Hirdetés
Aktív témák
-
muveszur
addikt
Sziasztok!
Volna egy kis problémám a laptoppal:
Windows 7 Ultimate fut rajta, és az istenért se megy normálisan a készenléti állapot....
Ha készenléti állapotba teszem, és kb 4-5 perc múlva ébresztem fel, minden tökéletes. Ha viszont kb. 30 perc után ébresztem fel, sikertelen, és újraindítással kezd a gép...
Mitől lehet ez?
Lenovo N500-as laptopom van.Válaszotokat előre is köszönöm!
-
muveszur
addikt
válasz Fecogame #27139 üzenetére
Nézegettem már a BIOS-t, de semmiféle beállítást nem találtam az energiagazdálkodásra vonatkozóan...
A következőképpen néz ki a komplett BIOS-om, hátha ti okosabbak vagytok belőle
Advance: Quiet Boot, Power on Display, Legacy USB Support, Sata Mode Selection, Internal modem.
Security: Supervisor Password, User Password, Built-in HDD Status.
Boot: Értelemszerűen a bootsorrend, de nincs semmi extra.Szóval nem látok semmi használható dolgot... Mi lehet a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #27147 üzenetére
Szia!
Két lehetőség van, az AHCI és az IDE, és az előbbire van beállítva.
-
muveszur
addikt
Ha a UPC szolgáltatja neked az internetet, akkor titkosítani kell a torrentes adatfolyamatokat.
A kliens beállításaiban keresd...S-Attila:
A 32 GB valószínűleg elegendő lesz, bár ez függhet attól is, hogy mekkora helyigényű programokat telepítesz a rendszer mellé... Ha játékokat is telepítesz, illetve Photoshop, vagy ehhez hasonló nagy helyigényű grafikai alkalmazásokat, akkor érdemes lenne többet adni a rendszernek. Az én rendszerpartícióm 50 GB-os, tökéletes elférek rajta.Az általad említett programok tökéletes futnak 64 biten is.... Sőt, évek óta nem volt olyan gondom, hogy egy alkalmazást nem tudtam használni a 64 bit miatt.
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #27162 üzenetére
Megpróbálom ezt, tesztelgetem nemsokára.
Egészen pontosan hol tudom letiltani a hibernálást?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest