Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
nem folytonosan írja amit gépelek hanem pár szóval előrébb
Diplomamunkát írok...nem adnád kölcsön a géped? vagy 60-80 oldallal előrébb is hátha tud írni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz JNashville #95 üzenetére
Letölt, futtat, és megmondja Neked.
De ha annyira táblázat-fetisiszta vagy, akkor parancsolj:
TÁBLÁZATiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz sfdrakex #193 üzenetére
bevallom őszintén még én sem mélyedtem el benne...formázni particionálni a telepítő beépítettjével szoktam...tökéletes megcsinálja azt, ami kell nekem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Tacsilaci #200 üzenetére
esetleg ha nem tartalmaz olyan nagyon bizalmas infót elküldheted azt a pps-t emailben, és meglesem (mondjuk most Office 2010 van fent, de megoldom majd valahogy )
-
pzstm
titán
válasz kraftxld #217 üzenetére
kíváncsi leszek a végeredményre...nem szívesen nyúlnék bele az eredeti telepítőkészletbe...de hát ti tudjátok...szerintem nem véletlen a dolog....aztán ha esetleg érdekes dolgokat produkál nem csodálkozni, meg nem MS-t szidni
Szerencsére VPN kapcsolatból nekem csak kettőt kell beállítanom, ami még megoldható
amúgy CMAK-al nincs lehetőség arra, hogy több beállítást is előre megadjál? vagy CMAK csak egyfajta settingshez jó egyszerre? (Nem igazán használtam még megmondom őszintén )
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz kraftxld #227 üzenetére
tegnap hívott fel olyannal egy csaj, hogy csak gyorsnyomtatás van az Office 200-ben, nem tud nyomtatót kiválasztani, meg semmilyen beálltást megadni...
Mondtam kattintson az office gombra. Jött a kérdés: Mire? Mondom bal felső sarokban az a gömb (2hónapja van Office 2007-e teszem hozzá). Erre telefonban sikoly: juuuuuj...én azt hittem hogy az csak design-elem...sose gondolta volna, hogy az előhoz valamit
(Hofi Géza egy ismert mondata jutott eszembe: "Anyám borogass!" )
De mondom aggodalomra semmi ok, megmutattam nkei, hogy az Ofifce 2010-esben már ki van írva az, hogy FileiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Steelmanus #235 üzenetére
MSE exe fájlját tallózd be neki...és akkor azt fogja használni. Semmi szükség Live one Care-re...épp ahelyett készült az MSE
-
pzstm
titán
válasz Tacsilaci #243 üzenetére
Office 2010 alatt is ugyanazt a hibaüzenetet kapom...rosszul megírt makró állhat a dolog mögött...este meglesem majd részletesebben
"Private Sub ShockwaveFlash1_OnReadyStateChange(ByVal newState As Long)
End Sub"
Ennyit látok makróban is
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
hát olyanról már hallottam, hogy valaki a Vistájából akart Windows 7-et csinálni (Csináljunk a Vistánkból Windows 7-et), nade fordítva?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Áttekintés
A Windows súgó (WinHlp32.exe) programot a Microsoft Windows operációs rendszer már a Microsoft Windows 3.1 verziótól kezdve tartalmazta, azonban jelentősebb frissítések nélkül került bele a Windows rendszer újabb kiadásaiba, és jelenleg már nem felel meg a Microsoft szabványainak. Emiatt a Windows Vista rendszer kiadásával kezdve a Windows súgóprogramja nem része a Windows rendszereknek, így a Windows 7 rendszernek sem. A .hlp kiterjesztésű 32 bites súgófájlok megtekintéséhez le kell tölteni a programot (WinHlp32.exe) a Microsoft letöltőközpontjából, és telepíteni azt.Ennyit
Jaaaaaa
hát amit az N illetve KN funkció lecsíp a Windows-ból, azt elvileg ez a frissítés úgymond visszaadja...de nem hinném, hogy sok ember szerzett be külföldről N-es verziót...végül nem is nagyon árultak olyat, ha jól rémlik
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz volvoguy #309 üzenetére
24.349 Ft-ért kapsz Home Premiumot, ami már bőven elegendő (sőt bizonyos felhasználóknak talán sok is).
Ha úgy veszed, hogy ez az oprendszer csak 3 évig szolgáljon ki téged, akkor az durván évi 8000Ft, ami havi 666,67Ft; ami nem több mint 23Ft durván napi szinten. Hadd ne soroljam fel, hogy miken tudsz ennyit spórolni
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz volvoguy #316 üzenetére
lassan viszont ha esetleg jön egyetem/fősuli, akkor tisztaszoftver program keretein belül könnyen hozzájuthatsz egy legális professionalhez
-
pzstm
titán
válasz Barthezz2 #328 üzenetére
"Hello Windows User,
We appreciate your continued participation in the Windows Feedback Program! As a token of our appreciation, we will be sending you a copy of
Before we ship your gift, however, we ask that you please update your current mailing address. Follow the link below to update this information:
https://wfp.microsoft.com/PanelistUpdate.aspx
Please use the same email address that you used to register with the Windows Feedback Program. In order to avoid shipping delays, please update us with your updated mailing information by November 24th 2009.
Thanks!
The Windows Team
"Szerintem Neked most jött meg ez a levél. Ugye ez az a prgoram volt, hogy USA-beli emberkéknek ingyen eredeti Windows7-et adnak. Nah most egy kis Feedback progi futott állandóan a háttérben és észrevétlenül feedbackelt Neked a Beta program alatt......volt egy bizonyos időkeret is (3hónap körül tán...de nem tuti...) most átnézték kiknek volt fent annyi ideig,(amúgy szerintem kevesebbnél is megadták már) és azoknak most USA-ba megy ki az ingyen Ultimate......
-
-
pzstm
titán
azért mert adminisztrátori engedély kell a Rivatuner futtatásához....és bekapcsolt UAC mellett mindig meg fogja kérdezni, hogy elindulhat-e
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
eredeti/virágbolti? Van már 18-as is? én 17-esnél leragadtam
"A jelenleg legújabb verzió a 18-as és amióta az IBM megvette, PASW a neve."
Jó tudni
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz volvoguy #431 üzenetére
WGA a neve (Windows Genuine Advantage) WGA Validation Tool, ami kötelezően töltődik le update-al aszem
Windows 7 már nem tartalmazza, helyette tartalmaz viszont egy továbbfejlesztett WAT-ot (Windows Activation Technology). Ehhez ha kiadják frissítésként a WAT Validation-t, akkor sok "OEM" gép fekete hátteret fog dobni.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Kolondrum #442 üzenetére
nem állna meg...csak a háttér színe fekete lenne, és kis buborék jobb alsó sarokban megjelenne...amúgy még ez is túl kegyes..... adatokhoz nyilván nem nyúl a rendszer...de nehogy már emiatt is az MS legyen a......
-
pzstm
titán
igen, csinál magának Boot menüt.
és ha le szeretném törölni a Win 7-et?
Kizártnak tartom, de ha mégis erre vetemednél, akkor ÍGY cselekedj
-
pzstm
titán
Tudja...bár ha konkrétumokat mondanál könnyebben tudnánk segíteni(illetve pontosabban )
Amúgy érsétek már meg, hogy XP mode nem régi játékok futtatására lett kitalálva.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Boot idő rengeteg mindentől függ......
Alapvetően régi rendszerekhez képest javítottak rajta.
De például nálam elindul az Outlook (ami nálam a 10ezer levelével pár másodpercet igénybe vesz ), a Skype, az MSN, 5 Gadget, MSE, Sync center, Nokia PC suite, ATK OSD2, Daemon Tools, Wieless Console 2 ami most hirtelen beugrik.....
Amúgy meg hetente maxegyszer kapcsolom ki teljesen a gépet....legtöbbször hibernálás vagy sleepiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz hackeeeee #492 üzenetére
erős 3D megoldásokkal rendelkező virtualizációs megoldások már most is vannak (Legújabb VMware pl. amin már aero is van )
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #494 üzenetére
bár csak tudnám tesztelni azt a bizonyos fájlt én is....
Amúgy esetleg ha átdobod a muzsikát, megkukkolhatom (megkukkoltathatom )
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #494 üzenetére
"try removing "length" from the tags...I found an instance from the net where someone changed or copied the file but the length of the song was changed somehow and the corresponding data in the tags dont match.
or strip the tags all off to test...it does not destroy your mp3s"Ilyet találtam összesen
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Panda.....
Kb. 5-6 éve mennyit szívtam vele....Te jó isten...persze azóta fejlődhettek...
Mondjuk az a csodásan csengő Memory Booster 3rd party application is lehet többet árt mint használ...aztán lehet memoriát boostol, boot időt meg növeliPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #504 üzenetére
nah most olvastam olyat is, hogy miután felásoltad SD kártyára pl a Zeneszámot, akkor másold vissza esetleg gépre azt a fájlt, és hasonlítsd össze az eredetivel a ID3 meg egyéb tageket.....mert ha valami módosult, akkor tán lehet, hogy egy SD formázás kellhet neki
-
pzstm
titán
Egyépként nincs semmi gond a géppel Egyébként
Én amúgy akkor nem piszkkálnám nagyon...memory csodát száműzném, Panda helyett MSE, két Adobe dolgot kivenném és csókolom.
-
pzstm
titán
válasz Biggieboy #515 üzenetére
ha meg tudod venni (vagy hozzá tudsz jutni eredetiben) akkor nyugodtan tessék váltani. Ha nem, akkor tessék gyűjteni márciusig
Amúgy nem 7600 6.1, hanem 6.1 (Build 7600)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest