Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Töröltem mindent amiben a spyware szó szerepel, de nem segített. És ha simán kitörlöm azt a bizonyos pctcore64.sys fájlt? Rosszabb nem lehet

Hát eddig nem nagyon motivált hogy legyen biztonsági másolatom, mindig az újratelepítést favorizáltam, de most már biztos hogy fogok legalább havonta egy friss mentést csinálni. -
válasz
dethroner
üzenetére
Akkor marad az XP alól törölni Spyware doctor mappáit, ahogy korábban írtam, aztán imádkozni, hogy elinduljon a W7. Az egyértelmű, hogy a doki okozza a gondot, ha nem tudsz tőle valahogy megszabadulni, akkor csak az újratelepítés marad... Más ötletem nincs sajnos...
De mégis: Készíts mentést a rendszerpartícióról legközelebb. Bár ezzel most nem vagy kisegítve, de legközelebb nem lennél ekkor guanóban, mint most...
-
dethroner
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sajna azt sem tölti be, ugyanúgy kivág arra a fekete képernyőre bármit is akarok vele betöltetni. Csináltam a BIOS-ban is default-ot, de semmi. Xp alatt látom a pctools mappát a win7 program files (x86) mappában, van uninstall fájl is, de nem fut, mert a win7 64-bites, az xp meg 32.
-
fatal`
titán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Persze, hogy annak a jelét mutatja, mert, ha wifihez kapcsolódsz, akkor a jelerősség érdekesebb, mint az, hogy van kábeles kapcsolat. A kábeles hálózati információk úgyis látszanak, ha rákattintasz.

-
válasz
dethroner
üzenetére
De ne a csökkentett módot válaszd ki, hanem a legutolsó helyes konfiguráció menüpontot... Lehet, hogy nem segít semmit, de egy próbát megér. (Ha meg magához térne a gép, akkor dokitól megszabadulni)
Igen, XP alól max le tudod törölni a Spyware doki könyvtárát, de a registry bejegyzéseket nem. Itt is a szerencsén múlik majd, hogy továbbra is indul a PCTCore64.sys, avagy sem.
(Nem biztos, hogy a spyware doki alap/telepítési könyvtárába települt csak. Lehetőleg pl Total commanderr-el keresd végig a W7 partíciót, Spyware doctor után kutatva és minden hozzá tartozó mappát törölj le) -
dethroner
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Csináltam. Gép indul, f8 nyom, kiválasztom hogy csökkentett mód, indulnak fentről lefelé őrült módon a szövegek, majd 2 mp múlva ismét visszadobja ezt:

A winyón xp is van, ami szerencsére működik. Le tudom esetleg törölni xp alatt a win7-re telepített spyware dokit?
-
-
dethroner
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ja, hogy próbáljak belépni csökkentett módban. Próbáltam már korábban is, de sajna eredmény semmi, amikor próbál belépni, elindul az a teszt, és 2 mp múlva kidobja azt a bizonyos fekete képernyőt. Spyware doctor van a win7-es partíción és ha jól tudom az is PC Tools termék. Lehet hogy az zavarította meg?
-
dethroner
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezt a boot menüt hol kell elővarázsolni?
-
válasz
dethroner
üzenetére
W7 boot menüt varázsold elő F8-al, ha van visszaállítási pontod, akkor használd, vagy a legutolsó helyes konfiguráció lehetőséget
Ha PC Tools tűzfalat (esetleg IS-t) használsz, akkor az dőlt be, el kell távolítani.
Ha nem sikerült a fenti manőver, akkor csökkentett módban próbáld meg eltávolítani. -
dethroner
veterán
válasz
PhoenixK
üzenetére
Bios-ba nem nyúlkáltam, de belenéztem. SATA AHCI MODE Disabled volt. Átállítottam AHCI-re, de nem lett semmi eredmény, hacsak az nem, hogy az ugyanerre a winyóra telepített xp sem indul így, betöltés közben kékhalál. Amint letiltom az AHCI-re akkor legalább az xp megy. Szóval így szerintem a sata kábellel nem lehet gond. De akkor meg mi a...

-
dethroner
veterán
válasz
PhoenixK
üzenetére
Tegnap ki kellett próbálnom egy winyót. Lehúztam a saját vinyom sata csatlakozóját az alaplapról, a DVD meghajtóm szalagkábelét meg rányomtam az új winyóra. Amikor meggyőződtem arról hogy minden rendben ide-s winyó lehúz, a sajátom vissza. Tegnap még használtam is utána pár órát, minden rendben volt. Ma meg szivók
Van valami megoldás erre? -
Úgy néz ki megoldódott: most, hogy eltűnt a win alól, a következő indításnál a BIOS boot lehetőségek között sem látszott. Megy gariba!
dethroner @47083: Nem volt egy SATA-vezérlő állítás AHCI/Compatible között? Ugyanezt akkor dobta nekem, amikor BIOS reset után nem AHCI módban indult a rendszer.
-
törölt tag
Sziasztok!
lenne egy problémám, remélem tudtok valahogy segíteni.
szóval, fent van a laptopon a win 7. sp3-as xp-t szeretnék rátenni, hiába bootolok, mikor betöltődne a partícióválasztós/létrehozós képernyő, kékhalállal kifagy. próbáltam már mindent, megformáztam az egészet, de semmi.. :S
plz, segítsetek!
előre is köszi!
-
Gondoltam én is kontakthibára, de live image-ből OK, a telepítés is simán megy róla.
Egy kis update: Most tettem be a meghajtóba a Win7 telepítőt, és megjelent. Egy újratelepítést meg fogok próbálni (chipset driver-ek-nélkül)szerk.: Mellesleg még garis, de ilyen véletlenszerűen előjövő hibával nem könnyű...

-
Adott egy Asus K50IJ noti, Win7 HP x64, ICH9M chipset
A gond a következő: A DVD Win alatt használhatatlan! Néha látszik újraindítás után, néha nem. Ha látszik, akkor is egyszer beolvassa a tartalmat, egyszer pedig nem. Van, hogy menet közben tűnik el az optikai meghajtó.
Az eseménynaplóban a következő látható:
A meghajtó működik, mivel erről ment a telepítés is és egy live CD-vel teszteltem, amivel szintén OK volt. Az Intel oldaláról származó legfrissebb driver van már fent. Ötleteket várok, mert én kifogytam!

-
VGYke
addikt
válasz
pete_21
üzenetére
Amikor rossz a kép, akkor csak Windowsban, vagy 3D alkalmazásokban is rossz?
A VGA ramot érdemes lenne tesztelni...
Hát az a baj, hogy a megjelenítési hiba csak és kizárólag PC bekapcsolása és a win "felállása" után, 10-20-ból 1-szer, tehát ritkán jön elő. De ha előjön, akkor csak a PC újraindítása segít rajta, viszont a 2. indításra semmi probléma nincs. Látod, azt még nem próbáltam hogy ha jelentkezik, mi történik ha elindítok egy 3D-s alkalmazást (játékot).
Van szintén ritkán egy másik hibajelenség is: indulás után nem áll vissza a VGA venti fordulata a hőfoknak megfelelő értékre, hanem rohadt nagy fordulaton tovább süvölt. Mondjuk ez a hiba magától, kis idő múlva el szokott múlni és a venti megnyugszik.
(Nincs húzva semmi, nincs semmi extra prg. csak a VGA Catalyst driver).
Tehát úgy viselkedik néha, mint ha nem "rendesen" bootolna a win. Lehet túl gyors neki az SSD
Utánajárok mivel lehetne kifejezetten a VGA RAM-ot tesztelni. Én eddig csak a FurMark-ot futtattam (amikor rendesen felállt a rendszer), azzal semmi gond. -
válasz
RAiN91
üzenetére
De akkor is félre beszélsz, mert ez nem aktiválás. Mert az aktiválás az ez.
[link]
Szóval ott is fogalom zavarban vannak, mert az sem aktiválás...
Amit meg te mondasz, az csak simám annyi, hogy kitolod 30 + 3x30 napig, míg aktiválni kell. És ez nem aktiválás.
Szóval melyikünk nem tudja hogy miről beszél? -
fatal`
titán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Felkapcsolódik mindkettőre. Kapcsold ki a wifinél az automatikus csatlakozást, vagy tiltsd le ha be van dugva a kábel.

(#47066) ErosenZold: Te tetteted vagy tényleg ilyen hülye vagy? Az smswarez is a microsoft fejlesztői hálózata? Tudod Microsoft Developer Network. Édes istenem...
És amit ncoreról leszedsz az warez. És nem, a 30 nap sem legális, olvasd el az EULAt...
-
RAiN91
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Erről beszélek, szerintem jól írtam le, itt is újra AKTIVÁLást ír

30 napig használható alapból, és 3x tudom resetelni, de szerintem jól tudod te miről beszélek
-
válasz
RAiN91
üzenetére
Akkor itt valamelyikünk félre beszél. Miért nem tudom újra aktiválni a rendszert az slmgr -rearm paranccsal? Eddig mindig működött. Kiírja, hogy sikeres, indítsam újra, újra indítom, de ugyan úgy 3 nap van hátra..
Ezt mondtad te. Ha újra akarod aktiválni, akkor szar van a palacsintába, mert ha olyan 7-ed van, ami eredeti, akkor az is kiírja hogy 30 nap múlva lejár. Ott még tudod 3x-or alkalmazni. Mivel te azt mondtad, hogy aktiválni és ez lenne az első, akkor itt gebasz van, mert már aktiválva volt, csak valamiért elszált. Szóval egy erkó kulcs és nem kel rearm-ot használni.
-
RAiN91
őstag
Miért nem tudom újra aktiválni a rendszert az slmgr -rearm paranccsal? Eddig mindig működött. Kiírja, hogy sikeres, indítsam újra, újra indítom, de ugyan úgy 3 nap van hátra..
-
-
fatal`
titán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Be lehet állítani, hogy melyiket részesítse előnyben.
-
LampyG
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hát itt sjana csak a Windows Update-k vannak! onna keressen onnan telepytsen vagy soha stb alaból minden soha meg hogy én döntöm el! a telepítőt elindítom úgy nem jó mert nekem kell rákeresteni a hangdriverre.. de úgy hogy annak nincs drivere még fenn! de ez állandóan visszarakja..
bonyomlúltan van a fs v555 nél a hangdriver!
ez volt a leírásban hogy hogyan kell felrakni hogy működjön.. na de így nem lehet..
-
válasz
LampyG
üzenetére
Hát ott nem tudod megadni neki, hogy sose telepítsen drivert?
És ha ha elkezded az új telepítőt és úgy rakod fel a hangkártya driverét?
(#47055) dethroner:Ha van rendszer visszaállításod, akkor próbáld meg azt.
Esetleg még tudod azt csinálni, hogy a windows partícióra egy jobb gomb, tulajdonságok, eszközök és hiba keresésre rámész. Hátha csinál valamit. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van egy nagy problémám. Ma az első indításnál azt írta hogy az előző leállítás nem volt megfelelő, ezért választani kellett hogy milyen módon indítok. Normál módban tettem. Pár perc használat után észrevettem hogy a műveleti központ valamit jelez. Megnéztem, azt írta hogy az automatikus update ki van kapcsolva. Vissza akartam kapcsolni, de nem lépett be a vezérlőpulton belül a windows update-be. Újra akartam indítnai a gépet, de azt írja hogy az a fájl sérült, vagy hiányzik: \windows\system32\drivers\pctcore64.sys
Azt írja tegyem be a telepítőt, és válasszam a javítás lehetőséget. Megtettem, csinál is valamit, majd amikor végez újraindítanám a gépet, de ismét az a fekete képernyő fogad, a már említett szöveggel
Mit lehet ilyenkor tenni, azon kívül hogy újratelepítem?
-
LampyG
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Szia! Ott az áll hogy én döntöm el- és soha ne telepítse automatikusan a drivereket és ne iskeresse őket a win update webhelyen..:S Friss win7 ultimate.. most raktam fel.. és amit ő felrakott alap drivert ugye! azt állandóan visszarkja! rányomok hogy hangeszköz eltávolítása a driverrel együtt..utána rákerestetek az új eszközökre.. felvillan hogy van és már telepíti is vissza ugyan azt+ 2 villanás az egész és végzett is..:S én meg ideg vok..
FS laptop hangal szívok már 1 hete:S jobb oldali szól csak és recseg..:S -
válasz
LampyG
üzenetére
Eszközök és nyomtatóknál van még neked egy olyan opciód, hogy mit csináljon? Hogy mondjam. Ö belépsz az eszközökhöz és nyomtatókhoz, majd megjelenik jó néhány ikon, és felette kellene lennie egy kis sávnak, ahol további beállításokra tudsz menni. Ott tudod megadni, hogy a drivereket hogy telepítse.
-
LampyG
csendes tag
Hi! HELP!! Win7 alatt hogy tudom letiltani az automatikus Driver telepítést?? leakarom cserélni a drivert! csak a baj az hogy mikor eltávolítom az alap Drivert.. meg hangeszközt akkor rákerestetek hogy rátaláljon! de ez a lami win7 egyből visszarakja az alap drivert amit telepítéskor feltett.. nem tudom lecserélni így.. me hogy azt mondja minden drivernél hogy a legfrisseb bla bla bla.. De nekem meg telepítenem kellene ezt hogy jó legyen a hang! Siemens esprimo Mobile v5555..:S
Köszönöm
-
Core2duo6600
veterán
Hello
A win 7 miért a wifi kapcsolatot részesíti elönyben ?
Amikor be van dugva a kábel ? -
stifi
senior tag
válasz
RootRulez
üzenetére
ok, de ez nem fog menni, kb az RC óta használom a W7-est, annyi cuccom van rajta (és munka), ami nem ér meg egy játék miatti törlést és újratelepítést sem..
itt találtam egy rövid leírást, nem hangzik rosszul, vélemény?
-
RootRulez
félisten
A trükk az, hogy XP.-t teszel fel először, az a tuti... A Win7 majd megcsinálja a bootloadert...
-
stifi
senior tag
Sziasztok,
valaki már biztos csinált ilyet, de óriási a topik, nem tudom átnézni..
Meglévő W7 mellé szeretnék fizikailag másik vinyóra XP-t rakni, van valami extra trükk?
Virtualizáció nem pálya, játékot akarok XP alatt tesztelni, hogy mi a különbség.. A gépemben 3 vinyó van, az egyiken a w7, a másik kettő főleg adat, ezekre rakhatok büntetlenül XP-t, vagy boot problémáim lesznek?
Majd a BIOS-ból állítgatom a merevlemezek sorrendjét, csak néha használnám az XP-t, ha kicsit lövöldözni akarok
ötlet / tapasztalat / hol kérdezzem?
-
Воланд
titán
Windows 7 Compatibility Center
Itt tudod ellenőrizni a programokat.
-
-
fatal`
titán
"-játékaim elindulnak majd?"
Játékfüggő, de én az utóbbi 3-4 évben nem nagyon találkoztam játékkal, ami ne futott volna 64biten.
"-régi win 98as játékaim elindulnak majd?"
Ez már nehezebb dió, játékfüggő.
"-driverproblémákkal kell számoljak? (nehezebb mint win wp esetén?)"
Régi cuccoknál lehetnek driverproblémák, új cuccokkal nincsenek, de 64 bit
es driver kell minden eszközödhöz."-itunes, winamp, Gom player, VLC player, skype, firefox, mennek mind rendesen majd?"
Megy mind.
"-a a 32bites szofterek futtatása lelassítja a gépet? Okozahat kárt ezen progik futatása?"
Nem és egyébként is a programok 98%-a (vagy mégtöbb) 32 bites.
"-Monjdatok pár ellenérvet!"
Nem tudok, 3 éve 64bites OS-t használok (korábban Vista x64, most Win 7 x64)
-
skoos
őstag
Sziasztok!
Megpróbálom gyorsan válaszolhatóvá tenni newbie kérdéseimet, mert nem vagyok biztos a döntésem helyességében.
Win7 64bites rendszert készülök vásárolni, oka a több ram vásárlása (1 gb lenne a videókártya + 4 a gép memória...)-játékaim elindulnak majd?
-régi win 98as játékaim elindulnak majd?
-driverproblémákkal kell számoljak? (nehezebb mint win wp esetén?)
-itunes, winamp, Gom player, VLC player, skype, firefox, mennek mind rendesen majd?
-a a 32bites szofterek futtatása lelassítja a gépet? Okozahat kárt ezen progik futatása?
-Monjdatok pár ellenérvet!Köszi!
-
Ati007
őstag
menyire legális ha a laptophoz adott win7 home premiumot ami angol lecserélem magyarra? működne egyáltalán ugyan azzal a kulccsal ? (természetesen ugyan azon a gépen)
-
fatal`
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Ha MSDNről töltesz az, hogy lenne már warez, fizetni kell érte...
Amit írtam az warez, azért bátorkodtam megtenni, mert van legális kulcsa.
-
törölt tag
Most lemértem konkrétan, hogy mennyi időbe telik a nagyobbik gépen a Service Pack 1 telepítése újraindítással együtt : 6:18-tól 6:39-ig. 21 perc. Ez elég baráti idő egy szerviz csomag esetében.
Az Internet Explorer 9 is -nálam először - ment úgy fel, hogy nem kellett a gépet újraindítani.
Igaz nem is telepítettem még fel előtte semmi-t még NIS-t sem.Az SP1-hez még lefrissít 29 -34 biztonsági frissítést is .
-
atti1848
senior tag
Ezt töltöm most lefele és érdekelne,hogy szerintetek a leírás alapján ez eredeti windows lehet?
Leírás:
Saját release, mivel én magam készítettem, akár az oldalon már fent lévő Vista SP2-es integrált rendszereket.A Microsoft Windows 7 Professional 64bites Magyar nyelvű, szervízpakk 1-et tartalmazó operációs rendszere.
Eredeti érintetlen Windows 7 Professional 64bites magyar nyelvű lemezképbe a Microsoft által használt Sysprep metódussal integrált Service Pack 1.
A rendszer semmilyen optimalizációt, tweak-et, sem törést, sem kulcsot nem tartalmaz!
Teljesen úgy települ akár a hivatalosan megvásárolható kiadás.
Telepítés után 30 napos SP1-es rendszert kapunk, melyet DAZ loaderrel lehet aktiválni, vagy jogtiszta licensz kóddal.
A lemezkép csak a Professional kiadást tartalmazza!
-
törölt tag
Helló!
Win 7 géphez hozzákötöttem HDMI kábellel egy Philips LCD tv-t, kép az van, de hang nincs. Régen Vistával hang is volt.
Ati Radeon HD 3870 videokártyához van DVI -> HDMI átalakítóval kötve.Mi lehet a baj?
-
xxxthrief
aktív tag
Üdv
lenne 1 kérdésem!
HOgyan lehet megcsinálni win7 32bit-ben hogy ha pL Játszok és team speak-on megszólal valaki akkor a játék lehalkul a ts meg normálisan szól!
hogyan lehet beállítani h ha beszélnek akkor ne állítsa át a játék hangját?? -
atti1848
senior tag
SZiasztok.
Most töltöttem le az msdnaa-ról windows 7 prof. 64bit, csak angol(2.11 Gb).Olvastam az első hozzászólást és akkor ezek szerint nincs mód rá,hogy magyar legyen az oprendszer?Vagy lehet-e csinálni saját OS dvd-t valami programmal és ott valahogy beállítani,hogy magyar nyelvű legyen,valami nyelvi fájlt kicserélni telepítés előtt vagy valahogy?Vagy van az msdnaa-n egy windows multilnguage 7 azt töltsem le?De az is 2.11 Gb?
-
GIJoe
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
csak a reinstall segített, nem tudom mi volt...
-
GIJoe
addikt
Telepítettem egy notebookra Win7et, de úgy érzékeli a szemét ringyóz mintha nyomva lenne tartva az FN állandóan, tehát ahol van FN gombra funkció ott fordítottan működik... vkinek tipp? A notebook egy ócska Fujitsu ESPRIMO Mobile V5535
(100000 milliószor telepítettem már, 10 éve nagykorú vagyok, és már erre is felment hiba nélkül anno, BIOSba nincs állítva semmi)
-
adise
őstag
sziasztok!
az normalis, ha a műveletközpont ikonja csak pár perc után jelenik meg az óra mellett?
köszi -
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Google Desktop keresés működik valakinek Win 7 alatt?
Nekem 4 napja fent van, hagyom a gépet üresjáratban is, de nem kezdi meg az indexelést... Mi lehet a baj?
-
psg5
veterán
Segítség!
Windows live Mail-t használok és ha valahol outlook-ban fogadják a leveleimet, akkor jelzik, hogy pát levél rendesen megérkezik, de van hogy utána a levélszemétbe rakja.
Én tudok-e valamit állítani (t-online-s) vagy 5-6 e-mail váltás után a túloldali outlook spam-nek érzékelheti és azért dobja szemétbe?
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy adott egy kis hálózat 3 win7-es laptopal és egy xp-s géppel. A 3 laptop közül 2 látja a megosztott hálózati meghajtót de viszont 1 nem. Összehasonlítottam minden beállítás ugyan az...
Merre hol kéne még keresnem a hibát? Mindegyik gépen jelszóval védett "acountok" vannak. Ki-be kapcsoltam őket de semmi. Az adott gépen az összes hálózati helyet és wi-fi-s megjegyzett helyet töröltem újra felvettem. Mindegyik gép azonos munkacsoportban van.
Ötletek? -
qwertly
addikt
Sziasztok!Notim "HP 6910p" furcsán viselkedik a DV kamráról minden gond nélkül tudtam bemásolni videót de most nem tudom miért egyik pillanatról a másikra elromlott.Hiába csatlakoztatom a a kamerát nem ismeri fel a rendszer.Hiába telepítek javításokat nem működik az eszközkezelőben Ricoh 1394 állomásvezérlőként szerepel.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Noctua NH-L12S L-Type
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van valami megoldás erre?

Szóval melyikünk nem tudja hogy miről beszél?