Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
-
válasz
HZoli87
üzenetére
Hát igen, ez tényleg röhej, hogy pont ez a frissítés nem megy fel elsőre...

Tavaly még én is felpakoltam, de aztán év végén újrahúztam a W7-et (alaplapcsere volt) és akkor már nem is tettem fel, teljesen értelmetlen. Annyi "előnye" volt, hogy 90 naponként, amikor újra ellenőrzött mindent, akkor 1-2 napig ahány MS oldalra felmentem, ott mindig valami statisztika vagy véleménykérés felbukkanó ablak virított az arcomba, győztem becsukogatni őket meg az Office alkalmazások dobálták fel hogy ilyen meg olyan supporthoz csatlakozzam, meg mennyire vagyok elégedett bizonyos szolgáltatásokkal...
Aktív témák
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest