Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
VGYke
addikt
Nem írtad, hogy SSD mellett lesz-e HDD. Nekem most SSD-n 17,1GB a foglalt a 111(?=elvileg 120-as)-ből. Win7+Office2010 van rajta. Igaz a levelezés levélfájlait, Office dokumentumokat, meg amit még tudtam, áttettem a HDD-re. Ki van kapcsolva a hibernálás (sok giga), rendszer visszaállítás, virtuális memória (igaz van 12GB RAM). Ja és a cserélődő programokat, mint pl. játékok, codec pack, stb. is a HDD-re telepítettem.
Illik az SSD-n 20-30% szabad helyet hagyni, így 22,4GB-al garázdálkodhatsz.
Szóval necces, de elfér. Ha rám hallgatsz, egyel nagyobbat veszel.
Ne dőlj be az SSD sebességmániának, TRIM-es legyen, valamint jó sok gari legyen rá és kész! X és Y MB/sec különbségeket úgy sem fogod észrevenni a hétköznapi használat alatt, de azt igen, hogy SSD-d van!
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BMW topik
- AMD FX
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest