg.
Kérdéseim a következők:
1 Kód beírás-online regisztrációt hányszor lehet eljátszani ugyanazon gépen (hardver elemek változása nélkül)? Én már 1 töltényt ellőttem, de most újra telepítettem....
2. Vistáig több mint 10 éve a GHOST mentést és baj esetén a visszatöltést használtam, ilyen olyan (DOS, Hieren's) boot floppy, CD-ről indítva, elfelejtve a rendszer visszaállítást. Ez win7 alatt SSD-re telepítetten is működhet?
Van javasolt jobb program a komplett (HDD-SSD-partíció-stb. mentésre, visszaállításra) mint a Ghost? Illetve a Win7 hasonló funkciója korrektül működik? Pl. most zéró állapotban elmentem vele a rendszert, aztán telepítek minden szarságot, szétcseszem a Win7-et, de még el tudom indítani a Win7 visszaállítást, akkor vissza fog állni a zéró állapot az SSD-n?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #38761 üzenetére
Na ezért pisáltam vért, mer most minden OK! SSD partíció eltolás=1 048 576 bájt. HDD ugyan ennyi és nincs 100MB-os rejtett szarság!
Ezt az állapotot szeretném menteni...kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz polonic #38765 üzenetére
Mert nálam most már nincs 100MB. És nem utólagos partícionálásos trükkökkel nincs, hanem tiszta win7 telepítés után nincs! Tehát nem kötelező hogy legyen! (Illetve nem kötelezően csinál ilyet a telepítő, csak bizonyos esetekben)
-
VGYke
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #38773 üzenetére
Nagyon köszönöm válaszod! Előbb (értsd: hónapokkal előbb) kellett volna olvasnom
Ha már az urban legend (baromságoknál) tartunk: 64bit, 12GB Ram mellett a virtuális memóriával mi újság? Ilyeneket olvastam össze vissza:
* Mindég kell a win-nek
* Ennyi memóriával soha nem kell
* Szól a win ha majd kell
* Nem kell de lassul
* 12GBRam-ból csinálj pár giga Ramdrájvot, oda menjen (Ilyet utóljára 12 éve csináltunk, Win98 alatt, DOS-os játékok miatt)Másik kérdésem Win7 (prof) 64 bittel kapcsolatban:
* IE-64 alá adobe flash: vak vagyok és nem találom meg az igazit, vagy nincs? Amit letöltöttem nem igazából működik (van ahol kifagy vagy mi). Letöltési címmel tudnátok segíteni? Vagy van valami titok? Pl. először 32bites flash, utána a 64 bites?
* Fenti kérdésem a Javara is vonatkozik, bár ott nem tapasztaltam anomáliát (főleg azért nem mert a telepítgetések alatt nem kellett eddig Java)
* Adobe Readerből nincs 64 bites verzió?Bocsánatot kérek ha olyanokat kérdezek, amit tudnom kellene (most kezdem a win7-64 szakmát)
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Parancssorból (powercfg -h off) kilőttem a hibernálást az SSD miatt, a leállítás-nál ki is szürkült a lehetőség. Aztán most vettem észre, hogy helyette feléledt az alvó állapot.
Ezek a lehetőségek (hibernál: HDD-re ment, vagy alszik: Ram-ra ment) miktől jönnek elő?
Van köze a BIOS S3, S4 beállításnak hozzá?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz Gorneck #39217 üzenetére
Köszönöm! De nekem Win7 telepítés előtt BIOS-ban S4 volt beállítva, első telepítés fel is tett az SSD-re kb.11 GB-os hibernálásos fájlt. Hibernálást kikapcsoltam a leírt parancsal, a 11GB törlődött. De ki írta át a BIOS-ban az S4-et S3-ra
Nem azért kérdezem mert baj, hanem mert nem tudom: a Win7 belepiszkál a BIOS-ba? Nem hinném!kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Lehet hogy a következő problémám nem win7 kérdés, de azért itt próbálkozom először
Találtam a Gigabyte UD7 alaplapomhoz egy jó kis játékot, CloudOc a neve. Lényeg: elindítva ad egy IP-t, erre az IP-re bárhonnan a világból belépve (jelszót megadva) látható/változtatható az alaplap BIOS beállítás, hőfokok, venti fordulat, kikapcsolható, vagy szunnyadni küldhető a gép, stb.stb.
Csak nem tudom beüzemelni. Ad IP-t, kikapcsolt Eset tűzfalnál sem tudok másik internet böngészőből belépni erre az IP-re. Szóval tűzfal hiba kilőve. Marad a win7, vagy a router beállítás. Szerintetek melyiknél és hogyan próbálkozzam először?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Szóval erőlködnék egy kicsit ezzel a kérdésemmel is, meg ami még talán ebbe a kategóriába (hálózat) tartozhat, a következővel:
Állítólag a win7 képes megosztani a hálózaton a média fájlokat. Van egy Samu TV-m, belső média lejátszóval, szintén routerre kötve. Persze hogy most nem látja a win7-es médiát. De hogyan induljak el, hogy lássa, lejátsza?
(Elnézést, a hálózati megosztásban nagyon kezdő vagyok)kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz Core2duo6600 #39347 üzenetére
Köszönöm a választ!
Szóval kezdő vagyok ezen téren. logmein mi az?
Első sorban a ennek a programnak a nem működése idegesít, másodsorban a win7 DLNA működésre bírása.
Mindkettőből tanulni fogok egy jót!kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Úgy látszik hülyülök
Xp, vista alatt ez nem volt probléma, de win7 alatt megakadtam a tök üres HDD partícionálásával. (1HDD-t 2 partícióra szeretnék szedni).
Hogyan induljak el? (Ok, ez alap, de ha korábban ment, most meg nem, kénytelek vagyok kérdezni, bocsássatok meg)kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Driverek ( ) telepítése után van a C:\ gyökérben 2 könyvtáram, amit nem tudom hogy törölhetek-e:
1.) Intel: alatta Logs, benne 3 *.log fájl: IntelChipset, IntelControlCenter, IntellRST.log.
2.) PerfLogs: alatta Admin, benne semmi.
Bántja a szemem. Törölhetem őket?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Na most megbuktam a Win7 újra telepítésével.
Csináltam egy hülyeséget a Ghost-al. Véletlenül az SSD helyett a HDD-re "ghostoltam". Ez eddig nem hülyeség, működött is a HDD-ről. Csak aztán úgy gondoltam, újra telepítem a win7-et, az SSD-re.
Telepítőlemez indul, formázom vele az SSD-t, HDD-t (ugye mostmár lehet, mert előzőleg is vele volt formázva), telepítem az SSD-re a win7-et, erre újraindításnál kiírja hogy Hiányzó: BOOTMCR, indítsam újra!
Mi a baj?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
-
VGYke
addikt
Win7 64bit alá megpróbáltam játékokat telepíteni. Első volt a teljesen hivatalos (előző alaplapomhoz kapott) Call Of Juarez + időközben kiadott patch-ek. A játék: "insufficient privileges: you must be administrater when you run this application for the first time" hibaüzenettel leáll. Pedig admin-ként indítom. Mi a baj?
Más játékok: d3dx-42.dll, d3dx9-42.dll, és stb. dll-t hiányolva nem indulnak. Mi a baj?
(Ok, annyit tapisgálok, hogy dx9 esetén valamit nem talál, de nem arról volt szó, hogy dx11 lefelé kompatibilis?)[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
válasz polonic #40066 üzenetére
Morden24, Polonic, köszönöm!
Egy kicsit azért kérdeznék telepítés előtt, mert "DirectX End-User Runtime Web Installer"-el még soha nem találkoztam és XP, majd Vista 32bit alatt nem is merült fel számomra ennek szükségessége (legalább is ugyanezen játékok futtatásánál, mint most win7 64bit-nél). Szóval mi ez?
Egy kicsit mindég tartok az általam nem ismert dolgok telepítésénél, mit javítok és mit rontok el vele...kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz Morden24 #40134 üzenetére
Köszönöm, feltettem, a linket elmentettem (gyakran használok egy problémamentes rendszer "ghost"-ját, így ha kell megtalálom)
Más: belső SSD, DVD=AHCI módban megy (belső HDD nem). Eddig ha bedugtam 1-2 külső USB HDD-t, majd el akartam távolítani, teljesen természetesen az eltávolítandó eszközök alatt felsorolta az SSD-t, DVD-t és a bedugott USB-s eszközöket. Most meg csak a bedugott USB eszközöket sorolja fel. Mondjuk ez így van jól, mert ki akarná a rendszer SSD-t eltávolítani, (meg működés közben nem is lehet), de akkor is! Régebben miért láttam ott az SSD-t, most meg miért nem látom? BIOS-ban továbbra is AHCI van, leellenőriztem Megokosodott a win7, vagy valami beállításom nem frankó?
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
DirectX majd SP1 telepítés után mint ha megugrott volna a Win7 mérete 3-4GB-al. Képzelődöm?
Mint ha úgy rémlene, hogy win+office2010prof 14,4GB lett volna, most meg 17,1, amiből a windows mappa 16,6
Nincs olyan mint a Vistánál: SP véglegesítés ami törli a felesleges fájlokat (VistaSP1=Vsp1cln.exe, SP2=Compcln.exe)kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz Воланд #40157 üzenetére
És ezt a fajta méretnövekedést nem tapasztaltátok? Nekem kb 84MB környékén csorgott le, de mint ha sok GB-al megnövekedett volna: Tények: 14,4GB volt, aztán telepítettem azt a DirectX valamit (End-User...frissítést), AdobeReader-t, Webcam drivert, SP1-et. 17,3GB lett. Rendszer visszaállítás a kezdeti telepítéstől kikapcsolva!
-
VGYke
addikt
válasz kraftxld #40167 üzenetére
Köszönöm! SSD miatt vagyok érzékeny a gigákra, de lehet idővel megszokom. A lemezkarbantartás 0byte-ot mutat, ezt már lefuttattam a kérdezősködésem előtt.
kraftxld által linkelt oldal "dism /online /cleanup-image /spsuperseded" parancsával ezt csináltam: system32\cmd.exe jobb egérlikk, futtatás rendszergazdaként, majd beírtam. A válasz valami ilyesmi: Hiba:11 Futó 64bites.... nem lehetséges a dism 32 bites (nem tudom elolvasni, mert olyan apró a betű és nem is tudom a cmd ablakot nagyítani ).kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Most nálam így néz ki a helyfoglalás (remélem nagyítva olvasható). Win7, Office, driverek, SP1 van fent (na meg a directX frissítés), semmi egyéb. Azta! És növekszik, mert tegnap még 17,1, aztán 17,3GB, ma már 17,4. De mitől amikor minden "olyan" ki van kapcsolva
Ami a lényeg: kiugró a Windows mappa helyfoglalása kb. 16,6GB, azon belül a winsxs mappa, ami 8,77GB. Bár a Sysnative, meg a System32 sem gyenge a maguk 2,6-2,1 gigájával.
Ezeknek a mappáknak a méretei kinél hogy alakulnak?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Hát senki nincs itt, aki legális win7 x64 prof. alatt futtatni szeretné a szintén legális Call Of Juarez játékot? Ha van, hogyan sikerült? Megbuktam
-
VGYke
addikt
SSD-re érzékenyen, aztán b*szva az írási fékre, kisérleteztem:
Előzőleg a "dism /online /cleanup-image /spsuperseded" parancs nem csinált semmit (illetve akit érdekel keressen vissza mit tapasztaltam) és a lemezkarbantartó -szervizcsomag biztonságimásolat eltávolítás- sem hatotta meg a gigabájtokat.
Beidegesedtem, újra ghostoltam a rendszerem a kezdektől (ami pár napja volt=csak Win7 és Office2010 semmi más, se eszköz driver sem TotalCommander,stb.)
Tapasztalatom:
Ghost után visszahúzott rendszerem=13,66GB. Ezen már nem csökkentett a lemez karbantartó. Ebből winsxs=6,65, System32=2,14, Sysnative=0, tehát nincs!
Aztán telepítettem az SP1-et. A lemez karbantartó l*f*szt nem csinált, minden maradt úgy ahogyan volt. De láss csodát, a "dism /online /cleanup-image /spsuperseded" parancs után a rendszerem 13,2GB lettMivel szinte előlről kezdek mindent, minden lépés után fel fogom írni a helyfoglalás növekedést.
Következtetés: Nem az SP1 zabálja meg a HDD (SSD) helyet, hanem valami más.(továbbá az a kérdésem, mától mitől lettem szenior tag=őrvezető, amikor még tegnap szakaszvezető voltam. Na nem mint ha a lefokozásom miatt nem tudnék nyugodtan aludni )
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
válasz Morden24 #40262 üzenetére
Nem szar, csak a nem jó katonákat lefokozták. Ez időbe telik! Pl. engem szakaszvezetőből visszaléptettek őrvezetővé (szenior tag). Persze ezen traumát megélve, nagy nezen el fogok tudni aludni
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Win7 64bit alatt a jól megszokott OtlookExpress (vagy Vista utódja) helyett ki milyen levelezőt javasol. Az office outlook számomra barátságtalan és feleslegesen bonyolult, a WinLive mail (vagy hogy hívják) meg túl egyszerű, meg nem tetszik hogy mindent onlájn akar tárolni, még a címjegyzékemet is. Vagy ez a jövő
-
VGYke
addikt
válasz Morden24 #40318 üzenetére
Sok gyakorlatom nincs a Live Mail-ben, egyszer kipróbáltam. Nem nagyon tetszik hogy be kell jelentkezni hozzá valahová, meg a címjegyzékemet sem igazából tudtam vele kezelni és nem tetszik hogy sem a címjegyzékemet sem a leveleimet nem a gépen tárolja, azt sem találtam meg hogy tudom a levelezéseimet elmenteni és ha kell visszatölteni. Bár összességében nem fordítottam több időt rá mint 5 perc.
Gondoltam hát ha ajánl valaki valami outlook express szerűt...kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Szóval ghost + SP1+driverek telepítése után kb. ott tartok mint azelőtt (amikor az SSD helyfoglalásom 17,4GB volt), most meg 15,1GB. Ebből a Win\winsxs=5,45, ez korábban jelentősen nagyobb volt. Ja! Még nincs fent az a directx javításféle, de nem hinném hogy pont az felzabál 2gigát. Ki érti ezt?
Más: realtek audio driver telepítése után lett 2 hangszóróm az óra mellett (winé és a realeké). A win hangszórója felesleges, de sehol nem találom hol lehet "kikapcsolni" hogy ne legyen ott. XP-nél vezérlőpult, Hangok és audióeszközök, Hangerőikon elhelyezése a tálcán, pipa ki. Na de itt?
-
VGYke
addikt
Na az pár pofátlanság amit művelek mert ez a harmadik topik ahol felteszem ezen kérdésem.
Azért vetemedek ilyen elítélendő cselekedetre, mert hát ha nem is a BIOS beállítás a rossz, hanem a Win7.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Aktív témák
Hirdetés
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest