Hirdetés
Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz Tacsilaci #302 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy belekontárkodok, de olvastam a postodat, és megnéztem én is!
Nálam automatikusan feldobta, hogy engedélyezem-e az active-x vezérlő futását, vagy valami ilyesmit, és utána megnyitotta! Nálad nem kérdezett rá?ui: office 2007+sp2
Esetleg nyisd meg a power point-ot és, nézd meg az adatvédelmi beállításoknál a makró és active-x beállításokat, és állítsd be, hogy kérdezzen rá! Utána próbáld meg megnyitni újra a dokumentumot, és ha kérdezni engedélyezd a futtatást![ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz volvoguy #309 üzenetére
Üdv!
Ha már mindenképpen ilyen verziót akarsz, akkor találd fel magad!
Nem hinném, hogy itt (nyilvánosan) valaki segíteni fog ebben, szerintem nem akarja seni, hogy kitiltsák a fórumról!mindazonáltal a legelső hsz-ben sem olvastam a szokásos "warez kerülendő" mondatot...
nincs is benne, ugyanis ez az alapelvekben van, ami az összes topicra vonatkozik...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Rá lehet valahogy venni a win-t, hogy a windows live messenger bezárás után továbbra is az óra mellett tray-ként mutassa?
-
Tosee
őstag
MSN-t futtasd vista kompatibilitási módban!
Zárd be az msn-t, és menj a C:\Program Files\Windows Live\Messenger mappába
msnmsgr.exe jobb klikk, kompatibilitás fül, pipa be, és válaszd ki a vista-t! Ezek után indítsd újra a programot!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz Biriboyka #1211 üzenetére
Nekem semmi problémám nem volt a driverekkel, mindent tökéletesen felismert, kivéve a tvtuner illesztőprogramját (de ez megtalálható gyártó oldalán)! Játékot csak az Age of Empires II-őt próbáltam de azt sajnos nem jelenítette meg rendesen... Mások voltak a színek, és hiába állítottam akármit, frissítettem drivert nem oldotta meg sajnos! Olvastam nete, hogy ez másoknál is probléma, és leírták a megoldást is ami a feladatkezelőben lévő explorer.exe bezárását majd a játékba való visszalépés után már jó volt! De ez így nem egy jó megoldás, szóval én egyenlőre vissza ghostoltam a vista x64-et! Addig jó lesz amíg multizunk és utána rakom vissza a 7-est! Jóval kevesebb erőforrással beéri! Vista olyan 38-45% ban használta a memóriát a win7 pedig beérte 35%-al!
Szóval az újabb játékokkal szerintem nem lesz gond, esetlegesen a régebbi játékoknál előfordulhat, de nem mindegyiknél!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz volvoguy #1330 üzenetére
Számít az, hogyan írtam ki a Win7-et DVD-re? mert én csak megnyitottam az ISO-t Daemon Tool-al, a tartalmát felmásoltam a gépre, majd Adatként írtam ki a lemezt....tehát rendesen ott vannak a fájlok, mappák stb....
Na emiatt nem bootol a dvd! Az iso-t hagy ahogy van, nero burning rom-al (cd/dvd íó menü, cd-kép felírás...) vagy imgburn-al (lemezkép írása lemezre) írd ki a lemezképet és bootolni fog!
De van ahol meg azt olvastam, hogy képfájlként kell kiírni...most akkor rosszul írtam ki, vagy más a gond?
Rosszul írtad ki...
És képfájlként hogy kell kiírni, az ISO-t írom ki képfájlként, vagy az ISO-t Daemon-al megnyitva a fájlokat és a mappákat írom ki Képfájlként?
Felejtsd el a daemon-t! Lásd fentebb leírtam...
-
Tosee
őstag
válasz pincehely #2694 üzenetére
Például... De google -n is rengeteget találhatsz csak használni kéne!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
Üdv!
Ha jól emlékszem akkor a norton ghost 14-nél külön kell letölteni egy .iso fájlt amit a megfelelő módon ki írva bootol róla a ghost... Ott ki kell választani a recovery to partition esetleg computer vagy valami ilyesmit, és megkeresni vele a lementett fáljt majd visszaállítani!
Most nézem, hogy a másik topikban Fire/SOUL/CD kolléga válaszolt a kérdésedre...
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz #35723520 #3981 üzenetére
igen szerintem arra gondol! A futtatásba írd be ezt:
devmgmt.msc
ezzel megnyitja az eszközkezelőt és ott megtalálod a wifi eszközöket is, majd a többit ellenőrizd Modern24 kolléga leírása alapján...Vagy a start menü keresősáv, magyar win esetén: eszközkezelő
angol win esetén kell a device manager..[ Szerkesztve ]
-
-
Tosee
őstag
válasz #35723520 #3987 üzenetére
Szerintem nem az alapján kapcsol le eszközöket, hogy miről megy... Azt kapcsolja le ami nincs használatban, és energiát takaríthat meg a kikapcsolásával!
Szerintem csinálj egy másik sémát az energiagazdálkodásnál (vezérlőpult), és mikor telepről megy csak átállítod arra, majd ha akksiról akkor meg energiatakarékosra!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Sajátgép -> jobb klikk a meghajtóra, majd tulajdonságok -> Biztonság fülön tudod a jogosultságokat állítani... (óvatosan variálj vele!)
Rendszergazdáknak elvileg teljes hozzáférésük van a meghajtókra! Ha esetleg mégsem menne így, akkor add hozzá a saját felhasználódat, és állítsd be a jogosultságait...
Ha korlátozott jogosultságú fiókod van, akkor szükséged lesz egy rendszergazda fiókra a beállítások idejére!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz moonman #5692 üzenetére
Magával a programmal nem vettem észre problémát, csak a topikot olvasgatva láttam, és gondoltam belenézek az eseménynaplóba...
Ashampoo 2010? van belőle próbaverzió? Esetleg egy linket kérhetnék?
Most, hogy néztem a kompatibilitást az oldalukon (www.ashampoo.com/hu) a 9-es volt a legfrissebb!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz adequate_cou #5784 üzenetére
Frissítsd a hálózati kártya driver-t!
Nálam win7 prof és semmi gond a hálózattal, és az internet eléréssel sem! Router mögött vannak nálam is a gépek...[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz adequate_cou #5789 üzenetére
beállításokat ellenőrizted?
Router adja az ip-címeket (DHCP) vagy manuálisan állítottál be win alatt?
Csak a félreértés elkerülése végett... az a gond, hogy a win betöltődése után valamivel később jön létre az internet-kapcsolat?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Energiatakarékos üzemmódban megy a win?
Lehet, hogy kikapcsolja a hálózati kártyát a win, hogy energiát takarítson meg...
start -> keresősávba írd be, hogy eszközkezelő (device manager), és nézd meg a hálókártyánál, az energiagazdálkodás fülön nincs-e véletlenül ez a funkció engedélyezve! Ha igen, akkor vedd ki a pipát előle, és próbáld ki...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Nem telepítettél fel olyan programot amik csinálnak virtuális meghajtókat (pl daemon tools)? Vagy esetleg némelyik cd-író szoftvernek is van ilyen beépített programja (pl nero-nak az image drive)...
Ha esetleg vannak ilyen szoftverek a gépre telepítve akkor azért van ott!Bios-ba nem tudod tiltani... azt az adott szoftverben lehet!
-
Tosee
őstag
válasz Ace Ventura #7003 üzenetére
Nem feltétlenül kell változtatni!
Viszont mikor kiírja a boot során, hogy "CD/DVD -romról való indításhoz nyomjon meg egy gombot..." akkor nem szabad nyomni semmit!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz WonderCSabo #7009 üzenetére
Az sem rossz ötlet!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
szerintem azt sehogy! Vagy használod a megosztás jelszavas védelemmel-t (hálózati és megosztási központ -> speciális megosztási beállítások -> otthoni vagy munkahelyi -> megosztás jelszavas védelemmel), vagy pedig kikapcsolod! Hiába állítottad be a jogosultságokat, akkor is kérni fogja a jelszót!
Be van állítva, hogy mindenki olvashatja a filet de az xp-s gépről egyből jelszót gér már a gép elérése közben is.
Ez így természetes... először a jelszó, és csak utána olvashatod a mappa tartalmát!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz [HUN]Zolee #7642 üzenetére
Jobb klikk pl a dokumentumok mappára, majd tulajdonságok, hely fül, és itt kell megadnod a kívánt helyet!
-
Tosee
őstag
válasz Sickboy25 #8081 üzenetére
A táblázatban megtalálod melyik win 7 változatra frissíthetsz:
Viszont volt akinél a frissítés átlépett egy végtelen ciklusba, és állandóan újraindult a telepítő... Szóval véleményem szerint lehet próbálkozni frissítéssel is de én a tiszta telepítést javasolnám!
-
Tosee
őstag
válasz drachos #8810 üzenetére
Tudtommal win7 tartalmazza a dx11-et, szóval azt nem kell telepíteni! A drivereket meg csak akkor ha win7 kompatibilisek! Viszont ezek sem létfontosságúak ha a win rendesen kezeli az eszközöket, vagyis ha megfelelőek a beépített/letöltött (win update-s) driverek!
Meg ugye azt írták, nem kell directx9 win7-re, mert a 11 visszafele kompatibilis. hát nálam nem úgy tűnt.
Nálam meg igen! Unreal tournament 2004-el szoktunk multizni, és mikor ez megjelent akkor még sehol nem volt a dx11![ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
Hát az jó kérdés, hogy jó lesz-e az xp-s kód (furcsának tartom)... Nem biztos, de ott van a rendszergazda (olvastam, hogy csak németül tud) akkor mutasd meg neki a hibát... gondolom ha látja akkor rájön, hogy mit szeretnél és, aktiválja neked!
ui: Majd írd meg, hogy sikerült-e!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz mcwolf79 #9069 üzenetére
Nálam ezt az age of empires 2- nél csinálta! De nálam már az indítástól hasonlóan rossz volt a kép... Egyetlen megoldást találtam neten valahol:
1. játék elindít
2. alt+tab, vagy win billentyűvel kilépni az asztalra, de a játék továbbra is fusson a háttérbe!
3. feladatkezelő megnyitása
4, explorer.exe bezárása (eltűnik minden ikon, tálca, stb..)
5. alt+tab al vissza a játékba, és már jó is volt a kép...
6. ha végeztél a játékkal, ismét meg kell nyitni a feladatkezelőt, és elindítani az explorer.exe-t, és újra megjelenik az asztal stb...Viszont ezt nem szívesen csináltam játék kedvéért, és inkább félreraktam!
-
Tosee
őstag
Próbaképp kapcsold ki a biosban az AHCI mode-ot, és a sata mode-t pedig ide-re állítsd, majd próbáld újra a telepítést! Elvileg ha a sata mode -> ide -re van állítva, akkor felismeri a hdd-t külön illesztőprogram nélkül!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
Valószínűleg ott is tesztelni fogják, és ha nem produkál hibát, akkor nem fogják cserélni véleményem szerint! Egyébként 2gb az 2*1 modul, vagy egy modulos?
Ha nincs semmi plomba vagy egyéb a gépházon, amin észrevennék, hogy szétszedted, akkor tedd át másik slotba a memóriát, és próbáld meg úgy is!
Vagy vidd vissza a komplett gépet, és derítsék ki ők, hogy mi a baja!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek