Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
betyarr
veterán
üdv!
nehéz csinálni egy kétoperációsrendszeres gépet?xp mellé szeretném feltenni a win7-et.vannak komolyabb buktatói,vagy egyszerű megcsinálni mint a bukfencet?
-
betyarr
veterán
üdv!
campusos w7 regeléshez kérnék segítséget:ugye az adott intézményben kell regelni.ez hogy működik?otthon feltolom és beviszem regelni?először valami trial megy fel,amit 30 napig használhatok?illetve a reg az hogy működik?gondolok itt arra,hogy mindig dobja az üzit,hogy regisztráljam?
köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
-
-
betyarr
veterán
válasz Laccoss #20663 üzenetére
Kell-e aktiválni?
A Windows 2000 Pro nem aktiválás köteles a Windows 7, a Windows Vista, a Windows XP Pro és az Office 2003, valamint az Office 2007 igen.Az intézményi Windows 7 Enterprise, a Windows Vista Enterprise KMS aktiválású, ezért az allicensz nem tartalmaz telepítő kulcsokat.
tehát ha jól értem akkor a fentebb említetthez kell kms,de ha magamnak rendelem otthonra,akkor nem kell és pusztán annyi a teendőm,mint az xp-nél,hogy a genuine nyavaja aktivál és ellenőriz,aztán meg megy a telepítés szépen tovább?
nem találtam a megújításra vonatkozóan semmit a tisztaszoftver oldalán.az nem automatikus,ha továbbra is fennáll a szerződés az ms meg a gkm között?azért kérdem mert nem rémlik,hogy anyósék akiknek tisztaszoftveres xp-jük van említették volna,hogy újítani kell,pedig több mint 1 éve használják.
-
betyarr
veterán
válasz Laccoss #20671 üzenetére
aham,köszi szépen.
egyébként jól értem,hogy akkor nem enterprise hanem professional verziót fogok kapni?
Milyen termékek vannak Campus csomagban?
A Campus szerződés az alábbi szoftvertermékekre vonatkozik:
Microsoft Windows 7 Professional frissítés (otthoni felhasználók),
Microsoft Windows 7 Enterprise frissítés (intézményi felhasználók),bár nagy jelentősége nincs,mert nincs különbség.
ja és még annyi hogy nagyjából milyen szolgáltatásokat tilt le amíg nincs érvényesítve?
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
nincs jó hírem:
Tisztelt Ügyfeleink! 2010.03
Az elmúlt időszakban kiküldött allicenszek az érvényben lévő Tisztaszoftver program érvényességi idejéig, azaz 2010. március 1.-ig tartanak. Ez azért van így, mert az igénylés idejétől függetlenül a szerződés érvényességének idejéig lehet kiállítani allicenszet, amely igazolja a jogtisztaságot.
Az új szerződés megint egy évig lesz érvényben, ezért a szerződéskötés után kiállított allicenszek 2011. március 1.-ig lesznek érvényesek.Otthoni felhasználók:
Azoknak az igénylőknek, akik eddig nem kaptak allicenszet, csomagot tőlünk, azoknak már az új érvényességű allicenszet fogjuk kiküldeni.
Azoknak az igénylőknek, akik az igénylést az elmúlt időszakban megkapták és az allicenszük már lejárt, automatikusan újat fogunk küldeni email címükre (amennyiben adtak elérhetőséget az űrlapon). Nem kell újra igényelniük!Intézmények:
Az intézmények a szokásos májusi időszakban kapják meg az új allicenszet a csomagjukkal együtt külön igénylés nélkül.
Technikai probléma esetén a meglévő allicenszeken található aktiváló kódokat tudják használni a köztes időszakban.Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk -
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
hogy tudom a jelenlegi c meghajtót formázni?a meglévő xp-t szeretném legyalulni,többek között,hogy ne akarjon windows.old mappát létrehozni a 7-es.telepítő lemezről kell bootolni?
-
betyarr
veterán
az vajon miért van hogy eddig rendben ment minden az advanced system care-el,indult a rendszerrel,auto takarítás működött,most meg nézem,valahogy eltűnt az automatikusan induló progik közül mindkettő.hiába teszem vissza,csak nem indulnak.az értesítési terület ikonjai menüben pedig azt írja hogy (miután változtatok és visszaállítom az ikonok és értesítések megjelenítésére) ez az értesítési ikon jelenleg nem aktív.
illetve az értesítési terület ikonjai menüből hogyan lehet kitörölni hogy ne mutassa a már uninstallált programokat?
-
betyarr
veterán
válasz Sub-ZeRo #20822 üzenetére
köszi a linket!úgy látom van még mit javítani a win 7-en is.megcsináltam a leírtakat és bár a már nem létező progi ikonja eltűnt,de az advanced system care-é és az autosweep nem is tért vissza,csak miután elindítottam.illetve az autosweep akkor sem.arra lennék kíváncsi hogy ettől függetlenül vajon végzi(k)-e a dolgukat?
-
betyarr
veterán
kikapcsoltam a 7 tűzfalát,tettem fel egy comodot.most a torrent nem megy rendesen így gondoltam mint az xp-nél itt is hozzá kell adni a win tűzfalához.de hiába kapcsolom ki a comodot,a win tűzfalat nem lehet visszakapcsolni. mi a gond ilyenkor?
-
betyarr
veterán
hiába szedtem le,így sem engedi visszakapcsolni.
-
betyarr
veterán
van pár folyamat ami nem igazán tudom,hogy micsoda,de a winhez tartozik.ezekből lehet kivonni a forgalomból,hogy ne egye a memóriát?mármint olyanra gondolok amire végképp nincs szükség.
-
betyarr
veterán
Sub-ZeRo, polonic: igaz,köszi.pusztán csak megrémültem kicsit hogy 55-56 folyamat meg egyszerre.ez nekem xp-n 40 alatt volt.
-
betyarr
veterán
a driver amit a vidkarimhoz lehúzott a netről a 7-es tökéletes,vagy érdemes beszerezni a legújabbat?azt veszem ki,hogy valami tavaly augusztusit szedett le.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
Laccoss,polonic: köszi,megtettem
más.
a win7 másnak is tekeri a hdd-t látszólag indokolatlanul?én mintha azt venném észre.
-
betyarr
veterán
válasz polonic #20952 üzenetére
megnéztem,nem volt indokolatlan folyamat.na majd ha megint tapasztalom,akkor is rálesek.
xp-nél (állítólag) gané volt a defrag,nem végezte jól a munkáját.7-nek meg majd utána járok.mindenesetre próbálom minél jobban lerövidíteni a telepített alkalmazásokat.ne terhelje a rendszert.Sub-ZeRo: eegen,lehet azt kén'.egy nagyon hirtelen ötlettől vezérelve tértem át hetesre.nem akartam csak később,ha már kicsit kiforrottabb.egyébként meg vagyok vele elégedve,mégha olykor elő is jön némi bug.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
"hivatalosan" árulják a warez win-t? pfff,de gáz!nem hallottam még erről,azért vagyok meglepve.
-
betyarr
veterán
teljesen meg vagyok döbbenve.és úgy árulják,mint full hivatalos verzió?rendes áron?
a 7-esben hol van a start menü mappája?nem lelem sehol.
-
betyarr
veterán
bár ez nem konkrétan w7 kérdés,de hátha tudtok segíteni.munkahelyi gépemen a hetes villámgyorsan feláll,de otthon előtte vagy fél percig kell bámulnom a bios különböző dolgait:memo teszt,aztán valami táblázatszerű jön be és csak utána a win logó.le lehet ezeket a biosos nyavajákat rövidíteni vajon?vagy alaplap függő?
-
betyarr
veterán
asszem tévedésben vagyok.az xp mód és a kompatibilitási problémáknál beállítható xp sp 2,3 alatt való futtatás ugyanaz vagy nem?
-
betyarr
veterán
a több memória felismerésen kívül milyen előnyei vannak a 64 bites winnek?a legutóbbi infóim még azok voltak,hogy nem mindenhez van driver és egyes programok nem futnak rajta.
-
betyarr
veterán
válasz Morden24 #21590 üzenetére
aham,köszi.valójában konkrét kérdésem nincs egyelőre,csak kíváncsi voltam a véleményekre.azt hiszem megnyugtattál.igazából régebbi játékokon kívül nem hiszem hogy lenne ami problémát jelentene ezek szerint,de az meg talán némi virtualizációval megoldható (vmware vagy hasonló,gondolom én,de ha nem sztem az sem lenne világvége.)
egyelőre maradok 32-nél,pár napja húztam fel,de ha megint sor kerül rá,akkor 64 lesz,hacsak addig valami nagyon el nem tántorít.pzstm: valamelyik nap olvastam ilyeneket,már meg nem mondom hol.lehet nem volt a legfrissebb infó.tudom,hogy ez a jövő,ezért is érdeklődök iránta.meg ugye védelem szempontjából sem utolsó,úgy tudom.
egyébként proc vagy memó terhelés szempontjából van jelentős különbség?konkrétabban:lomhább?vagy épp ellenkezőleg?
-
betyarr
veterán
köszönöm a hozzászólásokat!
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #22261 üzenetére
használj avira security suit-ot. ITT kérhetsz hozzá 3 hónapos licenszet.aztán ha lejár,lehet ismételni,csak másik email címről.és akkor lehetsz kényelmes burzsuj,akinek 3 hónapig semmi gondja,mindezt warez nélkül,hivatalosan
-
betyarr
veterán
üdv!
van ez a Symantec Threat Monitor Screen Saver féle cucc,de az a helyzet vele,hogy miután hosszú időre magára hagyom a gépet (kikapcsol egy idő után a monitor), és amikor ugye megint életre keltem,akkor a tálca szépen eltűnik és csak a start menü gombja látszik.egy restart vagy ki-bejelentkezés megoldja a dolgot,dehát az nem megoldás.vajon miért van ez?találkozott már ezzel a buggal valaki?vagy szabaduljak meg tőle?
-
betyarr
veterán
üdv!
most váltottam netszolgáltatót (digire) és az a gondom hogy bejelentkezés után muszáj vagyok manuálisan csatlakozni a netre.bejelentkezés után a hálózat ikonnál csak pörög a karika és aztán felkiáltójelre vált és csak a manuális csatlakozás oldja meg a problémát.lehet ezt orvosolni?
köszönöm előre is!
betyár
-
betyarr
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #34374 üzenetére
köszi,megnézem!
-
betyarr
veterán
bétában van még a 64-es flash player?hogy működik?nincs vele gond?
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Óra topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest