Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
Nem kell külön aktiválnom, csak feltelepítem és működik. (persze csak Fujitsu gépen működik, más márkájú gépen biztos nem lehet használni és aktiválni)
(#36999) pzstm: valami ilyesmi lehet a hiba oka, mondjuk a telepítés után első dolgom frissíteni a Windowst és erre az időre magára is hagyom a gépet, míg nem fejezi be.
-
pzstm
titán
válasz
HZoli87
üzenetére
percig sem kérdőjeleztem meg, hogy eredeti-e a win-ed...lehet épp futott valami másik dolog, ami miatt nem tudott végrehajtódni az eredetiségvizsgálat...vagy fenetudja...lényeg hogy sikerült (SP1-hez ez is kell majd...illetve SP1 tartalmazni fogja ezt a frissítést is....sokak legnagyobb bánatára)
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Lehet ma benyeltem valami vírust. A win security centert nem tudom bekapcsolni (egyszerüen annyit ír, hogy nem tudja megnyitni) Illetve a widgeteim nem működnek. Ennyi a jele a dolognak. NOD32 nem talál semmit, illetve az antitrójai sem. Defendert meg nem tudom bekapcsolni ugye.
Esetleg ötlet?
köszi -
nfsu17
veterán
-
bobsys
veterán
Minden honap masodik szerdajan megy a nagy otleteles a frissitesek miatt. Nem kell szetoptimalizalni es akkor nem baszodik el frissiteskor

Palyafutasom alatt nem lattam annyi windows kekhalalt, restoret meg rendszerosszeomlast mint itt egy nap alatt. -
válasz
HZoli87
üzenetére
Hát igen, ez tényleg röhej, hogy pont ez a frissítés nem megy fel elsőre...

Tavaly még én is felpakoltam, de aztán év végén újrahúztam a W7-et (alaplapcsere volt) és akkor már nem is tettem fel, teljesen értelmetlen. Annyi "előnye" volt, hogy 90 naponként, amikor újra ellenőrzött mindent, akkor 1-2 napig ahány MS oldalra felmentem, ott mindig valami statisztika vagy véleménykérés felbukkanó ablak virított az arcomba, győztem becsukogatni őket meg az Office alkalmazások dobálták fel hogy ilyen meg olyan supporthoz csatlakozzam, meg mennyire vagyok elégedett bizonyos szolgáltatásokkal...
-
Воланд
titán
Csak, hogy én is hozzászóljak a frissítési témához tegnap este a következő frissítések mentek fel gond nélkül: KB976902, KB2454826, KB890830, KB2483110, KB2310138, KB2412171, KB2419640, KB2310138.
-
Morden24
nagyúr
Nos, nálam nem engedi manuálisan telepíteni a KB2454826-ot, ezek szerint ez már nekem fent van. Hogy az IE9 húzta-e le, vagy az SP1 RC, vagy WMP a titkos CIA-s backdoorjain keresztül, azt jelen pillanatban passzolom

-
apro
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
akkor 2 hónapja már nem emlék szem mondom ("öregszem butulok")amúgy sem jött be állandóan hiba üzenetek " az IE összeomlott újra ind...ilyesmik voltak)
Iu:pontosan 2010.11.16.-án töltöttem le és akkor volt 2.napot de most nincs még a nyoma sem fent.Ja most jött az űzi a laptopra a frissítésről (az egy előre te. gyári.és abban is benne van ugyan úgy mint az aszt. és azon még véletlen sem volt IE9,Fx4
hali -
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez nem kitalálás kérdése, te is tudod, hogy a nem RTM szoftverek használata egyéni felelősség

De megint mondom, jelenleg az SP1 RC és az IE9b is a gépemen van, ennek ellenére nem kínálta fel az ominózus frissítést. Most már tényleg megyek, megnézem fel tudom-e rakni manuálban. -
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nálam összesen annyi "kellemetlenséget" okozott, hogy eggyel több restart kellett neki

-
válasz
Morden24
üzenetére
Igen, a kíváncsiság nagy úr.
Igazából (úgy értettem), hogy az MS megint remekül le van védve, hisz aki letölti az IE9 bétát a gyári oldalról, ott nagyon részletes felvilágosítást is adnak, felhívják a figyelmet az IE9 béta szoftver használatának veszélyeire, használatából (esetleg) eredő károkra, hátrányokra...
Ha valaki ezt tudomásul vette, és letöltötte/telepítette az IE9 bétát, akkor most, ha (megint csak esetleg) ez a frissítés leamortizálja a rendszerét, akkor egy szava nem lehet a usernek, mert az MS megmondta és felhívta a figyelmet a lehetséges veszélyekre...
Jól ki van ez találva...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Konklúzió: Mi faxnak használ valaki béta browsert
Szoftverpedofília: türelmetlenek vagyunk

-
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Konklúzió: Mi faxnak használ valaki béta browsert.
Nálam RC-escrow van fent

-
apro
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
de az van
-
apro
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hali
Ez így igaz, sőt még nincs is Fx4 (fx3,6) de( IE9,igen)
hali -
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
az viszont fejből mondom, hogy nálam IE9 fent van...ez közbejátszhat simán
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kétlem, hogy apro barátunk, Fx4 fejlesztő lenne...

Pedig ezek szerint, akkor annak kellene lennie...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pzstm #36972
Igen, és akkor a "félelmetes" logikát bevetve![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1. IE9 használók esetén van a fontos frissítések között
2. Ha ott van, akkor települ
3. Ha települ, akkor leamortizálhatja a gépetKonklúzió: Mi faxnak használ valaki béta browsert.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen, egy Fx4 fejlesztőnél is fontosak között volt pl.
Morden24: Lehet.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nálam csak ajánlott volt, pedig mindkettő fennvan.

-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát akkor lehet, hogy ez az oka, hogy egyeseknél a fontos, míg másoknál(mint pl Nálam) a nem kötelező frissítések között szerepel(KB2454826), mivel nálam se az IE9, se az FF4 nincs telepítve...
WonderCSabo #36968
Akkor félreértettem: "A KB2454826 egy nagyon fontos frissítés"
Azt hittem a fontos frissítések között volt (apro-nál viszont tényleg a fontos frissítések között szerepel) -
Gabás
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hopp, lehet, megint kipróbálom az IE9-et

-
Morden24
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Na most ez kezd érdekes lenni. Nálam fent van az IE9beta és az SP1... el tudom képzelni, hogy valamelyik kapcsán ez a frissítés települt, de nekem nem kínálta fel. Na, majd megnézem, külön telepíthető-e.
-
-
-
polonic
félisten
válasz
Morden24
üzenetére
Nálam ezek jöttek úgy, hogy én nem sp-zek:
Néha írja ezt ki a hangnál. Végül is, addig különösebben nem zavar, amíg működik a hang, így is.Bebambult egy cseppet valami.

Egyébként, azt még a mai napig miért nem tudják megoldani, ha nincs feltéve az outlook, akkor ne telepítse már a programnak és a levélszemétszűrőjének a frissítésést. . .
-
Morden24
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Valaki írja már le, mik jöttek neki tegnap...
Én az alábbit kaptam Win7Prof X64 Sp1 RC rendszerrel:Security Update for Windows 7 Service Pack 1 Release Candidate for x64-based Systems (KB2419640)
Definition Update for Microsoft Office 2010 (KB982726), 64-Bit Edition
Microsoft Security Essentials Client Update Package - KB2285652 (2.0.657.0)
Pont ennyi, egy darabbal sem több. Az Emesében viszont igazad van, azt én sem értettem teljesen, de hát az ő dolguk.
Ellenben nálam fut az izé, hang
Mármint az ikonja sem bamba, úgy értem. -
polonic
félisten
Nálam a KB2419640 frissítés a többivel együtt nem akart települni, csak újraindítás után.
A MSE frissítései tegnap óta ajánlottból nem kötelezővé vátlak vissza.
A KB2454826 nálam megjelent ajánlott frissítésként és feltelepült.Van egy érdekes jelenség is:

Pedig hang meg van, mindenhol működik rendesen.
-
pzstm
titán
válasz
Morden24
üzenetére
nah ennek este utánanézek, most Server 2008 Enterprise alól meg nem mondom

Valamelyikőtök dobjon már rám egy PM-et, el ne felejtsem....amúgy SP1 jelenleg nincs fent nekem, szóval az nem kavarhat be....
már amúgyis nagyon a végefelé járhatnak fiúk....
win7_spdev: 7601.17125.110106-1630

-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nálam mint mondtam, a KB2454826 meg sem jelent (ez egyébként egy teljesítményjavító update).
Én meg rengeteg mindenben nem vagyok járatos, gondoltam most elkezdem jobban nézegetni a parancssoros lehetőségeket, csak itt megakadtam, de akkor nem véletlenül

(#36950) pzstm: Az KB2319640 és Important, ahogy mondod. Itt most a KB2454826-ról van szó, ami nekem meg sem jelent. Neked sem? Mert akkor nyilván Sp1 okán...
-
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
important update volt nálam is, csak nem volt bepipálva

jah vagy nem az SP1 Prerequisite-es frissítés a kérdés?
-
válasz
Morden24
üzenetére
Na, akkor ez megint x-akták. Nálam miért a nem kötelező frissítések közt van, mikor apro topiktársnál meg a fontosak közt...

Shedulerhez meg annyit: Hát igen, lehet hogy egyszerűbb a parancssor, de ha ragaszkodsz a Sleep-hez, akkor sajnos a hibernálást ki és be kell kapcsolni, plusz a gépet valahogy fel is kell ébreszteni. Ha ezt kézzel teszed, akkor kézzel is kell gondoskodni a hibernálás visszakapcsolásáról... Na ezért egyszerűbb ebben az esetben a Scheduler(mondjuk nekem mindig is egyszerűbb volt
), mert azzal ez kivitelezhető. Mondjuk az is lehetséges, hogy valami scriptel is megoldható, de abban nem vagyok járatos... -
azbest
félisten
talán az a legbiztosabb hogy helyreállítási pont létrehozás (nem mindig csinálta magától ahogy láttam) -> egyik telepítése majd restart... ha jó akkor ismételd a többivel is... vagy a manuális helyreállítási pont után mindent amit alapból kipipált, aztán ha baj van még elvileg visszaállítható ...
mondjuk ez nem éppen felhasználóbarát, és időrabló dolog...
-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A Scheduler oké, csak mégis egyszerűbb és gyorsabb ütni egy pár karakterből álló parancsot elevált CP-be... mármint az lenne

-
< CyberBob >
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Érdekes milyen eltérések lehetnek gép és gép között. Mint írtam nálam nem volt gond a nod-al se régen XP-én sem most Win7-en sem. Ismeretségi körömben is megy szépen 32 és 64 biten is. Itt a fórumon is többen panaszkodtak a WU-ra de nálam az is megy szépen a mai frissítésekkel sem volt gond. Az meg, hogy kinek melyik vírusirtó jön be az mellékes. Én végigpróbáltam a legismertebbeket és a nod vált be a legjobban. Persze más programokkal sem volt gondom az évek alatt sem XP-én sem Win7-en sem.
Morden24: én elhiszem, de itt és még kb. 10 gépen nem volt gond vele persze másnak lehet problémája.
-
válasz
Morden24
üzenetére
Akkor meg használd a Scheduler-t, nem vészes. Abban tetszőleges időpontban leteheted alvásba a gépet, meg tetszőleges időpontban fel is ébresztheted, itt egy kis segítség
(Ez az explorert is kilővi, azt kihagyod, de benne van az alvás is)
FSCD_W7_Scheduler_Close_IE_and_Sleep.rar (MP4)
jelszó: by_fscdCsak egy újabb feladtot kell írni, adott időpontban meg felébreszti a gépet és vissza is kapcsolja egyből a hibernálást.
-
Morden24
nagyúr
válasz
< CyberBob >
üzenetére
NOD32 antivírus 4-es verziója alapvető problémákkal küszködött W7b-n anno, mint pl. Action Center integráció. A 3-asok persze jól működtek, ilyen WU-killer dolgot én sem tapasztaltam anno.
Más kérdés, hogy otthoni használatra dobtam a Nodot, megteszi egy ingyenes MSE is.
-
válasz
< CyberBob >
üzenetére
A régi nodokkal nekem sem volt. Leszedtem akkor a legújabb verzió számút, majd ő frissítette magát, jött a wu, és kikapcsolás után 30%-on megállt, majd kékhalál. Utána megjátszottam ugyan ezt, telepítés stb, majd a 2. kékhalálnál annyit tudtam csinálni, hogy legalább a hibát meglássam, és a nod egy sys fájla csinálta a gubancot. Na utána nem volt nod a gépen. De ahogy látom, nem is lesz, mert nem olyan jó. Jobb az avira. Meg persze van belőle ingyenes verzió is. Én is nagy nod párti voltam, mert jó volt, kevés erőforrás használat stb, de az avira jobb nála. (saját vélemény)
-
Morden24
nagyúr
válasz
azbest
üzenetére
(#36928) Morden24: valószínűleg máshogy tapasztalja az akinek teljesen automatikus a frissítés, mert lehet nem is látja az üzenetet amikor restartol automatikusan a gép.
Nekem teljesen automatikus. Más kérdés, hogy peccskedden mindig nyomok az esti órákban egy kézi keresést.
Függősg meg van, bár tök ritka. Ez általában nem okoz annál nagyobb bajt, minthogy a history-ba kerül egy failed bejegyzés, ami kábé kit érdekel

-
Gorneck
legenda
válasz
betyarr
üzenetére
Nálunk 1000+ dbos a géppark, igaz XP, de sose volt gond. Otthoni gépen is egyszer láttam az évek során, hogy hibát írt ki egy frissítésre (64es win7 és vista), de másnap hibamentesen felment. A környezetembe pl nem találkoztam ilyen gonddal sose vagy olyannal, hogy egy frissítés szétverte volna a rendszert. Többnyire nem szétgányolt és agyontelepített gépekről van szó.
Ha van is gond én inkább a felrakott szoftvereket okolnám a hibá(k)ért, ha a win eredeti esetleg hálózati hiba. -
azbest
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
utána kiderült, hogy komolyabb a baj: javítás után elindul, de a következő újraindításnál megint megfagy... lehet komolyabb kárt okozott, vagy kézzel kell utólag leszedegetni amit úgy gondol, hogy sikerült felraknia. Egyébként nálam fontos frissítések közé sorolta (legalábbis az utóbbi listán, de lehet az előző próbálkozások miatt).
(#36928) Morden24: valószínűleg máshogy tapasztalja az akinek teljesen automatikus a frissítés, mert lehet nem is látja az üzenetet amikor restartol automatikusan a gép. Nameg olyat is tapasztaltam, hogy egy frissítés első körben nincs kipipálva - de ha kipipálom akkor nem tudja feltenni, mert függőség lehet más most telepítendő patch-el és hibaüzenet után következő alkalommal települ.
-
betyarr
veterán
Sub-ZeRo, Modern24: jah,akkor nem olyan vészes a dolog?azt hittem gyakori probléma.
egyébként nem filózok a 64 biten,ez már tény egy ideje,hogy azt fogok feltenni,csak most felhúztam a szemöldökömet,hogy esetleg gebasz lehet wu-t illetően.
-
Morden24
nagyúr
válasz
betyarr
üzenetére
Nemtom, nálam az említett frissítés meg sem jelent tegnap (lehet, ennek az SP1
betaRC az oka), de egyébként még életemben nem találkoztam ilyen WU hibával.Egyébként a filózás az x64 és az x86 között totál hülyeség, mivel nem ettől függ. Nyilván előfordulhat, hogy elcsesz valamit az MS, ez nem a 64, vagy 32 bitesség kérdése. Hibák előfordulnak, pont.
-
válasz
betyarr
üzenetére
Hát nekem volt egy 64-re egy frissítésem, amit csak törölnöm kellett és nem csinálta a hülyeségét. De mire rájöttem, jött még vagy 20 ősz hajszál a többihez.

Amúgy meg haver könyvtárvban dolgozik, és ott elég sok géppel dolgozik. Ott viszont xp van fent. Szokta mondani, hogy néhány gép tiszta hülye lesz néhány frissítéstől, szív vele ott bent. Mondjuk xp, de akkor is van néhány géppel probléma, és mindegyik ugyan olyan. Ja meg nekem volt még egy, az 32 biten, legújabb nod és wu frissítések. Hát gyorsan 3 windowsomba került, mire rájöttem, hogy a nod nem csipázza a frissítéseket és olyan kékhalált dobott, hogy be sem töltött a rendszer, semmilyen formában. Onnantól nem használom a nodot.

-
betyarr
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
fentebb emlegetik [link] [link] [link] és főleg [link] hogy error aztán restore lett a frissítés vége.én meg azt kérdem hogy ez a hibát okozó win update inkább 64 bitre jellemző,vagy általánosságban elmondható w7-nél?mert 32 biten nem találkozatam még hasonlóval.és többek között amiért érdekel a dolog,az az hogy a napokban akarnék egy 64 bitet felzúzni a jelenlegi 32 bites helyére.
megjegyzem,elég gáz dolog azért a ms-tól ilyeneket kiadni,akár opcionális,akár sürgős/kötelező update.
-
betyarr
veterán
az x64 w7 ennyire háklis a friss wu-ra,vagy csak nekem volt eddig szerencsém x86 w7-en?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egyébként is engedélyezve van a hybrid sleep nálam.
Tulajdonképpen azt szerettem volna elérni, hogy az at [időpont] shutdown-hoz hasonlóan lehet-e kiadni sleep parancsot parancssorból, de így egy kicsit tökölős. -
-
válasz
azbest
üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni, hogy vajon melyik frissítés felelhet a dologért. Mondjuk ez a frissítés a nem kötelező frissítések közt van, magyarul simán ki lehet hagyni (én nem rakok fel soha nem kötelező frissítést.)

Fontos frissítés mindössze 3 darab jött W7-hez(meg 9 darab az Office 2010 x64-hez)Akkor jó eséllyel mégiscsak megúszom a frissítést, nem lesz gond...
-
azbest
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
na sikerült eltalálnom, egyesével újra ki akartam próbálni, rögtön ennél elhalt...
most más mesét ír oknak:
unspecifies changes to system configuration might have caused the problemgoogle első találat
"KB2454826 fails and takes the laptop with it"
http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-GB/vistawu/thread/44354a12-370b-4d48-ac46-39b462f2f212 -
-
azbest
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
na a következő 1 update után megint halál.. de most annyi érdemi infót kiadott az auto repair, hogy:
root casuse found:
a patch is preventing the system from startingA vicc, hogy manuálisan engedem települni, hogy lássam mint akar feltenni, amióta tévesen fontos frissítésként jött ki ati driver. (mai friss telepítésnél nem volt alapból kipipálva de ott volt a driver másik gép esetén, ment is a tiltott frissítések közé).
-
válasz
azbest
üzenetére
Valami nagyon hasonlóról írtam korábban, nem véletlenül (sajnos)
Holnap(azaz ma) akkor megint backup-al kezdek(mint mindig), csak azután WU...
-
azbest
félisten
válasz
betonfelhő
üzenetére
win7 x64 pro - thinkpad t61, néhány (4?) biztonsági frissítés volt, feltette... error-t írt egyikre... restart - azóta nem indul el, az animált logónál kifagy
Frissen telepített, pár hetes alig használt rendszer csupán néhány alap programmal.win7 x64 enterprise teljesen friss telepítés - biztonsági frissítések, egyikre errort dob de restart kérés után utólag külön lehet felrakta, mert kellett még 2 restart
asztali gépen régi telepítésű win7 x64 pro is panaszkodott többször már error-ra update után, egyik update meg folyton visszajön, valami megsérülhetett rajta.
Utóbbi időben mintha egyre vacakabb minőségben jönnének ki a frissítések

-
válasz
Morden24
üzenetére
Valós Sleepbe (Alvás) csak úgy lehet letenni a gépet, ha nincs hibernálás, azaz előtte a hibernálást is ki kell lőni. Ha nincs kilőve a hibernálás, akkor "csak" hibrid alvásba (Hybrid Sleep), Hibernálásba(Hibernate) vagy készenlétbe(Standby) megy le csak a gép.
A W7 is , amikor alvásba teszi a gépet, akkor kikapcsolja a hibernálást, majd leteszi alvásba, majd amikor felébred a gép, akkor meg visszakapcsolja a hibernálást, csak ebből a user nem vesz észre semmit. Sajnos parancssor esetén gondoskodni kell pluszban arról, hogy ki, majd be legyen kapcsolva a hibernálás. Ha így is megfelel, akkor adminként futtasd a parancssort éspowercfg -h off
%windir%\System32\rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState SleepHa meg felébred a gép, akkor újra vissza kell állítani a hibernálást
powercfg -h on -
pincehely
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Nem tudom, hogy jó-e, mert nem próbáltam, nem akarok hülyeséget se mondani, de:
Shutdown %windir%\System32\shutdown.exe -s
Reboot %windir%\System32\shutdown.exe -r
Logoff %windir%\System32\shutdown.exe -l
Standby %windir%\System32\rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState Standby
Hibernate %windir%\System32\rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState Hibernate
-
Morden24
nagyúr
Srácok, command prompt-ból kiadható időzített sleep parancs? Mármint a kérdés az lenne, hogy mi a sleep cp-s parancsa.
-
share
tag
válasz
betonfelhő
üzenetére
igen, mindegyiknél.
-
Воланд
titán
válasz
betonfelhő
üzenetére
Nálam eddig még semmi gond nem volt.
-
Draken
őstag
Sziasztok.
egy kis segítséget szeretnék kérni pendrivera telepitéssel kapcsolatban. múltkor találtam direkt erre egy programot ami megcsinálja ezt csak fájlt kellett kiválasztani. azért kell a progi mert 32bites winen vagyok igy nem enged 64bitest rátenni a pendrivera- köszi!
-
share
tag
válasz
betonfelhő
üzenetére
üresen hagyom, azt írja ki, hogy nem megengedett az üres mező.
de az az én fiókom, de nem enged semmit csinálni..
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KB2454826 - erről a frissítésről folyik a diszkurzus.

Megvan a hiba alapvető oka: "Egy javítás megakadályozza a rendszer indítását"