- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
válasz
betyarr
üzenetére
Hát nekem volt egy 64-re egy frissítésem, amit csak törölnöm kellett és nem csinálta a hülyeségét. De mire rájöttem, jött még vagy 20 ősz hajszál a többihez.

Amúgy meg haver könyvtárvban dolgozik, és ott elég sok géppel dolgozik. Ott viszont xp van fent. Szokta mondani, hogy néhány gép tiszta hülye lesz néhány frissítéstől, szív vele ott bent. Mondjuk xp, de akkor is van néhány géppel probléma, és mindegyik ugyan olyan. Ja meg nekem volt még egy, az 32 biten, legújabb nod és wu frissítések. Hát gyorsan 3 windowsomba került, mire rájöttem, hogy a nod nem csipázza a frissítéseket és olyan kékhalált dobott, hogy be sem töltött a rendszer, semmilyen formában. Onnantól nem használom a nodot.

Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest