Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Na, akkor ez megint x-akták. Nálam miért a nem kötelező frissítések közt van, mikor apro topiktársnál meg a fontosak közt...

Shedulerhez meg annyit: Hát igen, lehet hogy egyszerűbb a parancssor, de ha ragaszkodsz a Sleep-hez, akkor sajnos a hibernálást ki és be kell kapcsolni, plusz a gépet valahogy fel is kell ébreszteni. Ha ezt kézzel teszed, akkor kézzel is kell gondoskodni a hibernálás visszakapcsolásáról... Na ezért egyszerűbb ebben az esetben a Scheduler(mondjuk nekem mindig is egyszerűbb volt
), mert azzal ez kivitelezhető. Mondjuk az is lehetséges, hogy valami scriptel is megoldható, de abban nem vagyok járatos...
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- TP-LINK routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), mert azzal ez kivitelezhető. Mondjuk az is lehetséges, hogy valami scriptel is megoldható, de abban nem vagyok járatos...