Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
PiciKenny
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
rámentem és a legkisebb 200mb
de akkor is több GB ot ír ki a rainmeter

-
jozsi252
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megvan köszi, alapból a win annyit állít be amennyi ramom van a gépbe? mert úgynéz ki hogy igen.
-
-
PiciKenny
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
igen ezt tudom
csak nem tudom olyan szintre venni, hogy épp hogy legyen. ha pl 512őt írok be 4.5gb lesz a rendszer virtuális memóriája. vagy mittomén írjak be 8mbot ?
-
_ATi_1
senior tag
#46622 (UP
) -
Imy
veterán
Hogyan lehet a működő rendszert egy másik nagyobb HDD-re átköltőztetni?
Leimageltem az eredetit, de nem megy.
-
törölt tag
Helló!
OIyan gondom van, hogy amikor alvó állapotba kapcsolom a Win7-emet, akkor alvó állapot bekapcsol, de utánna azonnal vissza is jön alsó állapotból.
Mit lehet vele csinálni, hogy ne tegye? -
jozsi252
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Pontosan hol lehet megnézni hogy épp a win7 hány mega vagy giga lapozófájlt használ? mert feladatkezelőbe a teljesítménynél nem nagyon jöttem rá hogy melyik a lapozófájl.
-
WonderCSabo
félisten
-
kischriss
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy elég furcsa Wifi problémám!
"A Windows nem tudott csatlakozni a következőhöz: WLAN" Mi lehet a probléma?
Van egy Philips x53 notim, amihez sikerült alaplapot szereznem, és egy Intel Wifi kártya volt benne! Felraktam a Win7et, felismerte a Hardvert is, de nem látott WLAN kapcsolatot. Kicseréltem egy Atherosra, azt hittem a kártyával van a baj! Atheros ugyan már látja a WLAN hálózatokat, de egyikre sem tud kapcsolódni
Beütöm a kódot, kapcsolódni próbál és kiírja hogy a Windows nem tudott kapcsolódni: xy! Routeren nincs MAC szűrés, csak kód!
Gyanakszom arra hogy hátha a Notiban elszállt a Wifi antenna...
Van valakinek esetleg ötlete a hibát illetően?Előre is köszi!
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok
Van lehetőség valahogy beállítani, hogy a rendszer és a programok is, inkább a fizikai memóriát használja? mert nézem sokszor (rendszer monitorozó),hogy a laplozó fájl 2.5GB és a fizikai 1.5GB ot használ..mikor 4GB ram van a gépben(64bit). Lényeg annyi, hogy tökre felesleges a 4GB Ram ha úgy is a virtuális memóriát használja..ezt beállítani nem lehet?
-
jozsi252
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Pár helyen wireless drivert írtak hogy az okozta nekik a gondot, de nálam nincsen wifi azon a gépen. Win7 ultimate van fent a gépen. Silkroad közben jött elő ez a hiba.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Lacces
üzenetére
Egyszer csak vegig kell csinalni
A Vista-t nem ismerem mert nem hasznaltam, az IE-t konnyu, innen kiveszed a pipat a tobbi a Chrome dolga,
a lejatszokat pedig at kell bongeszni, de ugy latom hogy mar megoldottad.
Annyit meg hogy a KMPlayer-nel ha egyszer beallitod alapertelmezetnek a kulonbozo fajlformatumokhoz es latod a pipakat a kiterjesztesek mellett, legkozelebb ha ranezel akkor megint nem lesz benne pipa de ne torodj vele a registry-ben mar az rogzitve lesz.
Minden szoftverfejleszto szeretne ha a sajat fejleszteset hasznalna a felhasznalo, ertheto az "agresszivitas", de azert a Te kezedben van a dontes joga. -
Lacces
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Biztos, nincs egyszerűbb windowsos megoldás? Mint a Vistában anno? :-) Azt szerettem, az egy egyszerű volt, az összes program volt, és simán lehetett választani...
Itt Win 7 alatt, meg nem lehet :-(Sajnos elég sokáig tart minden egyes beállítási pontot végig olvasni, hogy mégis hova van elbújtatva az, hogy ne ő legyen az alapértelmezett. pl.: IE alatt nagyon nagy a szívás, már lassan 1 órája keresem :-D
-
Steelmanus
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
Jo, de mit talaltal, amit ki is probaltal? Nem irtad milyen op.rendszert hasznalsz, nem irtad hogy mi a hibakod szama, es foleg hogy melyik jatek okozta. Biztos jatszanak itt azzal a jatekkal esetleg masok is igy konnyebb segiteni.
(#46677) Lacces Azert mert mindket program alapertelmezettnek van beallitva magan a programon belul. Pl.: KMPlayer + Winamp, valamelyik programbol ki kell venni hogy alapertelmezett legyen. Tehat ne a W7-ben allitsd at hanem a programokon belul.
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
A win7-ben hol vagy hogyan lehet beállítani, hogy mire mi legyen az alap programom?
Hiába szeretném, hogy a böngészőknél, a Chrome legyen az IE helyett, vagy KMPplayer a Winamp helyett... Ezeket a programokat valamiért nem jeleníti meg a Win 7 a Set Defaults Programs-ban... Pont amelyek kellenének :-DElég nagy farkas játékban vagyok a Win7-el, hiába jelölöm ki, hogy bizonyos fájlokat csak a Chrome vagy KMP player játszon le, a következő újraindításnál, ismét visszaadja a jogokat a régi programoknak. Önbíráskodik itt folyton nekem.
-
jozsi252
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
thx tudom a google-t énis használni
, csak angolból nemvagyok túl jó, azért kértem itt segítséget. -
jozsi252
veterán
sziasztok
ntkrnlpa.exe-vel jött elő 2 db kékhalál játék közben, szerintetek ez a hibás exe mire utalhat? mivel lehet gond. memtest nemtalált hibát.
-
Zyelor
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen igen, gondoltam hátha
No majd ha odaérek, hogy alkotnom kell... 
hunfatal: Köszi a választ
Belátom, vicces lenne
De leginkább káoszos 
-
-
-
C0d3r
addikt
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Használjon virtuális gépet. Pl. Virtualbox egy erre alkalmas program, magyar nyelvű, ingyenesen letölthető.
Annyira nem hosszadalmas, legtovább tartó folyamat az XP feltelepítése. -
Zyelor
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi. Igen így kérdeztem
Meg erre gondoltam 
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm ezt kérdezte tőlem,tudnátok-e neki segíteni:
"Home Premiumom van, tehát az XP mód kizárva. Mégis jó lenne egy virtuális XP kb. egy hétig (érettségi felkészüléssel kapcsolatos, ott az XP felhasználói felületét és pár XP-s programot is be kell mutatni pár szóban majd). Megoldható nélküle is, tehát ha nagyon gázos, hosszadalmas annak a valaminek a telepítése, akkor mindegy.
Kérésem még, hogy ne terhelje nagyon a gépet."Megoldható lenne-e ez legálisan?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Zyelor
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Multiuser
Több felhasználó egyidejű kiszolgálását jelenti. Ez nem kifejezetten fájlok megosztását jelenti, hanem inkább programok futtatását. Tehát egy gépre több ember jelentkezhet be egyszerre, és egyszerre tudnak dolgozni anélkül, hogy zavarnák egymás munkáját.
Én így tanultam... Lehet azóta a fogalom már megváltozott arra, hogy több felhasználói fiók van, de ebben kételkednék... A tanáraim mindig mondták, hogy az XP-t már multiusernek kell tekinteni, de valójában nem az, mert az általam vázolt problémát nem tudja megoldani. Gondoltam a 7 már hátha igen.
Nem tudom Linuxoknál hogy van.

hunfatal: A multiuser szerintem a fenti definíció. Nem tudom hogyan kéne kezelnie...
polonic: Igen komoly, így tanultam. Ha éveken át ezt sulykolják beléd megragad, nem? (még ha esetleg hülyeség is- bár ezt kétlem)
C0d3r: Igen mókás lenne, de a kérdésem arra irányult, hogy hogyan oldható meg az Win 7 esetén, hogy a felhasználók egyszerre tudjanak dolgozni anélkül, hogy zavarnák egymás munkáját, tehát, hogy hogyan lehet elkerülni azt, hogy a két egér zavarja egymást, vagy épp több egér futkorásszon a képernyőn.
-
vergilx
őstag
sziasztok!
Snow Leopardot szeretnék telepíteni W7 mellé, egy AMD-s gépre, hogy tegyem? -
Cola111
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Honnan tudom meg, h mit?
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy több billentyűzet, monitor és egér csatlakoztatásával a gépemhez megoldható-e az, hogy azon többen dolgozzunk egyszerre? (Multi user dologra gondolok)
Windows 7 ultimate operációs rendszert használok, de nem ismerem módját a dolognak, pedig most fontos lenne számomra.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
fatal`
titán
válasz
Infiltrait0r
üzenetére
Az XP volt az első partíció, azon voltak a rendszerfájlok, leformáztad, nem tud bootolni.
Nemrég volt linkelve egy paragon szoftver, próbáld meg avval a bootot helyreállítani, vagy a windows 7 telepítőlemezével.
-
Infiltrait0r
csendes tag
Haliho!
Volt a gépemben két külön merevlemezen 1-1 rendszer, 1 xp és 1 win7.
Úgy döntöttem felszámolom az xp-set, de nem engedte formázni valamiért win7 alól sem (csökkentett módban sem). Gondoltam telepítés közben úgyis formázná úgyhogy fogtam az xp telepítőjét (a 7 sajna nincs itthon most) és a telepítés előtti formázást használva leszedtem a régi xpt. Megszakítottam a telepítést, és innentől kezdve bootolni se volt hajlandó (hiányzó NTLDR). Nem értem hogy a másik meghajtón lévő win7nek ettől mi baja lett de most kénytelen voltam a régi xp helyére újra telepíteni.
Szóval a fő kérdés az lenne hogy tudnám most működésre bírni a win7et (aminek elvileg nem kéne baja lennie) bootolásnál a win7es partíció van előre állítva de a gép mintha észre sem venné hogy van ott egy rendszer.

-
fatal`
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem a programnyelvnek nincs 64bites változata, hanem a Borland Delphinek nem volt. Átírja Lazarusra, az is object pascal ugyanúgy.
"Jelenesetben pont a System32 mappaban kellett kutakodni, viszont en nem hasznalom az Eszkoztarat a TC-ben de koszonom a tippet, alapesetben ez nem letezik vagyis manualisan kell letrehozni, kerdem en mennyien tudjak ezt atlaguserek?"
Átlaguser ne kotorásszon a system32-ben. Te azt mondtad ne használjon total commandert. Kérdezem én: Milyen gyakran kell a system32-ben kotorászni? Évente egyszer?
-
Hege1234
addikt
kapcsolódás kivetítőhöz > jobb gomb > billentyűparancs > ctrl + alt + F4
köszi annak aki próbált segíteni ! -
kischriss
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy elég furcsa Wifi problémám!
Van egy Philips x53 notim, amihez sikerült alaplapot szereznem, és egy Intel Wifi kártya volt benne! Felraktam a Win7et, felismerte a Hardvert is, de nem látott WLAN kapcsolatot. Kicseréltem egy Atherosra, azt hittem a kártyával van a baj! Atheros ugyan már látja a WLAN hálózatokat, de egyikre sem tud kapcsolódni
Beütöm a kódot, kapcsolódni próbál és kiírja hogy a Windows nem tudott kapcsolódni: xy! Routeren nincs MAC szűrés, csak kód!
Gyanakszom arra hogy hátha a Notiban elszállt a Wifi antenna...
Van valakinek esetleg ötlete a hibát illetően?
Pü.-t írj légyszi, azt hamarabb észre veszem!Előre is köszi!
Chriss -
Steelmanus
addikt
válasz
fatal`
üzenetére
Azert annyira nem baromsag, idezet:
Link:Ambrits Tamás - 2011 jan 21 |
Azért azt javaslom, hogy ez a kapcsoló a normál munka közben ne legyen bekapcsolva, mert az átirányítás okozhat gondokat. Csak akkor kapcsoljátok be, ha a system32 fájljaival akartok valamit.Jelenesetben pont a System32 mappaban kellett kutakodni, viszont en nem hasznalom az Eszkoztarat a TC-ben de koszonom a tippet, alapesetben ez nem letezik vagyis manualisan kell letrehozni, kerdem en mennyien tudjak ezt atlaguserek? En is olvastam errol a parancsrol es kezzel szoktam szerkeszteni az wincmd.ini fajlt a Sugo segitsegevel de nem tudtam hogy ki kell tenni az Eszkoztarra es kapcsolgatni kell/lehet, szamomra ez igy nem biztonsagos mint ahogy azt a TC magyar honlapjan a GYIK-ben olvastam.
Nemsokarra elkeszul a Total Commander 64 bit En nem ertek a programozashoz de ugy olvastam hogy annak a programozonyelvnek - ezt lehet hogy rosszul fogalmaztam - amiben irtak a TC-t, meg nincs 64 bites forditoja igy marad 64 bites kiegeszites, vagyis a TC meg nem tamogatja nativan a 64 bitet. -
fatal`
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
"A 64 bites rendszeren a TC nem sokat er olyan ertelemben hogy nem kezeli a 64 bites rendszerfajlokat"
Már meg ne haragudj de ez egy hatalmas baromság.
Mint a mellékelt példa is mutatja, kezeli. Persze adminként kell indítani. A syswow64 mappában látszik az összes 64bites rendszerfájl, vagy ha ez nem tetszik akkor ki kell helyezni egy gombot az eszköztárra evvel a paranccsal:cm_SwitchX64Redirection
-
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Miert nem jelent meg a hsz javitas? Szoval nem jol irtam, a F8 akkor kell ha a telepitomedia nelkul Csokkentett moddal akarod inditani a rendszert. Ujrainditod a gepet, nyomod az F8 at, kapsz majd egy menus feluletet ott kell valasztani a Csokkentett mod parancssorral menupontot, amikor megkapod ird be azt amit mar ajnlottam.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Kvazár
üzenetére
A 64 bites rendszeren a TC nem sokat er olyan ertelemben hogy nem kezeli a 64 bites rendszerfajlokat ill. mint a pelda is mutatja nem is latja, azert mondtam hogy ne hasznald ha fontos rendszerfajlokkal dolgozik az ember. Tedd be a telepito mediat, allitsd be a BIOS-ban hogy a DVD olvaso legyen az elso booteszkoz, F8-al bootolj be rola, valaszd a Command Prompt-ot es add ki azt a parancsot amit mar Te is es mas is irt.
bcdboot %WinDir% /l en-US
Ha ez mar megy akkor mar jo csak angol lesz a bejelentkezo animacio.
A tobbit utanna. -
Valed
tag
A gépemen 64 bites win7 van 2gb ram társaságában. Ha rádugok egy pendrivot, hogy használjam a ReadyBoost-ot akkor néha hibernálás után nem tölt be a windows. Hogy lehetne ezt megoldani?
(a pendrive 8gb exfat fájlrendszer és a teljes mérete elvan különítve a readyboost-ra)
-
Kvazár
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Megpróbáltam, de nem jött össze. Nem engedte sem törölni, sem felülírni. Pedig csak egy rendszergazda szintű felhasználó van azon a gépen.
TCU-ban pedig a boot mappát nem is láttam. -
Kvazár
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Van olyan partícióm, ez mit változtat?
-
Steelmanus
addikt
válasz
Kvazár
üzenetére
Akkor a C:\Windows\System32\Boot mappaban a jo gepen van ket masik mappa
en-US es hu-HU ezeket egy USB kulcsal vagy mas modon vidd at a rossz gepre es masold be a fent emlitett mappaba, de ugy hogy az eredetirol keszits masolatot meg akkor is ha nem jo, csak legyen meg.Kiprobalhatod a sima parancssort, kiirod papirra, mert az ugy volna jo elvegezni ha a telepitolemezrol bootolnal be, Command Prompt-al.
bcdboot %WinDir% /l en-US ekkor angol nyelven jelenik majd meg animacio.
vagy
bcdboot %WinDir% /l hu-HU elvileg magyarul kellene megjelennie.
Neked van az a 100 Mb-os Boot particiod? -
Kvazár
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Lefuttattam a keresést, de nekem nem talált annyira sokat mint neked. Viszont van másik pontosan ugyan azt az op. futtató gépem is, ami jól működik, és azon is ugyan annyi volt a találat mint a hibáson.

Az angolom tényleg gyatra. A másik megoldásnál mit kell beírni? Mert értelmezési gondjaim vannak ezzel a szöveggel:
bcdedit /set {current} locale en-US
or
bcdboot %WinDir% /l en-US -
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem tudom, hogy miért van ez, de miért jobb a HomeGroup? Én pont az ilyen hibák miatt használom a régi hagyományos megosztást és még semmi gondom nem volt vele.
-
sekli
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Lefut a program, kiírja, amit kell, de el sem lehet olvasni, mert bezáródik az ablak.
-
WonderCSabo
félisten
Lenne Nekem is egy kérdésem:
ez a probléma azóta fenáll, mióta Win7-et használok. Hálózaton van megosztva 2 gép között pár mappa, HomeGroupal. Sokszor előjön az a probléma, hogy a régi stílusú megosztással simán látja a két gép egymás tartalmát, de a HomeGroup egyáltalán nem. Miért lehet ez? És hogyan lehet orvosolni?
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ezt en is olvastam de az elozmenyeket nezve a topikbol ugyvettem ki hogy Kvazár nem tud angolul mint ahogy en sem, es nem akartam bonyolitani a dolgot.
Latom azt is hogy a parancssorba mit kellene beirni de ha nincs meg a fajl?
Es gondolom mivel magyar feluletet hasznal igy neki a Hu MUI kell. -
Steelmanus
addikt
-
sekli
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hm, így jó! Köszi! Azért nem jutott eszembe, mert még van egy csomó kapcsoló, de ha az -i -t hagyom utoljára, akkor úgy jó.
És hol lehet állítani, hogy ne záródjon be az ablak?
-
Kvazár
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Használt op.-om: W7, 64, proff, Hu.
Még így is ott próbálkozzam?
Thx. Üdv. -
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Régebben feltettem már a kérdést, de sajnos válasz sem és megoldás sem született.
Windows 7 Ultimate x86-os verziójú oprendszer van a gépen, frissen telepítve. Mindenhez feltelepítette automatikusan a drivert, azonban amit a wifi kártyához telepít, nem egész jó. Ha elkezdek hálózatot használni, megfagy a gép. Ezzel még nem lenne gond, mert driver leszedése kézzel, majd saját cd-ről feltepít módszerrel működik a hálózat...a következő indításig. Valamiért minden egyes kikapcsolásnál elfelejti a feltelepített drivereket, és újból elkezdi felpakolni az összes eszközhöz, majd minden kezdődik elölről.
A gép most kapott új winchestert, ezért ezt kizárnám (ha egyáltalán hardveres hiba).
Valakinek esetleg ötlete?
-
Steelmanus
addikt
válasz
Kvazár
üzenetére
Milyen op.rendszert hasznalsz, 64 vagy 32 bitest, es milyen nyelvet hasznalsz az OS feluleten? Gondolom magyart, de megkerdem mert a kugliban keresve direkt magyar oldalakon egy ilyet talaltam amiben a lenyeg a kovetkezo sor:
Menj a következő mappába: “%windir%\System32\en-US” és írd felül a winload.exe.mui -t a csomagban lévő-vel KÉszíts biztonsági másolatot az eredeti fájlról!
Vagyis Neked ez a fajl serult, vagy nincs meg, en esetleg eltudom kuldeni. -
bAtt001
addikt
lehet buta kérdés de én felteszem

valahonnan le lehet tölteni eredeti windows 7 home premium telepítő lemezt? szeretném a laptopomat (amihez kaptam win7et) újratelepíteni a gyári szoftverek nélkül ezért kellene a lemez. -
sekli
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A programnak kell, a txt-t akarom paraméterül adni azzal, hogy ráhúzom az ikonra.
-
sekli
addikt
Sziasztok!
Egy parancssoros programnak csináltam egy parancsikont, ennek hogyan kell megadni a célját, ha az szeretném, hogy paraméterként át tudjak adni egy fájlt, úgy, hogy ráhúzom az ikonra?
pl.:
C:\program.exe -i "D:\szoveg.txt"
Plusz ha már itt vagyok, még azt sem tudom, hogy hogyan lehet megakadályozni, hogy az ablak bezáródjon, Win9x időkben, de még talán XP-n is be tudtam állítani, de a hetesen nem találom az opciót.
Előre is köszi!
-
Sefi84
senior tag
Sziasztok!
Valaki segítsen!
Bekapcsoltam a gépet reggel és nem voltak gadgets-ek, vagyis voltak, de csak kriksz-krakszok és ha lekapcsolom és újra indítom akkor is ugyan az, semmit nem látni belőlük!
Mi lehet a probléma?

-
betyarr
veterán
egy érdekes kérdésem/gondom lenne és ha tudtok akkor segítsetek légyszi.
előfordul néha hogy egyes megnyitott ablakok (különböző,egymástól teljesen független programoknál,pl egy kép,esetleg egy böngészőablak stb.) nem felugrik,hanem a tálcára kerül egyből és ott villog az ikonja.a kérdésem az lenne hogy ez mitől lehet?illetve hogyan lehet kiküszöbölni,hogy kapásból felugorjon,ne pedig az asztalon legyen? -
Üdv.
Két kérdésem van:
1., A lemezkép készítő csak a rendszermeghajtóról készít másolatot ( mentést ), vagy az összes partícióról?
2., A fenti mentést próbáltam hálózaton végrehajtani, azonban jelszót kért. De a hálózaton nincs jelszó ( ki van kapcsolva ). Mit írjak oda?

-
Воланд
titán
válasz
Kvazár
üzenetére
Azaz a nincs folyamatjelző. Azt hittem, hogy az "pipálódott" be valahogy, de ahogy nézem, másnak is ez volt az első tippje.
Akkor legyen a következő: rendszergazdai jogosultságokkal indítasz egy parancssort és beírod, hogy sfc /scannow. Ezzel ellesz egy darabig.
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Nemrég történt valami az egyik gépemmel és nem indult el többé. Csináltam egy visszaállítást és utána ismét elindult. (Szerintem a vlc fals frissítése volt a ludas.)
A visszamaradt problémám azonban az lenne, hogy most már induláskor nem a zászló áll össze, hanem zöld csíkok töltődnek, pedig előtte jó volt. Ezt vissza lehet állítani? És ha igen, akkor hol?Thx. Üdv.
-
törölt tag
Helló!
OIyan gondom van, hogy amikor alvó állapotba kapcsolom a Win7-emet, akkor alvó állapot bekapcsol, de utánna azonnal vissza is jön alsó állapotból.
Mit lehet vele csinálni, hogy ne tegye?
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de akkor is több GB ot ír ki a rainmeter

(Ha megváltoztatod fix-re a méretét és csak simán leokézod, na az nem oké) 
csak nem tudom olyan szintre venni, hogy épp hogy legyen. ha pl 512őt írok be 4.5gb lesz a rendszer virtuális memóriája. vagy mittomén írjak be 8mbot ?
)